• OB ΤΑΜΠΟΝ 16TMX SUPER
  • OB ΤΑΜΠΟΝ 16TMX SUPER

OB ΤΑΜΠΟΝ 16TMX SUPER

48245
4001683001311
2,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

LILIAS BLACK ΛΑΔΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΙΑΔΑ 50ml

Η LILIAS BLACK ΛΑΔΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΙΑΔΑ 50ml της εταιρίας Lilia Black είναι ένα προϊόν που σας χαρίζει λαμπερή επιδερμίδα και εντυπωσιακή εμφάνιση. Η μοναδική φόρμουλα του προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα σας, ενώ ταυτόχρονα την προστατεύει από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του περιβάλλοντος. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με το LILIAS BLACK ΛΑΔΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΙΑΔΑ 50ml!

Τιμή 3,16 €

Κυκλωψ πλυντηριο ποτηριων

Το Κυκλωψ πλυντήριο ποτηριών είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό των πιάτων και των ποτηριών σας με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού. Με την προηγμένη τεχνολογία πλυσίματος που διαθέτει, τα πιάτα σας θα λάμψουν σαν καινούργια. Αποκτήστε το Κυκλωψ πλυντήριο ποτηριών σήμερα και απολαύστε την άνεση και την ευκολία που σας προσφέρει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 12,61 €

Κορυφαία προϊόντα

Duck deep action gel με πεύκο 750ml

Υγρό για τον καθαρισμό της λεκάνης της τουαλέτας.

Ο μοναδικός λαιμός του Duck® Total Action Gel προσφέρει ολοκληρωμένη καθαριότητα για την τουαλέτα σας, αφήνοντας ένα κύμα φρεσκάδας, ακόμα και κάτω από το χείλος της λεκάνης.

Τιμή 2,14 €

Μπαρμπα Γιάννης παντζάρι σαλάτα 700gr

Το παντζάρι είναι ένα λαχανικό με χαρακτηριστικό βαθύ κόκκινο χρώμα και γλυκιά, εδάφινη γεύση. Συχνά χρησιμοποιείται στη μαγειρική και στη διατροφή για το χρώμα, τη γεύση και τα οφέλη του για την υγεία. Είναι πλούσιο σε διάφορες βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.

Τιμή 2,54 €