• NIVEA ROLL-ON MEN 50ml - (SENSITIVE PROTECT)  - 1
  • NIVEA ROLL-ON MEN 50ml - (SENSITIVE PROTECT)  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNivea

NIVEA ROLL-ON MEN 50ml - (SENSITIVE PROTECT)

NIVEA ROLL-ON MEN 50ml - (SENSITIVE PROTECT) είναι ένα απαλό και αποτελεσματικό αντιιδρωτικό που προσφέρει προστασία στους άνδρες με ευαίσθητο δέρμα. Η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει μακράς διαρκείας προστασία κατά του ιδρώτα και των οσμών, ενώ παράλληλα περιποιείται το δέρμα, αφήνοντάς το απαλό και φρέσκο. Αποκτήστε το NIVEA ROLL-ON MEN 50ml - (SENSITIVE PROTECT) σήμερα και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας όλη μέρα.
36735
42231332
2,58 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ο μπαξες ψιλοκομμενα τοματακια 400gr,

Τα φρέσκα μπαξές ψιλοκομμένα τοματάκια 400gr είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας! Με την απαλή τους γεύση και το φρέσκο άρωμα, θα δώσουν μια νότα φρεσκάδας σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε τα σε σαλάτες, σάλτσες, ή ακόμα και σε σάντουιτς. Αφήστε τη γεύση τους να σας ταξιδέψει και να σας κάνει να τα θέλετε ξανά και ξανά!
Τιμή 0,86 €

MENTOS ΜΑΣΟΥΡΙ 37,5GR STRAWBERRY MIX

Ζαχαρωτά με φρουτώδη γεύση που θα σας ταξιδέψουν στον κόσμο της γλυκιάς απόλαυσης. Απολαύστε τη φρεσκάδα των φράουλων σε κάθε μασούρι και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης. Αποκτήστε τώρα το MENTOS ΜΑΣΟΥΡΙ 37,5GR STRAWBERRY MIX και απογειώστε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 0,69 €

Miglior γατοτροφη pate 100gr βοδινο & καρδια

Η Miglior γατοτροφή pate 100gr βοδινό & καρδιά της Morando Miglior είναι μια υψηλής ποιότητας τροφή που θα ικανοποιήσει τις διατροφικές ανάγκες της γάτας σας. Με φρέσκα συστατικά και πλούσια γεύση βοδινού και καρδιάς, αυτή η γατοτροφή θα κερδίσει την αγάπη του τετράποδου φίλου σας. Αποκτήστε την σήμερα και προσφέρετε στη γάτα σας το καλύτερο που μπορείτε.
Τιμή 0,49 €

Κορυφαία προϊόντα

Εύρηκα bright pre wash spray καθαριστικό λεκέδων 450ml

Το καθαριστικό λεκέδων της εταιρείας Ευρηκα είναι ιδανικό για πολύ λερωμένα ρούχα ή για μία έξτρα δόση καθαριότητας σε κάθε πλύση μαζί με το απορρυπαντικό σας. Σε περίπτωση πολύ σκληρών λεκέδων μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο σημείο, πριν το πλύσιμο.

Οδηγίες Χρήσης: Ελέγχετε πάντα την θερμοκρασία πλυσίματος στην ετικέτα ρούχων.

Τιμή 5,24 €

Κύκλωψ φιαλόβουρτσα

Η Κύκλωψ φιαλόβουρτσα είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει το σπίτι της καθαρό και λαμπερό. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση της Κύκλωψ φιαλόβουρτσας, κάθε κουζίνα θα λάμψει και κάθε μπάνιο θα είναι αψεγάδιαστο. Αποκτήστε την Κύκλωψ φιαλόβουρτσα σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στη ζωή σας!
Τιμή 0,87 €

Κτήμα Ζαχαριά μαλαγουζιά λευκός οίνος 750ml

Ο Κτήμα Ζαχαριά παρουσιάζει τον Μαλαγουζιά λευκό οίνο σε μια ποιοτική συσκευασία 750ml. Αυτός ο λευκός οίνος είναι φτιαγμένος από την ποικιλία Μαλαγουζιά, που είναι χαρακτηριστική για την εκλεκτή ποικιλία σταφυλιού.

Τιμή 7,32 €

Θράκη παραδοσιακές παπαρδέλες λαχανικών 500gr

Ταλιατέλες της εταιρίας Θράκη, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

Ένας από τους δημοφιλείς τύπους ζυμαρικών, έρχεται σε μεγάλες, επίπεδες ταινίες και είναι ιστορικά από τις περιφέρειες Marche και Emilia-Romagna της Ιταλίας. Συνήθως σερβίρονται με χοιρινό ή βοδινό κρέας, καθώς και σάλτσα ragu alla bolognese. Με τραχύ και πορώδες φύλλο, ταιριάζουν εξίσου σε ελαφριές σάλτσες με λαχανικά ή με ντομάτα και μυρωδικά, αλλά και σε πιο πληθωρικά πιάτα. Συνδάστε τις άφοβα είτε με μια ανάλαφρη σάλτσα με γαρίδες και κολοκυθανθούς είτε με μια πλούσια και μεστή μπολονέζ.

Τιμή 2,14 €