• SERAL ΦΙΑΛΙΔΙΟ ΒΟΥΤΑΝΙΟΥ 190gr
  • SERAL ΦΙΑΛΙΔΙΟ ΒΟΥΤΑΝΙΟΥ 190gr

SERAL ΦΙΑΛΙΔΙΟ ΒΟΥΤΑΝΙΟΥ 190gr

42546
5207197011016
1,03 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΓΝΗΣΙΟ ΞΥΔΙ ΚΟΚΚΙΝΟ 1lit (6 ΒΑΘΜΟΥΣ)

Το αυθεντικό κόκκινο ξύδι 1 λίτρου (6 βαθμών) είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια ξεχωριστή νότα γεύσης στα πιάτα σας. Με την εγγύηση ποιότητας από την εταιρία, αυτό το ξύδι θα ενισχύσει τις γεύσεις και θα κάνει τα φαγητά σας ακόμα πιο νόστιμα. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,18 €

NIVEA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 200ml PROTECT CARE

Αποκτήστε το NIVEA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 200ml PROTECT CARE για ένα απαλό και λείο ξύρισμα που προστατεύει το δέρμα σας. Η ειδική του φόρμουλα ενυδατώνει και περιποιείται την επιδερμίδα σας, ενώ παρέχει προστασία κατά του ερεθισμού και των κοκκινίλων. Απολαύστε μια απόλυτα άνετη εμπειρία ξυρίσματος με το NIVEA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ PROTECT CARE.
Τιμή 2,73 €

Κορυφαία προϊόντα

Bubble tea ice tea λεμόνι με φούσκες μέντας 250ml

Ανακαλύψτε την απόλαυση του BUBBLE TEA 250ML ΛΕΜΟΝΙ ΜΕ ΦΟΥΣΚΕΣ ΜΕΝΤΑ! Ένα δροσερό και αρωματικό ρόφημα που θα σας ταξιδέψει σε νέες γεύσεις και εμπειρίες. Απολαύστε την ευεξία και τη φρεσκάδα του λεμονιού σε συνδυασμό με τις δροσερές φούσκες μέντας που θα σας ανανεώσουν με κάθε γουλιά. Αφεθείτε στη γοητεία του BUBBLE TEA και ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,75 €

Noxzema αποσμητικό σώματος spray protect & touch 150ml

To γυναικείο αντιιδρωτικό αποσμητικό spray Noxzema Total Protect, με κλινικά αποδεδειγμένη απαλότητα και τεχνολογία Double Protect, προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα, προσφέρει ενισχυμένο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί και εξασφαλίζει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, φιλικό με την επιδερμίδα, έχει σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια, άρωμα ειδικά σχεδιασμένο για τον γυναικείο ιδρώτα και δεν περιέχει οινόπνευμα. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα στην περιοχή της μασχάλης.

Τιμή 2,56 €

Vidal αφρόλουτρο sensitive talco liquido 500ml

Το Vidal αφρόλουτρο sensitive talco liquido 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του δέρματός σας. Με τη μοναδική του σύνθεση που περιέχει ταλκ και υγρή φόρμουλα, αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Αφήστε το αρωματικό αφρόλουτρο Vidal να σας χαλαρώσει και να σας αναζωογονήσει κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουτρού με το Vidal αφρόλουτρο sensitive talco liquido 500ml.

Τιμή 1,71 €

Always fresh & protect normal σερβιετάκια 60τεμ

Τα Always fresh & protect normal σερβιετάκια 60τεμ της εταιρίας Always είναι η ιδανική επιλογή για να αισθάνεστε φρέσκια και προστατευμένη κάθε μέρα. Με υψηλή ποιότητα και απόλυτη προστασία, αυτά τα σερβιετάκια θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο άνετη και ευχάριστη. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ασφάλειας κάθε στιγμή της ημέρας!
Τιμή 3,79 €