• Νέο
  • Γλάρος χαρτομάντηλα τσέπης 6τεμ
  • Γλάρος χαρτομάντηλα τσέπης 6τεμ
  • Γλάρος χαρτομάντηλα τσέπης 6τεμ
  • Γλάρος χαρτομάντηλα τσέπης 6τεμ

Γλάρος χαρτομάντηλα τσέπης 6τεμ

51083
5200107431089
0,92 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΝΟΥΝΟΥ ΚΡΕΜΑ 350gr. - (ΒΑΝΙΛΙΑ) (-0.20€)

Η νέα ΝΟΥΝΟΥ κρέμα με γεύση βανίλιας θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο από γλυκές απολαύσεις. Με τη μοναδική της γεύση και την απαλή υφή, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτήν την απολαυστική κρέμα. Αποκτήστε τη ΝΟΥΝΟΥ κρέμα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 6,45 €

Αντικολλητικο χαρτι premium 50x70cm 500τεμ

Το αντικολλητικό χαρτί premium 50x70cm 500τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη! Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με άνεση και ακρίβεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει την καθημερινότητά σας!
Τιμή 46,04 €

LIBRESSE ΣΕΡΒΙΕΤΑ NORMAL ULTRA THIN (2x10τεμ.)

Η LIBRESSE ΣΕΡΒΙΕΤΑ NORMAL ULTRA THIN είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόλυτη άνεση. Με την τεχνολογία Ultra Thin, η σερβιέτα προσφέρει εξαιρετική προστασία και αίσθηση ελαφρότητας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε τώρα το πακέτο των 2x10 τεμαχίων και απολαύστε την απόλυτη προστασία που σας αξίζει!
Τιμή 1,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Ζαναέ κονκασέ τομάτα ψιλοκομμένη 4x400gr

Τοματάκι ψιλοκομμένο αποφλοιωμένο της εταιρείας Ζαναε σε χυμό τομάτας ελαφρώς συμπυκνωμένος. Σε μεταλλική συσκευασία με εύκολο άνοιγμα. Ενισχύουν τη γεύση των κοκκινιστών, ενώ ταιριάζουν με ζυμαρικά και με ριζότο.

Τιμή 4,43 €

Έψα λεμονάδα 6x330ml

Ανθρακούχο αναψυκτικό με γεύση λεμόνι. Από Ελληνικά λεμόνια, ΑΑΑ’ ποιότητας χαρίζει δροσιά, φρεσκάδα και απίθανη γεύση που έχει κερδίσει πολλές γενιές.

Τιμή 3,48 €

Chupa chups γλειφιτζούρια σακούλα 120x12gr

Αυτό το προϊόν περιέχει 120 γλειφιτζούρια των 12 γραμμαρίων το καθένα. Είναι ιδανικό για πάρτι, εκδηλώσεις και γενικά για όσους αγαπούν τα γλειφιτζούρια. Η εταιρία Chupa Chups είναι γνωστή για τα νόστιμα και ποιοτικά γλειφιτζούρια της, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε κάθε διαφορετική γεύση που περιλαμβάνει αυτή η σακούλα.

Τιμή 22,61 €

Every Day σερβιέτες sensitive ultra plus extra long 18τεμ

Πολύ λεπτές σερβιέτες, 40% μεγαλύτερες σε μήκος από τις σερβιέτες EveryDay Normal, ειδικά μελετημένες για extra προστασία ακόμα και σε πολύ μεγάλη ροή. Με διπλά φτερά προστασίας: τα “κεντρικά” φτερά προστατεύουν από πλαϊνές διαρροές, ενώ τα “πίσω” φτερά στερεώνουν καλύτερα τη σερβιέτα και προστατεύουν από διαρροές στο πίσω μέρος.

Κατάλληλες για τη νύχτα ή για περιπτώσεις πολύ μεγάλης ροής. Με υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, για προστασία χωρίς ερεθισμούς. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 3,11 €