• Νέο
  • Tergo χλωρίνη παχύρρευστη με άρωμα φρεσκάδας 4lt
  • Tergo χλωρίνη παχύρρευστη με άρωμα φρεσκάδας 4lt

Tergo χλωρίνη παχύρρευστη με άρωμα φρεσκάδας 4lt

51107
5202399414870
4,74 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

MONSTER 500ml ΠΡΑΣΙΝΟ

Το MONSTER 500ml ΠΡΑΣΙΝΟ είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε δυνατοί και ενεργητικοί όλη μέρα. Με τη φρεσκάδα του πράσινου χρώματος και την εντυπωσιακή συσκευασία του, το MONSTER 500ml ΠΡΑΣΙΝΟ θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή για κάθε σας δραστηριότητα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης και ενέργειας!
Τιμή 1,28 €

Κάλας αλάτι κλασικό 400gr -20%

Αγοράστε τώρα το Κάλας αλάτι κλασικό 400gr με έκπτωση 20%! Απολαύστε την πλούσια γεύση και την αυθεντική ποιότητα του προϊόντος μας και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα από τα κορυφαία αλάτια στην αγορά. Μην χάσετε αυτή την προσφορά και αποκτήστε το δικό σας πακέτο τώρα!
Τιμή 1,08 €

Κορυφαία προϊόντα

Parodontax οδοντόβουρτσα gentle clean soft

Η Parodontax οδοντόβουρτσα gentle clean soft είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τελειότητα στη φροντίδα των δοντιών τους. Με μαλακές τρίχες που αγκαλιάζουν απαλά τα δόντια σας, προσφέρει μια απαλή και αποτελεσματική καθαριότητα. Αποκτήστε την Parodontax οδοντόβουρτσα gentle clean soft για ένα λαμπερό χαμόγελο και υγιή δόντια κάθε μέρα!
Τιμή 3,14 €

Τριαντάφυλλος πτι φουρ με ινδοκάρυδο 400gr

Αποκτήστε το μοναδικό Τριαντάφυλλο πτι φουρ με ινδοκάρυδο 400gr και απολαύστε μια απόλυτα γευστική εμπειρία. Η πολύπλοκη γεύση του ινδοκάρυδου συνδυάζεται με τη φρεσκάδα του τριαντάφυλλου, δημιουργώντας έναν απόλυτα εθιστικό συνδυασμό που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη γευστική ευχαρίστηση!
Τιμή 3,75 €

Thrace group ποτήρι freddo χαμηλό διάφανο 300ml 50τεμ

Πλαστικό ποτήρι μιας χρήσης της εταιρείας Thrace group κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 300ml. Διατίθενται σε διάφανο χρώμα και σε συσκευασία των 50 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 300ml

Συσκευασία: 50τμχ

Τιμή 1,42 €