• POPBUSTER POP CORN 100gr - (ΑΛΑΤΙ) (ΓΙΑ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΩΝ)
  • POPBUSTER POP CORN 100gr - (ΑΛΑΤΙ) (ΓΙΑ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΩΝ)

POPBUSTER POP CORN 100gr - (ΑΛΑΤΙ) (ΓΙΑ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΩΝ)

47776
5206308261302
0,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Sanitas inox pro ανοξείδωτο σύρμα κουζίνας με λαβή Sanitas inox pro ανοξείδωτο σύρμα κουζίνας με λαβή
Περιορισμένη προσφορά!

Sanitas inox pro ανοξείδωτο σύρμα κουζίνας με λαβή

To ανοξείδωτο σύρμα Sanitas Inox Pro είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο μεταλλικό σύρμα ώστε να μην σκουριάζει και να διαρκεί πολύ.

Διαθέτει πρακτική λαβή για να προστατεύετε τα χέρια σας αλλά και να διευκολύνει την κίνηση ενώ καθαρίζετε.

Ιδανικό για πολύ δύσκολες βρωμιές σε σχάρες, ταψιά, νεροχύτες.

Κανονική τιμή 0,74 € Τιμή 0,68 €
  • -0,06 €
  • -0,06 €

Galaxy ξύδι βαλσάμικο με μέλι 250ml

Βαλσάμικο ξίδι της εταιρείας Galaxy, το οποίο είναι ένα σκουρόχρωμο, συμπυκνωμένο και αρωματικό ξίδι και παρασκευάζεται από μούστο σταφυλιών. Διαθέτει έντονη οξύτητα και χρησιμοποιείται στο φαγητό και στις σαλάτες, προσδίδοντας τους μια ιδιαίτερη γεύση. Χάρη στην έντονη γεύση του, καθιστά συχνά περιττή τη χρήση ελαιόλαδου στις σαλάτες, μειώνοντας έτσι την πρόσληψη θερμίδων και είναι μια καλή λύση για άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, αφού λόγω αυτής της έντονης γεύσης του μπορεί να αντικαταστήσει το αλάτι. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,43 €

Μαλαματίνα ρετσίνα 2lt

Αυθεντικά ελληνική, παράγεται από τις εκλεκτές ελληνικές ποικιλίες σταφυλιών Σαββατιανό και Ροδίτης. Η προσθήκη μικρής ποσότητας από ρετσίνι πεύκου, κατά τη ζύμωση, δίνει τη χαρακτηριστική γεύση ρετσίνας, αφήνοντας ταυτόχρονα να αναδειχθούν και τα φρουτώδη αρώματα των ποικιλιών.

Τιμή 7,32 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία muschio bianco 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία muschio bianco 1lt είναι η ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση. Με το μοναδικό άρωμα muschio bianco, αφήνει το δέρμα σας αναζωογονημένο και ενυδατωμένο. Η βελούδινη υφή του κρεμοσάπουνου αγκαλιάζει το δέρμα σας, προσφέροντας μια ευχάριστη εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας και καθαριότητας.
Τιμή 1,09 €