• TRIDENT ORAL-B PEPPERMIND 17gr
  • TRIDENT ORAL-B PEPPERMIND 17gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTrident

TRIDENT ORAL-B PEPPERMIND 17gr

Η ανανεωτική γεύση της TRIDENT ORAL-B PEPPERMIND 17gr θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Απολαύστε τη μοναδική γεύση της μέντας και δώστε στο χαμόγελό σας ένα ακαταμάχητο λάμψη. Αγοράστε τώρα την TRIDENT ORAL-B PEPPERMIND 17gr και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας!
40914
7622201135171
0,97 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass 91512 ποτηρι γυαλινο νερου king 38cl 12τεμ

Το ποτήρι γυαλινού νερού King 38cl 12τεμ της εταιρίας Uniglass είναι η ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας. Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στο πίνοντας νερό. Αποκτήστε τώρα το Uniglass 91512 και απολαύστε κάθε στιγμή με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 13,71 €

Tns τσαντα θερμος 22x14x14cm

Η τσάντα θερμός Tns διαστάσεων 22x14x14cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε εκδρομή σας. Κρατήστε τα τρόφιμα και τα ποτά σας φρέσκα και δροσερά για πολλές ώρες, χάρη στην εξαιρετική μόνωση που προσφέρει. Είναι ελαφριά, εύκολη στη μεταφορά και στη χρήση, για να μπορείτε να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας λιχουδιές οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτή την πρακτική και στυλάτη τσάντα θερμός από την εταιρία Tns!
Τιμή 2,72 €

Κορυφαία προϊόντα

Sterk φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό σετ 4τεμ

Το Sterk φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό σετ 4τεμ της εταιρίας Sterk είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και άνεση. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό, αυτό το σετ 4 τεμαχίων προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία. Με τον μοναδικό σχεδιασμό του, το Sterk φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό σετ 4τεμ θα κάνει την κουζίνα σας πιο οργανωμένη και λειτουργική. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτι?
Τιμή 3,74 €

Agros χυμός μπανάνα 250ml

Φρουτοποτό μπανάνα AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

Τιμή 0,37 €

Dermomed αφρόλουτρο ταλκ και ίρις 650ml

Αφρόλουτρο σε Gel

Τρέφει και προστατεύει

Αφήνει το δέρμα λείο

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αφήνει απαλό το δέρμα σου και έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 1,64 €

Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για παρκέ 34τεμ

Ανταλλακτικά πανάκια παρκετέζας 34 τεμαχίων της εταιρείας Swiffer. Η παρκετέζα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για το ξεσκόνισμα των δαπέδων, των οροφών, των τοίχων και όλων των υψηλών θέσεων μέσα σε ένα σπίτι ή σε μια επιχείρηση. Απορροφά πολύ καλά τη σκόνη, ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην απομάκρυνση των αλλεργιογόνων.

Τιμή 7,66 €

Vincinni γκοφρέτες με γάλα & κακάο 160gr

Οι Vincinni γκοφρέτες με γάλα και κακάο 160γρ είναι ένα νόστιμο γλυκό προϊόν από την εταιρεία Vincinni. Αυτές οι γκοφρέτες συνδυάζουν την τραγανή υφή με την γεύση του γάλακτος και του κακάο, προσφέροντας μια ευχάριστη γευστική εμπειρία.

Τιμή 0,83 €