• NOXZEMA ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ SPRAY 150ml - (PILOT)
  • NOXZEMA ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ SPRAY 150ml - (PILOT)

NOXZEMA ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ SPRAY 150ml - (PILOT)

Το NOXZEMA ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ SPRAY 150ml - (PILOT) είναι το ιδανικό προϊόν για όσους αναζητούν αποτελεσματική προστασία κατά της κακοσμίας. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει μακράς διάρκειας φρεσκάδα και αποτρέπει την εμφάνιση ανεπιθύμητων οσμών. Απλά ψεκάστε το spray και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αυτοπεποίθηση που σας προσφέρει!
40420
5011321928862
2,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μελετιαδη λουκουμια 300gr, πορτοκαλι

Τα λουκούμια Μελετιάδη είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γλυκιά απόλαυση με γεύση πορτοκάλι. Με τη μοναδική τους γεύση και ποιότητα, τα λουκούμια αυτά θα σας ταξιδέψουν στον κόσμο των αισθήσεων. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια νόστιμη εμπειρία που θα σας κερδίσει.
Τιμή 2,39 €

ΔΙΣΚΟΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ - (ΜΑΥΡΟΣ) (Φ38cm)

Αναβαθμίστε την σερβιριστική εμπειρία σας με τον Δίσκο Σερβιρίσματος Πλαστικό με φελλό σε μαύρο χρώμα και διάμετρο 38 εκατοστά. Ιδανικός για κάθε είδους εκδήλωση, απογειώνει το τραπέζι και προσφέρει μια κομψή αισθητική. Αποκτήστε τον τώρα και ξεχωρίστε σε κάθε περίσταση!
Τιμή 7,74 €

Syoss conditioner 250ml deep oleo intense

Το Syoss conditioner 250ml deep oleo intense της εταιρίας Syoss είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε την τέλεια φροντίδα για τα μαλλιά σας. Η μοναδική σύνθεσή του με βαθύ εντατικό oleo προσφέρει εντυπωσιακή λάμψη και απαλότητα, ενώ παράλληλα ενισχύει την υγεία των μαλλιών σας. Αφήστε το Syoss conditioner να σας κάνει να αισθάνεστε όμορφες και λαμπερές κάθε μέρα!
Τιμή 3,22 €

WASH & GO SHAMPOO 360ml - (FORTYFING) (1+1 ΔΩPO)

Το WASH & GO SHAMPOO 360ml - (FORTYFING) (1+1 ΔΩΡΟ) είναι το ιδανικό προϊόν για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα ενισχύει την τρίχα από τη ρίζα έως τις άκρες, προσφέροντας απαλότητα και λάμψη. Ξεχάστε τα άλλα σαμπουάν και δοκιμάστε το WASH & GO για εντυπωσιακά αποτελέσματα με μόνο ένα πλύσιμο. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 4,75 €

Κορυφαία προϊόντα

Papoutsanis σαπουνι 150gr, φραγκοσυκο

Αποκτήστε το Papoutsanis σαπούνι 150gr με φραγκόσυκο και αφήστε την επιδερμίδα σας απαλή και ενυδατωμένη. Η πλούσια σύνθεσή του θα σας χαρίσει μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την πολυτέλεια ενός προϊόντος υψηλής ποιότητας.
Τιμή 0,97 €

Αβεζ φιδές 250gr

Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.

Τιμή 0,95 €

Μελετιάδης λουκούμια μαστίχας 300gr

Τα Μελετιάδης λουκούμια μαστίχας 300γρ φαίνεται να είναι ένα προϊόν που προσφέρει λουκούμια με γεύση μαστίχας από την εταιρεία Μελετιάδης. Η μαστίχα είναι ένα φυτικό προϊόν που προέρχεται από το σμίγμα του δέντρου μαστίχας (Pistacia lentiscus) και έχει ένα μοναδικό αρωματικό προφίλ.

Τιμή 2,30 €

Sucofin γλυκαντικό επιτραπέζιο 1200τεμ

Το Sucofin γλυκαντικό επιτραπέζιο 1200τεμ αναφέρεται σε ένα γλυκαντικό που προορίζεται για την προσθήκη γλύκανσης σε καφέ, τσάι, και άλλα ποτά. Το προϊόν αυτό προσφέρεται συνήθως σε μικρές μονοδοσεις, συνήθως σε συσκευασία που περιέχει πολλές μονάδες για επιτραπέζια χρήση. Κάθε τεμάχιο περιέχει την απαιτούμενη ποσότητα γλυκαντικού για ένα ή περισσότερα ποτά, ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη.

Τιμή 2,36 €

Alufix αλουμινόχαρτο 30m

Η Alufix είναι μια αυστριακή οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1964 και ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή πλαστικής μεμβράνης και σακούλες σκουπιδιών για το σπίτι, τα εστιατόρια και τις εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς και των συγγενικών προϊόντων όπως το αλουμινόχαρτο ή τα αξεσουάρ για γκριλ. Για περισσότερα από 49 χρόνια κάτω από την εταιρεία Alufix παράγονται τα κλασικά προϊόντα οικιακής χρήσης στην Αυστρία. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να ανακυκλωθεί στο 99,9% και ως εκ τούτου συμβάλλει ένα μέρος για ένα καθαρότερο περιβάλλον. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς, όπως π.χ. στο ψήσιμο, στη συντήρηση τροφίμων, στο πάγωμα τροφίμων, στο ζέσταμα, στη φύλαξη, στο τηγάνισμα, στο ψήσιμο στη σχάρα, στον ατμό, όπως επίσης

και στην χειροτεχνία. Ένα μεγάλο μέρος από τα Alufix προϊόντα παράγονται στο κεντρικό εργοστάσιο της εταιρείας στο Wiener Neudorf, στα νότια προάστια της Βιέννης. Ο υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης στην παραγωγή των προϊόντων μας με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εξασφαλίζει μια σταθερά καλή ποιότητα.

Τιμή 2,69 €