• SOFTCARE ΡΟΛΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2ΦYΛΛΑ 760gr.
  • SOFTCARE ΡΟΛΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2ΦYΛΛΑ 760gr.

SOFTCARE ΡΟΛΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2ΦYΛΛΑ 760gr. - (GIGA)

41872
5204518400221
2,56 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

RENKLY ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ 72τεμ. + ΚΑΠΑΚΙ - (ULTRA SOFT ΖΟΟ PREMIUM)
Περιορισμένη προσφορά!

RENKLY ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ 72τεμ. + ΚΑΠΑΚΙ - (ULTRA SOFT ΖΟΟ PREMIUM)

Τα Renkly μωρομάντηλα είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του μωρού σας. Με την υπέροχα μαλακή υφή τους και το πρωτοποριακό καπάκι Ultra Soft ΖΟΟ Premium, προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Με 72 τεμάχια σε κάθε συσκευασία, είναι η πρακτική και οικονομική λύση που χρειάζεστε. Αγοράστε τα τώρα και χαρίστε στο μωράκι σας την απαράμιλλη φροντίδα που του αξίζει!
Κανονική τιμή 0,76 € Τιμή 0,71 €
  • -0,05 €
  • -0,05 €

Κορυφαία προϊόντα

Estia ρόδα κοπής πίτσας ανοξείδωτη 6cm

Η Estia ρόδα κοπής πίτσας ανοξείδωτη 6cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη της πίτσας. Με την ανθεκτική κατασκευή της από ανοξείδωτο χάλυβα, εξασφαλίζεται η μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία της. Η εύκολη χρήση και η ακρίβεια στο κόψιμο της πίτσας κάνουν την εμπειρία του φαγητού ακόμα πιο ευχάριστη. Αποκτήστε τώρα την Estia ρόδα κοπής πίτσας και απολαύστε την τέλεια πίτσα κάθε φορά!
Τιμή 2,67 €

Fissan baby essentials σαμπουάν & αφρόλουτρο 400ml

Βρεφικό σαμπουάν και αφρόλουτρο με 0% αλκοόλ, για την ολοκληρωμένη υγιεινή περιποίηση του νεογέννητου. Καθαρίζει απαλά κεφαλάκι και σώμα, χωρίς να ερεθίζει την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα. Ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Τιμή 3,97 €

Fa αφρόλουτρο bali kiss 250ml

Το FA SHOWER GEL 250ML WOMEN BALI KISS είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθανθεί αναζωογονημένη και φρέσκια κάθε φορά που ντουζάρεται. Η μοναδική σύνθεσή του με το αναζωογονητικό άρωμα της Βαλί θα σας ταξιδέψει σε έναν εξωτικό κόσμο ευεξίας και χαλάρωσης. Απολαύστε την πολυτέλεια του FA SHOWER GEL και αφήστε το να αγκαλιάσει την επιδερμίδα σας, αφήνοντας πίσω του ένα αίσθημα δροσιάς και ευεξίας που διαρκεί όλη μέρα.
Τιμή 1,64 €