• TRIDENT SENSES (12x27gr.) - (ΤΡΟΠΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ)
  • TRIDENT SENSES (12x27gr.) - (ΤΡΟΠΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTrident

TRIDENT SENSES (12x27gr.) - (ΤΡΟΠΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ)

41966
7622210681065
12,63 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TWIN ΔΙΑΦΑΝΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑΤΟΣ 30 ΜΕΤΡΑ

Ανανεώστε την εμφάνιση των προϊόντων σας με την TWIN ΔΙΑΦΑΝΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑΤΟΣ 30 ΜΕΤΡΑ. Με αυτή τη μεμβράνη, η συσκευασία των προϊόντων σας θα είναι πάντα προστατευμένη και αιχμηρή. Αποκτήστε την τώρα και δώστε νέα ζωή στην εμφάνισή σας!
Τιμή 1,02 €

NIVEA AFTER SHAVE PROTECT CARE 100ml - (2 ΣΕ 1)

Η NIVEA AFTER SHAVE PROTECT CARE 100ml (2 ΣΕ 1) είναι η ιδανική επιλογή για τον σύγχρονο άνδρα που θέλει την απόλυτη προστασία μετά το ξύρισμα. Η μοναδική φόρμουλα της NIVEA προστατεύει και ενυδατώνει την επιδερμίδα σας, προσφέροντας άνεση και αίσθηση ανανέωσης. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απαλότητα και τη φρεσκάδα που προσφέρει στο δέρμα σας.
Τιμή 8,04 €

Uniglass 69120 καραφα paris 100ml

Η Uniglass 69120 καραφα paris 100ml είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε λάτρη της πολυτέλειας και της κομψότητας. Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχωρίζετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το στυλ σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 0,53 €

Το μαννα δαγκωτο τραγανες μπουκιες 70gr, ελια & λιαστη τοματα

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του Μάννα Δαγκωτό Τραγανές Μπουκιές 70gr, με ελιά και λιαστή τομάτα από την εταιρία. Ένα προϊόν που θα σας κερδίσει με την ποιότητά του και την αυθεντική γεύση του. Απολαύστε το σε κάθε σας γεύμα και ανακαλύψτε την απόλαυση της παράδοσης σε κάθε δαγκωματάκι.
Τιμή 1,34 €

Κορυφαία προϊόντα

Milka σοκολάτα bubbly alpine milk 90gr

Η Milka σοκολάτα bubbly alpine milk 90gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γλυκιές απολαύσεις. Με τη μοναδική της γεύση και την τραγανή υφή, σίγουρα θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Αφεθείτε στην απόλαυση και απολαύστε την Milka σοκολάτα bubbly alpine milk 90gr τώρα!
Τιμή 1,11 €

Every Day σερβιετάκια extra dry extra long 24τεμ

Extra μακριά σερβιετάκια, ανατομικά σχεδιασμένα, με έξτρα στεγνό κάλυμμα και εκχύλισμα χαμομηλιού, για υγιεινή φροντίδα κάθε μέρα. Με ultra απορροφητικό πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC™ (Κωδικός αδείας FSC™ C118785). Συνδυάζουν την ενισχυμένη προστασία μίας σερβιέτας και τη διακριτικότητα που προσφέρει ένα σερβιετάκι. Κατάλληλα και για τις ημέρες πριν ή μετά την περίοδο.

Σε ατομική συσκευασία, για υγιεινή προστασία και διακριτικότητα στη μεταφορά.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα χαρτοκιβώτια είναι 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 1,93 €

Elite crackers μεσογειακά με χαρούπι 105gr

Οι Elite crackers μεσογειακά με χαρούπι 105gr της εταιρίας Elite είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα λαχταριστό σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Με την πλούσια γεύση του χαρουπιού και την τραγανή υφή τους, θα σας κερδίσουν αμέσως. Απολαύστε τα μόνα τους ή συνοδεύστε τα με τυρί και κρασί για μια ακόμα πιο απολαυστική εμπειρία. Αγοράστε τα τώρα και αφήστε τα να σας κατακτήσουν με τη γεύση τους!
Τιμή 1,10 €

3άλφα ρύζι καρολίνα 500gr

Το Ρύζι Καρολίνα 3αλφα είναι ιδανικό για γεμιστά και ριζότο. Το χρώμα του είναι λευκό και το σχήμα του μεσόσπερμο. Είναι προτιμητέο για φαγητά φούρνου.Απελευθερώνει πολύ άμυλο κατά το μαγείρεμα, χωρίς να λιώσει όμως, και έτσι μας δίνει φαγητό μελάτο και ζουμερό. Πηγή υδατανθράκων για τον οργανισμό, πρωτεϊνών και αμινοξέων. Τροφοδοτεί τον οργανισμό με ενέργεια ενώ οι πρωτεΐνες και τα αμινοξέα τον βοηθούν να αναδομηθεί με νέους μυϊκούς ιστούς και κύτταρα.

Τιμή 2,23 €

Bodycare πάνες ακράτειας x-large 10τεμ

Έχουν ανατομικό σχήμα ,εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα, και απορροφητικό πυρήνα που αιχμαλωτίζει την υγρασία και τις δυσάρεστες οσμές .

Κατάλληλες για άντρες και γυναίκες.

Παρασκευάζονται και συσκευάζονται στην E.U.

Συσκευασία σε πακέτο των 10 τμχ

Τιμή 4,26 €