• MOUFFLON ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ ΚΗΡΟΖΙΝΗΣ 48τεμ
  • MOUFFLON ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ ΚΗΡΟΖΙΝΗΣ 48τεμ

MOUFFLON ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ ΚΗΡΟΖΙΝΗΣ 48τεμ

Ανανεωμένη σύνθεση, απόλυτη ποιότητα και εξαιρετική απόδοση! Τα προσαναμμάτα κηροζίνης MOUFFLON 48τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία. Αναβάθμισε την εμπειρία σου στο μαγείρεμα με την αξιόπιστη επιλογή αυτών των προσαναμμάτων και εξασφάλισε γρήγορη, ασφαλή και αποτελεσματική ανάφλεξη κάθε φορά. Μην αφήνεις τίποτα να εμποδίσει την απόλυτη απόλαυση του μαγειρέματος - επένδυσε στην ποιότητα και εντυπωσίασε με κ
40688
5949096169183
0,89 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

SIDIRELA ΣΥΡΜΑ ΦΩΛΙΑ (20τεμ.) - (ΑΣΗΜΙ)

Το SIDIRELA ΣΥΡΜΑ ΦΩΛΙΑ (20τεμ.) - (ΑΣΗΜΙ) είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και το μοναδικό του design. Με το SIDIRELA ΣΥΡΜΑ ΦΩΛΙΑ, θα δημιουργήσετε μια μαγική ατμόσφαιρα στον χώρο σας και θα εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο μοναδικό προϊόν που θα αναβαθμίσει τον χώρο σας και θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης.
Τιμή 1,97 €

Vir μαλακτικο 1700ml μπλε aroma lock 68μεζ

Το Vir μαλακτικό 1700ml μπλε aroma lock 68μεζ είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα φρέσκο άρωμα στα ρούχα σας και να τα κρατήσετε μαλακά και απαλά. Με την τεχνολογία aroma lock, το άρωμα διαρκεί για πολύ περισσότερο χρόνο, ενώ η μεγάλη συσκευασία 1700ml σας εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση. Αποκτήστε το Vir μαλακτικό τώρα και απολαύστε φρέσκα και απαλά ρούχα κάθε μέρα!
Τιμή 3,30 €

Κορυφαία προϊόντα

Viosarp φτερό ξεσκονίσματος οβάλ

Το Viosarp φτερό ξεσκονίσματος οβάλ είναι το ιδανικό εργαλείο για να κρατήσετε τον χώρο σας καθαρό και λαμπερό. Με το μοναδικό του σχήμα και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το Viosarp φτερό ξεσκονίσματος οβάλ θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε τη σκόνη από τα δύσκολα σημεία με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε το σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά στην καθαριότητα του χώρου σας!
Τιμή 1,02 €

Tns λαδικό γυάλινο με στόμιο 300ml

Το λαδικό γυάλινο με στόμιο 350ml της εταιρίας Tns είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ στην κουζίνα σας. Με την εκλεπτυσμένη σχεδίασή του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το Tns λαδικό γυάλινο θα φωτίσει κάθε γεύμα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε την εμπειρία σας στη μαγειρική με αυτό το εξαιρετικό προϊόν!
Τιμή 1,80 €

Agros χυμός ροδάκινο 250ml

Χυμός ροδάκινο AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

Τιμή 0,37 €

Zebra χαρτοπετσέτες mixed 33x33cm 90 φύλλα

Χαρτοπετσέτες της εταιρείας Zebra. Η χαρτοπετσέτα έχει διαστάσεις 33x33 εκατοστά, ενώ θα χρειαστείτε 2 με 3 χαρτοπετσέτες ανά πελάτη. Διατίθενται σε συσκευασία του ενός πακέτου, με 90 χαρτοπετσέτες ανά πακέτο.

Χρώμα: Πολύχρωμο

Ύψος: 33cm

Πλάτος: 33cm

Πάχος Χαρτοπετσέτας: 1 Φύλλο

Τιμή 0,84 €

Flos xtra υγρό καθαριστικό για τα λίπη της κουζίνας spray 475ml

• Ξεχάστε το ατελείωτο και κουραστικό τρίψιµο. Τα λίπη δεν αντιστέκονται στη δύναµη του Flos Xtra!

• Το Flos Xtra εξαφανίζει καµένα λάδια και λίπη από φούρνους, εστίες, ψησταριές, δίνοντας στις επιφάνειες µία λαµπερή όψη.

• Σύνθεση πανίσχυρη, ειδικά µελετηµένη για εξαιρετική απόδοση. Με ειδικό ψεκαστήρα αφρού για καλύτερη εφαρµογή σε κεκλιµένες ή κάθετες επιφάνειες και προστασία για να µη διαχέεται το προϊόν στο χώρο.

Τιμή 2,58 €