• Bodycare πάνες ακράτειας x-large 10τεμ Bodycare - 1
  • Bodycare πάνες ακράτειας x-large 10τεμ Bodycare - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBodycare

Bodycare πάνες ακράτειας x-large 10τεμ

Έχουν ανατομικό σχήμα ,εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα, και απορροφητικό πυρήνα που αιχμαλωτίζει την υγρασία και τις δυσάρεστες οσμές .

Κατάλληλες για άντρες και γυναίκες.

Παρασκευάζονται και συσκευάζονται στην E.U.

Συσκευασία σε πακέτο των 10 τμχ

4608
5214000503644
4,26 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Έχουν ανατομικό σχήμα ,εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα, και απορροφητικό πυρήνα που αιχμαλωτίζει την υγρασία και τις δυσάρεστες οσμές .

Κατάλληλες για άντρες και γυναίκες.

Παρασκευάζονται και συσκευάζονται στην E.U.

Συσκευασία σε πακέτο των 10 τμχ

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Proson πάνα βρακάκι ακράτειας medium 22τεμ

Το Proson πάνα βρακάκι ακράτειας medium 22τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα και την προστασία του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και άνετη εφαρμογή, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε ασφάλεια και άνεση κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε το Proson πάνα βρακάκι τώρα για να προσφέρετε το καλύτερο στο μωρό σας.
Τιμή 10,78 €

Tena discreet σερβιέτες ακράτειας maxi 12τεμ

Αυτή η σερβιέτα με ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ είναι ειδικάσχεδιασμένη για μέγιστη ασφάλεια και διακριτικότητα.

Η τεχνολογία instaDRy απομακρύνει άμεσα το υγρό απότο δέρμα βαθιά μέσα στη σερβιέτα προσφέροντας έτσι μια αίσθηση ασφάλειας διατηρώντας σας στεγνή. Ειδικά σχεδιασμένη για μέτριας μορφής ακράτειας. H TENA Discreet σας προσφέρει ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ από διαρροές, οσμές και υγρασία.

Τιμή 5,07 €

Tena pants original πάνα βρακάκι ακράτειας medium 30τεμ

Τα Tena pants original normal medium 30τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν άνεση και προστασία καθημερινά. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και απορροφητικότητα, τα Tena pants σας εξασφαλίζουν ασφάλεια και άνεση όλη μέρα. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε τα τώρα για να αισθάνεστε πάντα άνετα και προστατευμένοι.
Τιμή 17,39 €

Septona dry plus υποσέντονα 90x60cm 15τεμ

Ιδανικά για περιπτώσεις ακράτειας και μετεγχειρητικές καταστάσεις.

Με 5 στρώματα προστασίας:

1.Καπιτονέ κάλυμμα για αποτελεσματική διάχυση των υγρών

2. Άνω απορροφητικό φύλλο

3. Υπέρ-απορροφητικό στρώμα τεχνολογίας SAP (Super Absorbing Polymer) για συγκράτηση της υγρασίας στο εσωτερικό

4. Κάτω απορροφητικό φύλλο

5. Αδιάβροχο κάλυμμα που δε γλιστράει.

Τιμή 3,72 €

Κορυφαία προϊόντα

Nava misty παγοθήκη σιλικόνης 15 θέσεων 19x12x3cm

Η Nava misty παγοθήκη σιλικόνης 15 θέσεων 19x12x3cm είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση των παγοκυψέλων σας. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό της, θα μπορείτε να απολαμβάνετε τον πάγο σας με άνεση και στυλ. Αποκτήστε τώρα την Nava misty παγοθήκη σιλικόνης και αναβαθμίστε την εμπειρία σας με τον πάγο!
Τιμή 3,19 €

Tramontina μαχαίρι πριονωτό plenus 11cm

Το μαχαίρι πριονωτό Tramontina Plenus 11cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την αξιοπιστία και ποιότητα της εταιρίας Κύκλωψ, αυτό το μαχαίρι θα σας βοηθήσει να κόψετε και να συντρίψετε με άνεση κάθε είδους τροφή. Με την εργονομική λαβή του και την αιχμηρή λεπίδα του, το μαχαίρι αυτό θα γίνει ο αγαπημένος σας σύμμαχος στην κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 1,15 €

Συνεταιρισμός θάσου μέλι πεύκου κωνοφόρων & ανθέων 950gr

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του Συνεταιρισμού Θάσου μελιού πεύκου κωνοφόρων & ανθέων 950gr. Ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ταξιδέψει με τη γλυκιά του γεύση και τα αρωματικά ανθοφόρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 11,09 €
Royal γάλα μερίδα για καφέ 7,5% λιπαρά σε δίχτυ 10x15gr Royal - 1 Royal γάλα μερίδα για καφέ 7,5% λιπαρά σε δίχτυ 10x15gr Royal - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Royal γάλα μερίδα για καφέ 7,5% λιπαρά σε δίχτυ 10x15gr

Γάλα εβαπορέ της εταιρείας Royal, το οποίο αλλιώς ονομάζεται συμπυκνωμένο, και προκύπτει από την μερική αφυδάτωση γάλακτος. Στο γάλα εβαπορέ έχει αφαιρεθεί αρκετή ποσότητα υγρασίας (70 με 75%) μέσω διαφόρων τεχνικών θέρμανσης. Έχει ιδιαίτερη γεύση ενώ μπορεί να διατηρηθεί αρκετό χρονικό διάστημα εκτός ψυγείου σε σύγκριση με το νωπό παστεριωμένο γάλα. Η θρεπτική αξία που έχει το γάλα εβαπορέ, διαφέρει από αυτή του νωπού γάλακτος, και αυτό οφείλεται στην επίδραση των υψηλών θερμοκρασιών. Η παστερίωση καταστρέφει τουλάχιστον το 50% των βιταμινών Β1, Β12 και C και σημαντικές ποσότητες της Β6 και του φολικού οξέος. Παράλληλα καταστρέφεται και το 10% του αμινοξέος λυσίνη που είναι απαραίτητο για την λειτουργία του οργανισμού μας. Η χρήση του γάλακτος εβαπορέ γίνεται σε πολλές παρασκευές όπως σε σπιτικό παγωτό ή στον καφέ.

Κανονική τιμή 1,00 € Τιμή 0,93 €
  • -0,07 €
  • -0,07 €
Παπαδοπούλου μπισκότα διπλογεμιστά με σοκολάτα 230gr Παπαδοπούλου - 1 Παπαδοπούλου μπισκότα διπλογεμιστά με σοκολάτα 230gr Παπαδοπούλου - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Παπαδοπούλου μπισκότα διπλογεμιστά με σοκολάτα 230gr

Τα κλασικά, αυθεντικά γεμιστά μπισκότα που όλοι μεγαλώσαμε με τις γεύσεις τους! Γεμιστά μπισκότα κακάο με νοστιμότατη διπλή κρέμα κακάο.

Κανονική τιμή 1,70 € Τιμή 1,31 €
  • -0,39 €
  • -0,39 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού