Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΠΟΤΗΡΙ ΓΥΑΛΙΝΟ ΝΕΡΟΥ 30cl (3τεμ.) - (TT777)

Το ποτήρι γυαλίνο νερού 30cl (3τεμ.) της εταιρίας είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε στιγμή της ημέρας. Κομψό, λειτουργικό και πρακτικό, αυτό το ποτήρι θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας κατά την κατανάλωση νερού. Με κρύσταλλο λείο γυαλί, αυτό το ποτήρι έχει μια μοντέρνα εμφάνιση που θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη σας. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ και απολαύστε το νερό σας με στυλ!
41375
5204558464474
2,87 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΙΟΝ ΣΟΚΟΦΡΕΤΙΝΙΑ (10x50gr.) (8120)

Η ΙΟΝ ΣΟΚΟΦΡΕΤΙΝΙΑ (10x50gr.) (8120) είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γλυκές απολαύσεις που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Με μία μοναδική συνταγή που συνδυάζει την πλούσια γεύση του σοκολάτας με την απαλή γεύση του φρεσκοψημένου ψωμιού, αυτή η σοκοφρετίνια θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τώρα την ΙΟΝ ΣΟΚΟΦΡΕΤΙΝΙΑ (10x50gr.) (8120) και αφήστε τη γλυκιά γεύση της να σας κατακτήσει!
Τιμή 6,87 €

Tns βαση ξυλινη 17,8x16,5cm 4 χρωματα ydz-36

Η βάση ξύλινη 17,8x16,5cm 4 χρωμάτων ydz-36 της εταιρίας Tns είναι ο τέλειος σύντροφος για τα αγαπημένα σας φυτά και αντικείμενα διακόσμησης. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τα πολλά χρώματα που προσφέρει, αυτή η βάση θα δώσει ένα μοναδικό στυλ στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο κομψό και πρακτικό προϊόν για το σπίτι σας!
Τιμή 1,36 €

Κορυφαία προϊόντα

Misko σπαγγέτι χρυσή σειρά 500gr

Το κλασικό και δημοφιλέστερο σχήμα ζυμαρικών αποκτάει ασύγκριτη ποιότητα και προσφέρει ιδανικό κράτημα και μοναδική γεύση στις καθημερινές σας δημιουργίες στην κουζίνα! Εμείς προτείνουμε σπαγγέτι με μοσχάρι, λαχανικά και ντομάτα αλλά οι επιλογές είναι κυριολεκτικά αμέτρητες.

Τιμή 1,60 €

Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι με κακάο 350gr

Το Μακεδονικό ταχίνι με κακάο συνδυάζεται με ψωμί ή φρυγανία στο πρωινό ή στο κολατσιό και αποτελεί μια ιδιαίτερα γευστική πρόταση για κάθε στιγμή της ημέρας. Αποτελεί πηγή πρωτεϊνών, με υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες και δεν περιέχει αλάτι.

Τιμή 4,63 €

Σκεύος αλουμινίου νο128 100τεμ

Το σκεύος αλουμινίου νο128 100τεμ είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σας μαγειρική ανάγκη. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλουμίνιο, είναι σχεδιασμένο για να αντέχει στην καθημερινή χρήση και να σας παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας μας, αυτό το σκεύος θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε νόστιμα γεύματα με άνεση και αξιοπιστία. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 5,48 €

Σημανση δαπεδου αποστασης φ20 1,5m γκρι μαυρο 02-538

Η σημαντική δαπέδου απόστασης φ20 1,5m σε γκρι μαύρο χρώμα είναι ένα προϊόν που θα αναβαθμίσει τον χώρο σας με το μοντέρνο του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής. Με αυτό το προϊόν, μπορείτε να προστατεύσετε το δάπεδό σας από φθορές και να δώσετε έναν εντυπωσιακό χαρακτήρα στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με την ποιότητά του και την ευκολία στη χρήση του.
Τιμή 2,89 €

Oriental express panko φρυγανιά παναρίσματος 200gr

Το Oriental express panko φρυγανιά παναρίσματος 200gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια λαχταριστή και τραγανή υφή στα φαγητά σας. Με τον πλούσιο γευστικό του χαρακτήρα και την υψηλή ποιότητα του, θα κάνει κάθε γεύμα σας μοναδικό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,74 €