• ΚΑΝΤΗΛΙ LUX ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ T80
  • ΚΑΝΤΗΛΙ LUX ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ T80
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLux

ΚΑΝΤΗΛΙ LUX ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ T80

48277
5205376028374
2,00 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Omino bianco υγρο αφρος μασσαλιας 37μεζ, 1,48lt

Ανανεωτικός αφρός μάζας για τα λευκά σας ρούχα! Αποκτήστε λαμπερά και άψογα καθαρά ρούχα με τον υγρό αφρό μάζας Omino Bianco. Η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυρά που θέλει τα ρούχα της να διατηρούν τη λάμψη τους και την αίσθηση της φρεσκάδας. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε το πλύσιμο των ρούχων σας!
Τιμή 4,98 €

SENSODYNE RAPID ACTION 75ml - (WHITENING) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)

Η SENSODYNE RAPID ACTION 75ml - (ΛΕΥΚΑΝΣΗ) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ) είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε μια οδοντόκρεμα που προσφέρει γρήγορη δράση ενάντια στην τρυποφορία και την τρυπισμένη επιφάνεια των δοντιών σας. Με την εξειδικευμένη φόρμουλα της, εξασφαλίζει λευκά δόντια και προστασία από την ευαισθησία, χαρίζοντας σας ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τα οφέλη της!
Τιμή 4,12 €

Taft gel 150ml no 05 stand up

Το Taft gel 150ml no 05 stand up είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να διατηρήσουν το χτένισμά τους όλη μέρα. Με τη δύναμη και την αντοχή που προσφέρει αυτό το gel, το χτένισμά σας θα παραμείνει αψεγάδιαστο ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Αφήνει επίσης ένα ευχάριστο άρωμα που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε. Αποκτήστε το Taft gel 150ml no 05 stand up και απολαύστε την αίσθηση της αυτοπεποίθησης κάθε μέρα!
Τιμή 3,54 €

V master 3 παγιδες κολλας 2τεμ μεγαλη ποντικια, κατσαριδες, μυρμηγκια

Οι V master 3 παγίδες κόλλας 2τεμ μεγάλη είναι ο απόλυτος εχθρός των ποντικιών, κατσαρίδων και μυρμηγκιών. Με την απίστευτη αποτελεσματικότητά τους, αυτές οι παγίδες θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά εντόματα με ευκολία και γρήγορα. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε έναν χώρο χωρίς ενοχλητικά ζώα!
Τιμή 3,15 €

Κορυφαία προϊόντα

Evergreen νιφάδες βρώμης 500gr

Οι νιφάδες δημητριακών της εταιρείας Evergreen Organics προέρχονται από ολόκληρο τον κόκκο των δημητριακών. Είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα.

Τιμή 1,91 €

Barilla σάλτσα μαγειρικής pesto genovese 190gr

Η Barilla σάλτσα μαγειρικής pesto genovese 190gr είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε μια ιταλική νότα στα πιάτα σας. Με φρέσκα βότανα και παρθένο ελαιόλαδο, αυτή η σάλτσα θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της Γένοβας. Απολαύστε την με ζυμαρικά, σε σάντουιτς ή ακόμα και σαν dip για τα τσιπς σας. Αφήστε τη γεύση της Barilla να σας κερδίσει και να σας κάνει να την προσθέσετε στο καλάθι αγορών σας.
Τιμή 2,75 €

Ελ Γκρέκο βάση εστίας φιάλη CV470 450gr

Κορυφαία ποιότητα κατασκευής και ειδική βαλβίδα ασφαλείας για εύκολη τοποθέτηση ή αλλαγή ακόμα και όταν δεν είναι άδεια! Η Βάση Εστίας Ελ Γκρέκο® σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια καλαίσθητη χρωματική παλέτα, το χρώμα που ταιριάζει περισσότερο στο χώρο σας, στο γούστο σας ή στη διάθεσή σας!

Τιμή 6,69 €

Μπρέτας ελιές καλαμών 1lt

Ελιές καλαμών, με κουκούτσι, συσκευασμένες σε γυάλινο βάζο, για ευκολότερη αποθήκευση και καλύτερη συντήρηση.

Συσκευασία του 1 κιλού.

Τιμή 5,91 €

Imperial ζάχαρη λευκή κρυσταλλική 1kg

Η Imperial ζάχαρη λευκή κρυσταλλική 1kg είναι η τέλεια επιλογή για όλους όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη λεία, λευκή υφή της και τη γλυκιά γεύση της, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γλυκάνετε την καθημερινότητά σας. Απολαύστε την σε γλυκά, γλυκά γλυκά ή ακόμα και σε αλμυρές συνταγές για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα την Imperial ζάχαρη και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 1,31 €