• ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΣΚΕΥΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΜΑΥΡΟ ΜΕΡΙΔΑΣ ΡP L28 - (30τεμ.) (PREPAC)
  • ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΣΚΕΥΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΜΑΥΡΟ ΜΕΡΙΔΑΣ ΡP L28 - (30τεμ.) (PREPAC)

ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΣΚΕΥΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΜΑΥΡΟ ΜΕΡΙΔΑΣ ΡP L28 - (30τεμ.) (PREPAC)

47633
0004763347633
5,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

MENTOS ΤΖΙΧΛΕΣ PURE FRESH SPEARMINT 30GR

Αγοράστε τώρα τις αναζωογονητικές Mentos Τζίχλες Pure Fresh Spearmint 30gr και απολαύστε μια μοναδική γεύση δροσιάς που θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι κάθε στιγμή της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια φρέσκια αναπνοή και να ανανεώσετε το πνεύμα σας με την απίστευτη γεύση των Mentos Pure Fresh Spearmint!
Τιμή 0,88 €

NIVEA ROLL-ON MEN 50ml - (SENSITIVE PROTECT)

NIVEA ROLL-ON MEN 50ml - (SENSITIVE PROTECT) είναι ένα απαλό και αποτελεσματικό αντιιδρωτικό που προσφέρει προστασία στους άνδρες με ευαίσθητο δέρμα. Η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει μακράς διαρκείας προστασία κατά του ιδρώτα και των οσμών, ενώ παράλληλα περιποιείται το δέρμα, αφήνοντάς το απαλό και φρέσκο. Αποκτήστε το NIVEA ROLL-ON MEN 50ml - (SENSITIVE PROTECT) σήμερα και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας όλη μέρα.
Τιμή 2,37 €

Vanish οχi action 450gr, white

Η Vanish οχι action 450gr, λευκό χρώμα, είναι το απόλυτο όπλο ενάντια στις δύσκολες λεκέδες. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες, αφήνοντας τα ρούχα σας λευκά και λαμπερά. Μην αφήνετε κανένα λεκέ να σας ανησυχεί πια, αφήστε το Vanish να κάνει τη δουλειά του και απολαύστε άψογα αποτελέσματα σε κάθε πλύσιμο.
Τιμή 3,73 €

Ροδιον χυμος σε γυαλινο 250ml 100% χυμος ροδι

Απολαύστε τον φρέσκο και γεμάτο γεύση χυμό ροδιού της εταιρίας μας, σε ένα πανέμορφο γυάλινο μπουκάλι 250ml. Με 100% φυσικό χυμό ροδιού, αυτός ο χυμός δεν αποτελεί απλά ένα προϊόν, αλλά μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να τον λατρέψετε. Αναζωογονηθείτε με τον φυσικό του χαρακτήρα και ανεβάστε τη διάθεσή σας σε κάθε γουλιά. Αποκτήστε τον χυμό ροδιού μας τώρα και απολαύστε την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και γεύσης!
Τιμή 2,16 €

Tns γλαστρα πλαστικη yasemin νο6 912

Η γλαστρα πλαστικη Yasemin νο6 912 της εταιρίας Tns είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα δώσει έναν αέρα φρεσκάδας και ομορφιάς στον χώρο σας. Με το μοντέρνο της design και την ανθεκτική κατασκευή της, αυτή η γλάστρα θα αναβαθμίσει τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή του γραφείου σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο προϊόν και να φέρετε τη φύση μέσα στο χώρο σας!
Τιμή 3,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Simba γατοτροφή κρέας 415gr

Υγρή τροφή σε κομματάκια από την Simba, κατάλληλη για ενήλικες γάτες όλων των φυλών με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Βοηθάει στην καλύτερη ενυδάτωση του οργανισμού της γάτας σας και καθώς περιέχει χαμηλό ποσοστό σε υδατάνθρακες σε σύγκριση με τη ξηρά τροφή, συμβάλλει στην αποφυγή δυσπεψιών.

Τιμή 0,69 €

Estia στραγγιστήρι για μαχαιροπίρουνα μεταλλικό μαύρο 11x11x21cm

Ανανεωμένος στιλ και λειτουργικότητα συναντούν την ποιότητα και την αντοχή στο Estia στραγγιστήρι για μαχαιροπίρουνα μεταλλικό μαύρο 11x11x21cm. Με μοντέρνο design και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αυτό το προϊόν θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας και θα δώσει μια πινελιά πολυτέλειας στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 4,51 €

Nava misty σπάτουλα ζαχαροπλαστικής σιλικόνης 25,5cm

Κατασκευασμένη από σιλικόνη υψηλής ποιότητας, κατάλληλη για τρόφιμα, με εργονομική αντιολισθητική soft touch λαβή, για άνετο και ακριβή χειρισμό. Με πρακτική οπή στην άκρη για να κρεμιέται.

Κατάλληλη για ανοξείδωτα, αλλά και για αντικολλητικά σκεύη καθώς δεν τα χαράζει και δεν καταστρέφει την αντικολλητική επίστρωση.

Τιμή 2,54 €