• SOUPLINE ΣΥΜΠ/ΝΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 77μεζ.
  • SOUPLINE ΣΥΜΠ/ΝΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 77μεζ.

SOUPLINE ΣΥΜΠ/ΝΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 77μεζ. (1,7lt) - (ΛΕΒΑΝΤΑ)

Το SOUPLINE ΣΥΜΠ/ΝΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 77μεζ. (1,7lt) - (ΛΕΒΑΝΤΑ) είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα μεταμορφώσει την εμπειρία πλυσίματος σας. Η αρωματική λεβάντα θα αφήσει τα ρούχα σας αναζωογονημένα και μεταξένια, ενώ το μαλακτικό θα φροντίσει για την απαλότητα του υφάσματος. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε την καθημερινή σας ρουτίνα με αυτό το εξαιρετικό προϊόν!
37659
8718951585027
4,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns πάτοι παπουτσιών one size SZ02

Τα παπούτσια Tns πάτοι SZ02 είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν άνεση και στυλ. Με τη μοναδική τους σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτά τα πάτοι θα σας κάνουν να νιώθετε σαν να περπατάτε σε σύννεφο. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμφάνισή σας με ένα κλικ!
Τιμή 0,97 €

Χαρτ/λες κραφτ καφε ατυπωτη 10x28cm 10kg

Η χαρτ/λες κραφτ καφε ατυπωτη 10x28cm 10kg είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις του crafting και της δημιουργικότητας. Με την απαλή της υφή και την ανθεκτικότητά της, αυτή η συσκευασία θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μοναδικά και εντυπωσιακά έργα τέχνης. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να αναβαθμίσετε τις δημιουργικές σας ικανότητες!
Τιμή 29,51 €

Κορυφαία προϊόντα

De cecco ζυμαρικά linguine no7 500gr

Η De Cecco linguine no7 500gr είναι μια πάστα υψηλής ποιότητας που θα σας ταξιδέψει με την αυθεντική γεύση της Ιταλίας. Με τη λεπτή, μακαρονάδα υφή της και την ιδανική της σχήματος, αυτή η linguine θα συνοδεύσει τέλεια κάθε πιάτο πάστας που ετοιμάζετε. Απολαύστε τη με νόστιμες σάλτσες και φρέσκα υλικά για μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει αμέσως.
Τιμή 1,69 €

Questo spray αντιβακτηριδιακό 500ml

Υγρό απολυμαντικό και καθαριστικό για όλες τις επιφάνειες του σπιτιού και του χώρου εργασίας.

Χαρακτηριστικά:

  • Εξουδετερώνει βακτήρια και μύκητες
  • Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό
  • Δεν περιέχει χλώριο και άρωμα
Τιμή 2,44 €

Colgate στοματικό διάλυμα plax cool mint 250ml

Το Colgate στοματικό διάλυμα plax cool mint 250ml είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τη φρεσκάδα και την υγεία της στοματικής σας κοιλότητας. Η δροσερή γεύση του δροσίζει την αναπνοή σας, ενώ η προηγμένη τεχνολογία Plax βοηθά στην καταπολέμηση της πλάκας και της τερηδόνας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα.
Τιμή 2,24 €

Fuze tea τσάι με μάνγκο & ανανάς 500ml

Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με το Fuze tea τσάι με μάνγκο & ανανάς 500ml! Με την φρουτώδη γεύση του μάνγκο και του ανανά, αυτό το αναζωογονητικό ρόφημα θα σας ταξιδέψει σε μια εξωτική γωνιά γεμάτη από γεύσεις και αρώματα. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να απολαύσει κάθε στιγμή με το Fuze tea τσάι με μάνγκο & ανανάς 500ml. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 0,98 €