• Νέο
  • Γλάρος χαρτί κουζίνας 2φυλλο 2x133gr
  • Γλάρος χαρτί κουζίνας 2φυλλο 2x133gr
  • Γλάρος χαρτί κουζίνας 2φυλλο 2x133gr
  • Γλάρος χαρτί κουζίνας 2φυλλο 2x133gr

Γλάρος χαρτί κουζίνας 2φυλλο 2x133gr

51080
2112691300012
1,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nature valley τραγανες μπαρες βρωμης με cranberry 5x42gr

Οι Nature Valley τραγανές μπάρες βρώμης με cranberry 5x42gr είναι ο τέλειος συνδυασμός γεύσης και θρεπτικής αξίας. Απολαύστε τη νόστιμη γεύση της cranberry μαζί με την τραγανή βρώμη σε κάθε δόση. Μια υγιεινή επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας, που θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε. Αποκτήστε τώρα τις Nature Valley τραγανές μπάρες βρώμης με cranberry και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να τις λατρέψετε.
Τιμή 3,41 €

NIVEA 150ml GEL ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΝΘΟΣ ΛΩΤΟΥ/ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε

Αφήστε το δέρμα σας ανανεωμένο και λαμπερό με το NIVEA 150ml GEL ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΝΘΟΣ ΛΩΤΟΥ/ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε. Η μοναδική φόρμουλα του προϊόντος θα απομακρύνει αποτελεσματικά τους ρύπους και το μακιγιάζ, ενώ η βιταμίνη Ε θα θρέψει και θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα απαλό, λαμπερό δέρμα κάθε μέρα!
Τιμή 4,50 €

VIDAL ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 500ml ALOE VERA (ΑΣΠΡΟ)

Το VIDAL ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 500ml ALOE VERA (ΑΣΠΡΟ) είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια αναζωογονητική εμπειρία καθαρισμού και ενυδάτωσης στο καθημερινό σας μπάνιο. Η φόρμουλα με βάση το αλόη βέρα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και προστασία στο δέρμα, ενώ το άρωμα αποπνέει φρεσκάδα και αίσθηση καθαριότητας που διαρκεί. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να αναζωογονηθεί με το VIDAL ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ALOE VERA (ΑΣΠΡΟ) και απολαύστε την αίσθηση ενός πραγματ?
Τιμή 1,74 €

Κορυφαία προϊόντα

Gliss σαμπουάν aqua revive 400ml

Το GLISS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 400ML AQUA REVIVE είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας. Η ειδική του σύνθεση θα χαρίσει λάμψη και απαλότητα, ενώ το ευχάριστο άρωμά του θα σας κερδίσει αμέσως. Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία φρεσκάδας και ομορφιάς με το GLISS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 400ML AQUA REVIVE!
Τιμή 3,10 €

Aquafresh οδοντόκρεμα junior παιδική 6+ χρονών 75ml

Ήπια οδοντόκρεμα ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά από 6 ετών και πάνω, με τεχνολογία Sugar Acid Protection 24ωρης δράσης, που παρέχεται με το φθόριο, βοηθά στην ενδυνάμωση του σμάλτου και προστατεύει τα δόντια από τη φθορά.

Τιμή 1,78 €

Colgate οδοντόκρεμα propolis 75ml

Η Colgate οδοντόκρεμα propolis 75ml είναι η ιδανική επιλογή για υγιείς και λαμπερές δόντια. Η μοναδική σύνθεσή της με πρόπολη προσφέρει προστασία κατά της πλάκας και των τεριέλων, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει φρεσκάδα και δροσιά στην αναπνοή. Αποκτήστε την Colgate οδοντόκρεμα propolis 75ml τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!
Τιμή 1,21 €

Farcom HD color βαφή μαλλιών No1 60ml

Σετ μόνιμης βαφής μαλλιών της Farcom σε μαύρη απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια.

Τιμή 2,56 €