• De cecco ζυμαρικά linguine no7 500gr  - 1
  • De cecco ζυμαρικά linguine no7 500gr  - 1

De cecco ζυμαρικά linguine no7 500gr

Η De Cecco linguine no7 500gr είναι μια πάστα υψηλής ποιότητας που θα σας ταξιδέψει με την αυθεντική γεύση της Ιταλίας. Με τη λεπτή, μακαρονάδα υφή της και την ιδανική της σχήματος, αυτή η linguine θα συνοδεύσει τέλεια κάθε πιάτο πάστας που ετοιμάζετε. Απολαύστε τη με νόστιμες σάλτσες και φρέσκα υλικά για μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει αμέσως.
29151
8001250120076
1,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μάκβελ κριθαράκι χονδρό 3kg

Το Μάκβελ κριθαράκι χονδρό 3kg είναι η τέλεια επιλογή για τον απαιτητικό λάτρη του καλού φαγητού. Με την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητα του, θα σας καταπλήξει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το σε διάφορες συνταγές και αφήστε τη γεύση του να σας ταξιδέψει. Αγοράστε τώρα το Μάκβελ κριθαράκι χονδρό 3kg και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει.
Τιμή 6,48 €

Melissa αχιβάδα ψιλή 500gr

Η ψιλή αχιβάδα Melissa, παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση. 

Τιμή 1,26 €

Divella κανελόνια 250gr

Κανελόνια Νο.84 της εταιρίας Divella, κατάλληλα για να φτιάξετε ιδιαίτερα πιάτα.​Ετοιμάστε ένα μείγμα κρέατος, λαχανικών ή τυριού για να γεμίσετε τα κανελόνια σας. Συνιστώμενος χρόνος μαγειρέματος 8 λεπτά.

Τιμή 1,24 €

Barilla rigatoni No89 500gr

Τα μακαρόνια Rigatoni με το κοίλο εσωτερικό τους καταφέρνουν να φυλακίσουν ακόμα και τις ελαφριές σάλτσες με βάση τα λαχανικά.

Τιμή 1,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Γιώτης φαρίνα ολικής άλεσης 500gr

Η Γιώτης φαρίνα ολικής άλεσης 500gr είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμο και υγιεινό ψήσιμο. Με την υψηλή ποιότητα και τη φρεσκάδα της Γιώτης φαρίνας, θα δημιουργήσετε τα πιο λαχταριστά αρτοσκευάσματα που θα ενθουσιάσουν την οικογένειά σας. Αποκτήστε τη δική σας συσκευασία σήμερα και απολαύστε τη μοναδική γεύση και ποιότητα της Γιώτης φαρίνας!
Τιμή 2,04 €

Pellito ξηροί καρποί μιξ με cranberries 50gr

Pelitto Mixed nuts with Cranberries ανάμικτοι καρποί και Cranberries.

Ξηροί καρποί (ωμά αμύγδαλα, ελαφρώς καβουρντισμένα κάσιους), αποξηραμένα φρούτα, σταφίδες και cranberries. Χωρίς αλάτι.

Τιμή 0,98 €
The littlies λαδοπαστέλ 11mm 12τεμ The Littles - 1
Περιορισμένη προσφορά!

The littlies λαδοπαστέλ 11mm 12τεμ

Η λαδοπαστέλ 11mm 12τεμ της εταιρίας The Littles είναι το τέλειο εργαλείο για τους λάτρεις της ζωγραφικής και του σχεδίου. Με τη λεπτή του γραφή και την εξαιρετική ποιότητά του, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μοναδικά έργα τέχνης που θα σας εντυπωσιάσουν. Αποκτήστε τώρα το The littlies λαδοπαστέλ 11mm 12τεμ και αφήστε τη φαντασία σας να ξεδιπλωθεί!
Κανονική τιμή 1,04 € Τιμή 0,95 €
  • -0,09 €
  • -0,09 €

Orzene beer σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά 400ml

Σαμπουάν καθημερινής χρήσης για ανάλαφρη αίσθηση, όγκο & λάμψη για λιπαρά μαλλιά με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Με Bio Κριθάρι Μπίρας που συμβάλλει στην υγεία και δύναμη των μαλλιών, χαρίζοντάς τους ζωντάνια και λάμψη και Δενδρολίβανο για τη μείωση της λιπαρότητας.

Δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς σιλικόνη. Vegan friendly.

80% άμεσα βιοδιασπώμενα συστατικά*

* Άμεσα βιοδιασπώμενη φόρμουλα σύμφωνα με το πρότυπο OECD 301F:1992

Τιμή 2,24 €

Alufix σακούλες τροφίμων για κατάψυξη 25x32cm 3lt 40τεμ

Οι νέες σακούλες τροφίμων Alufix είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε φρέσκα τα τρόφιμά σας. Με μέγεθος 25x32cm και χωρητικότητα 3lt, αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για κατάψυξη και αποθήκευση τροφίμων. Η συσκευασία περιέχει 40 τεμάχια, εξασφαλίζοντας ότι θα έχετε αρκετές σακούλες για κάθε ανάγκη. Πρακτικές και ανθεκτικές, οι σακούλες Alufix είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε φρέσκα τρόφιμα κά?
Τιμή 0,79 €