• Νέο
  • Provil σάλτσα barbeque Μιζούρι 2,5kg
  • Provil σάλτσα barbeque Μιζούρι 2,5kg
  • Provil σάλτσα barbeque Μιζούρι 2,5kg
  • Provil σάλτσα barbeque Μιζούρι 2,5kg
  • Provil σάλτσα barbeque Μιζούρι 2,5kg
  • Provil σάλτσα barbeque Μιζούρι 2,5kg

Provil σάλτσα barbeque Μιζούρι 2,5kg

51023
5205257007566
18,13 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ποτηροθηκη 4 θεσεων 100τεμ barista

Αυτή η ποτηροθήκη 4 θέσεων 100 τεμαχίων είναι ιδανική για κάθε barista που θέλει να οργανώσει τον χώρο εργασίας του με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτει 4 θέσεις για ποτήρια διαφόρων μεγεθών, εξασφαλίζοντας έτσι την τέλεια τακτοποίηση και προστασία των ποτηριών. Με το συγκεκριμένο προϊόν, οι baristas μπορούν να εντυπωσιάζουν τους πελάτες τους με την προσεγμένη παρουσίαση των ποτηριών τους και να δη?
Τιμή 6,42 €

Κορυφαία προϊόντα

Sucofin γλυκαντικό επιτραπέζιο 1200τεμ

Το Sucofin γλυκαντικό επιτραπέζιο 1200τεμ αναφέρεται σε ένα γλυκαντικό που προορίζεται για την προσθήκη γλύκανσης σε καφέ, τσάι, και άλλα ποτά. Το προϊόν αυτό προσφέρεται συνήθως σε μικρές μονοδοσεις, συνήθως σε συσκευασία που περιέχει πολλές μονάδες για επιτραπέζια χρήση. Κάθε τεμάχιο περιέχει την απαιτούμενη ποσότητα γλυκαντικού για ένα ή περισσότερα ποτά, ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη.

Τιμή 2,36 €

My popcorn ποπ κορν με τομάτα & ελιά 200gr

Απολαύστε το νέο My PopCorn ποπ κορν με τομάτα & ελιά 200gr και ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να το λατρέψετε. Απολαύστε το σαν σνακ κάθε στιγμή της ημέρας και ανακαλύψτε τη γεύση της ποπ κορν σε συνδυασμό με την εκλεπτυσμένη γεύση της τομάτας και της ελιάς. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική απόλαυση!
Τιμή 3,16 €

Βιολάντα μπισκότα bianca με γέμιση φουντουκιού 150gr

Είναι το πρώτο κλειστό γεμιστό μπισκότο στην Ευρώπη που έγινε το πιο δημοφιλές συνοδευτικό καφέ των Ελλήνων. Με απαλή κρέμα κακάο ή φουντουκιού από εκλεκτές ποικιλίες, συνδυάζεται άψογα με μπισκότο κακάο ή βανίλια-κακάο.

Τιμή 1,65 €