• OVERLAY ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lit - (ΛΕΒΑΝΤΑ)
  • OVERLAY ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lit - (ΛΕΒΑΝΤΑ)

OVERLAY ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lit - (ΛΕΒΑΝΤΑ)

Ανανεωτικό άρωμα λεβάντας για το σπίτι σας! Το OVERLAY ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lit - (ΛΕΒΑΝΤΑ) δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης σε κάθε χώρο. Αφήστε το άρωμα της λεβάντας να σας ταξιδέψει και να αναζωογονήσει τις αισθήσεις σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση ενός φρέσκου και αρωματικού περιβάλλοντος στο σπίτι σας!
41518
8004050124978
2,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PANASONIC ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΛΙΘΙΟΥ ΚΟΥΜΠΙ CR-2016 (6τεμ.)

Οι μπαταρίες λιθίου CR-2016 της Panasonic είναι η ιδανική επιλογή για όλες σας τις ανάγκες. Με μια αξιοπιστία που δεν συγκρίνεται και με μια μακρά διάρκεια ζωής, αυτές οι μπαταρίες θα σας παρέχουν την απόλυτη εμπειρία χρήσης. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να μείνει ποτέ χωρίς ενέργεια - επιλέξτε τις μπαταρίες Panasonic CR-2016 και απολαύστε απροβλημάτιστη λειτουργία σε κάθε σας συσκευή.
Τιμή 3,71 €

Omino bianco υγρο αφρος μασσαλιας 37μεζ, 1,48lt

Ανανεωτικός αφρός μάζας για τα λευκά σας ρούχα! Αποκτήστε λαμπερά και άψογα καθαρά ρούχα με τον υγρό αφρό μάζας Omino Bianco. Η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυρά που θέλει τα ρούχα της να διατηρούν τη λάμψη τους και την αίσθηση της φρεσκάδας. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε το πλύσιμο των ρούχων σας!
Τιμή 4,98 €

Καπακι pet για μπωλ σαλατας διαφανες 50τεμ prepac dl-190

Ανανεώστε την τραπεζαρία σας με το καπάκι pet για μπωλ σαλάτας διαφανές 50 τεμάχια prepac dl-190! Ιδανικό για να διατηρήσετε τη φρεσκάδα των σαλατών σας και να δώσετε μια μοντέρνα νότα στο τραπέζι σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την κομψότητα και την πρακτικότητα που σας προσφέρει!
Τιμή 7,22 €

Tns ρόμπα γυναικεία μαύρη one size

Η μαύρη ρόμπα γυναικεία one size της εταιρίας Tns είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά άνεση και στυλ. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο σχεδιασμό της, αυτή η ρόμπα θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν βασίλισσα στο σπίτι σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με ένα κομψό άγγιγμα!
Τιμή 10,82 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex μπλοκ αρωματικό τουαλέτας power 5 φρεσκάδα ωκεανού 55gr

Το Klinex Power 5 στερεό block τουαλέτας φρεσκάδας ωκεανού έχει βάρος 55gr και προσφέρει έντονη αρωματική ανανέωση στην τουαλέτα σας. Η φόρμουλα Power 5 εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές και διαρκεί για πολλές εβδομάδες. Αποτελεί μια αποτελεσματική λύση για τη διατήρηση της φρεσκάδας στο μπάνιο σας.

Τιμή 1,58 €

Spark υγρό πιάτων μασσαλίας 4lt

Το υγρό πιάτων της εταιρείας Spark δρα ενάντια στα λίπη και τα υπολείμματα τροφών, καθαρίζει σε βάθος, ξεβγάζεται εύκολα και δεν αφήνει κατάλοιπα.

Τιμή 5,60 €

Lindt σοκολάτα γάλακτος 100gr

Η Lindt σοκολάτα γάλακτος 100gr της εταιρίας Lindt είναι μια από τις πιο απολαυστικές σοκολάτες που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Με την πλούσια, κρεμώδη υφή της και τη γεμάτη γεύση γάλακτος, δεν μπορείτε παρά να τη δοκιμάσετε και να την λατρέψετε. Κάθε δείγμα από αυτή τη σοκολάτα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε σήμερα τη Lindt σοκολάτα γάλακτος 100gr και απολαύστε την κάθε σ
Τιμή 3,20 €

Chupa chups αρωματικό κερί λεμόνι & λάιμ 85gr

Ζεστό και φρέσκο, το αρωματικό κερί Chupa Chups λεμόνι & λάιμ θα γεμίσει τον χώρο σας με μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Απολαύστε τη μαγεία των αρωμάτων Chupa Chups και δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία αρωματισμού!
Τιμή 1,60 €