• ΚΑΠΑΚΙ PP ΔΙΑΦΑΝΟ GN1/2 GNPPL-12
  • ΚΑΠΑΚΙ PP ΔΙΑΦΑΝΟ GN1/2 GNPPL-12

ΚΑΠΑΚΙ PP ΔΙΑΦΑΝΟ GN1/2 GNPPL-12

Το ΚΑΠΑΚΙ PP ΔΙΑΦΑΝΟ GN1/2 GNPPL-12 είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την απόλυτη διαφάνεια που προσφέρει, σας επιτρέπει να βλέπετε τα τρόφιμα σας χωρίς την ανάγκη να ανοίγετε το καπάκι. Είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και νόστιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα, λειτουργικότητα και στυλ!
38077
5209800079864
3,20 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΜΠΡΙΚΙ ΜΕ ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΕΠΙΣ/ΣΗ 10cm

Η καλύτερη επιλογή για τον καφέ σας! Απολαύστε την τέλεια γεύση και θερμοκρασία με το ΜΠΡΙΚΙ ΜΕ ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ 10cm. Ανθεκτικό, εύκολο στον καθαρισμό και με μοναδικό design που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή του καφέ σας!
Τιμή 6,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Frut up αναψυκτικό πορτοκαλάδα 1,5lt Frut up αναψυκτικό πορτοκαλάδα 1,5lt
Περιορισμένη προσφορά!

Frut up αναψυκτικό πορτοκαλάδα 1,5lt

Το Frut Up αναψυκτικό πορτοκαλάδα σε συσκευασία 1,5 λίτρου είναι μια δροσιστική και φρουτώδης επιλογή για όσους απολαμβάνουν την αγαπημένη γεύση της πορτοκαλάδας. Με τον φυσικό χαρακτήρα του πορτοκαλιού, αυτό το αναψυκτικό προσφέρει μια διαδραστική και απολαυστική εμπειρία που μπορεί να απολαμβάνεται καθημερινά.

Κανονική τιμή 0,92 € Τιμή 0,85 €
  • -0,07 €
  • -0,07 €

Παπουτσάνης karavaki κρεμοσάπουνο κλασικό 900ml

Το κρεμοσάπουνο Παπουτσάνης karavaki κλασικό 900ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αφήνει τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα με μια μόνο πλύση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα κάθε φορά.
Τιμή 1,94 €

Jumbo crunchy waves κρέμα και άνιθος χωρίς γλουτένη 90gr

Η Jumbo crunchy waves κρέμα και άνιθος χωρίς γλουτένη 90gr από την Ohonos snacks θα σας καταπλήξει με την απίστευτη γεύση της. Απολαύστε ένα νόστιμο σνακ χωρίς αναστολές και απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση της!
Τιμή 1,12 €

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T100

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό της εταιρείας Luxe είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τιμή 2,18 €

Carioca μαρκαδόροι ζωγραφικής joy 24 χρώματα

Οι Carioca μαρκαδόροι ζωγραφικής joy 24 χρωμάτων είναι η ιδανική επιλογή για κάθε καλλιτέχνη και δημιουργό! Με μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που θα σας εμπνεύσει, αυτοί οι μαρκαδόροι θα φέρουν ζωντάνια και χρώμα στα έργα σας. Αποκτήστε τους τώρα και ανακαλύψτε τον κόσμο της δημιουργικότητας με τους Carioca μαρκαδόρους ζωγραφικής joy!
Τιμή 3,34 €
  • Με έκπτωση!