• ΚΑΠΑΚΙ ΠΙΠΙΛΑ 14-16oz (100τεμ.) - (D90-1) (ΛΕΥΚΗ) (ΕΛΛΗΝΙΚΗ)
  • ΚΑΠΑΚΙ ΠΙΠΙΛΑ 14-16oz (100τεμ.) - (D90-1) (ΛΕΥΚΗ) (ΕΛΛΗΝΙΚΗ)

ΚΑΠΑΚΙ ΠΙΠΙΛΑ 14-16oz (100τεμ.) - (D90-1) (ΛΕΥΚΗ) (ΕΛΛΗΝΙΚΗ)

Το ΚΑΠΑΚΙ ΠΙΠΙΛΑ 14-16oz (100τεμ.) - (D90-1) (ΛΕΥΚΗ) (ΕΛΛΗΝΙΚΗ) είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και λειτουργικότητα. Με το λευκό χρώμα του και την ελληνική ποιότητα κατασκευής, αποτελεί την τέλεια προσθήκη στην καθημερινότητά σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
37565
5202511602024
1,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ποτηρι σφηνακι κρυσταλ 4 cl 40τεμ

Ένα κομψό ποτήρι σφηνάκι κρυστάλλου 4 cl 40 τεμαχίων που θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στο ποτό σας. Κομψό, λεπτό και λαμπερό, αυτό το ποτήρι θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα προσθέσει μια αίσθηση πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Ιδανικό για εσπρέσο, σβησίματα, σφηνάκια και άλλα αγαπημένα ποτά σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή με στυλ και κομψότητα.
Τιμή 1,21 €

Δισκος τουρτας στρογγυλος 10kg μαυρο/χρυσο 30cm

Ο Δίσκος τούρτας στρογγυλός 10kg μαύρο/χρυσό 30cm είναι ένα προϊόν που θα κλέψει την παράσταση σε κάθε εκδήλωση. Με την πολυτέλεια του χρυσού και το μοναδικό design του, αυτός ο δίσκος τούρτας θα κάνει το γεύμα σας ακόμα πιο εντυπωσιακό. Με την ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια που διακρίνει την εταιρία, αυτός ο δίσκος είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εκδήλωση. Αφεθείτε στην πολυτέλεια και την ποιότητα του Δίσκου τούρτας στρογγυλού 10kg ?
Τιμή 25,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Oscar πραλίνα φουντουκιού χωρίς ζάχαρη με στέβια 320gr

Η πραλίνα φουντουκιού Oscar χωρίς ζάχαρη με στέβια 320gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια υγιεινή και γευστική λύση. Με την απαλή γεύση του φουντουκιού και την γλυκύτητα της στέβιας, αυτή η πραλίνα θα σας καταπλήξει με την πλούσια γεύση της. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τη δική σας σήμερα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 3,58 €

Camelia αλοιφή υποδημάτων μαύρη 50ml

Η Camelia αλοιφή υποδημάτων μαύρη 50ml είναι η τέλεια λύση για τη φροντίδα και τη συντήρηση των αγαπημένων σας υποδημάτων. Η μαύρη αλοιφή προσφέρει προστασία και ενυδάτωση στο δέρμα, ενώ ταυτόχρονα το αναζωογονεί και του δίνει ένα λαμπερό φινίρισμα. Με την Camelia αλοιφή, τα υποδήματά σας θα διατηρούνται σαν καινούργια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αγοράστε τώρα και αφήστε τα παπούτσια σας να λάμψουν!
Τιμή 1,06 €
Orzene beer σαμπουάν για όλους τους τύπους μαλλιών 400ml Orzene beer σαμπουάν για όλους τους τύπους μαλλιών 400ml
Περιορισμένη προσφορά!

Orzene beer σαμπουάν για όλους τους τύπους μαλλιών 400ml

Σαμπουάν καθημερινής χρήσης για αναζωογόνηση & λάμψη για όλους τους τύπους μαλλιών με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Με Bio Κριθάρι Μπίρας που συμβάλλει στην υγεία και δύναμη των μαλλιών, χαρίζοντάς τους ζωντάνια και λάμψη και Πρωτεΐνη Σιταριού για την ενίσχυση της δομής της τρίχας και προστασία των μαλλιών από την ξηρότητα.

Δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς σιλικόνη. Vegan friendly.

80% άμεσα βιοδιασπώμενα συστατικά*

* Άμεσα βιοδιασπώμενη φόρμουλα σύμφωνα με το πρότυπο OECD 301F:1992

Κανονική τιμή 2,24 € Τιμή 2,08 €
  • -0,16 €
  • -0,16 €

Teza spray 2σε1 universal για μύγες, κουνούπια, κατσαρίδες & μυρμήγκια 300ml

Το ΤΕΖΑ Universal σε σπρέι έχει διπλή δράση καθώς καταπολεμά ιπτάμενα και έρποντα έντομα. Εξουδετερώνει μύγες, κουνούπια, σκνίπες, κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς, τσιμπούρια, αράχνες, ψαράκια, ψύλλους και σκόρους.

Διαθέτει ειδική βαλβίδα που επιτρέπει να ψεκάζετε σε χαμηλά ή στενά και δύσκολα σημεία κρατώντας το δοχείο ανάποδα.

Τιμή 2,74 €

Τοπ ξύδι pro από κόκκινο κρασί χωρίς γλουτένη 2lt

Το Τοπ ξύδι pro από κόκκινο κρασί χωρίς γλουτένη 2lt της εταιρίας ΤΟΠ είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας! Με την υψηλή ποιότητα του και την απουσία γλουτένης, αυτό το ξύδι θα δώσει μια μοναδική γεύση σε κάθε πιάτο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τις γεύσεις σας!
Τιμή 2,81 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού