• ΚΥΚΛΩΨ ΚΑΛΑΘΑΚΙ 0,39 lit ΡΟΖ- (3 τεμ.)
  • ΚΥΚΛΩΨ ΚΑΛΑΘΑΚΙ 0,39 lit ΡΟΖ- (3 τεμ.)

ΚΥΚΛΩΨ ΚΑΛΑΘΑΚΙ 0,39 lit ΡΟΖ- (3 τεμ.)

Το ΚΥΚΛΩΨ ΚΑΛΑΘΑΚΙ 0,39 lit ΡΟΖ- (3 τεμ.) είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα πρακτικό και στυλάτο καλαθάκι για τις ανάγκες τους. Με χωρητικότητα 0,39 lit και σε όμορφο ροζ χρώμα, αυτό το σετ 3 τεμαχίων θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με στυλ τον χώρο σας. Αποκτήστε το ΚΥΚΛΩΨ ΚΑΛΑΘΑΚΙ τώρα και ανανεώστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με ένα αξεσουάρ που θα ξεχωρίσει!
37554
5202707010794
1,63 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Oscar σοκολατακια μινι 300gr, υγειασ

Τα Oscar σοκολατάκια μίνι 300gr είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την πιο γλυκιά σας επιθυμία. Με πλούσια γεύση και τέλεια υφή, αυτά τα σοκολατάκια θα σας κάνουν να νιώσετε μοναδική ευχαρίστηση κάθε φορά που τα απολαμβάνετε. Αποκτήστε τα τώρα και αφήστε τη γεύση τους να σας ταξιδέψει!
Τιμή 5,21 €

Roshen μπαρα σοκολατας 29gr, σοκολατα γαλακτος με αμυγδαλα και καρυδα

Απολαύστε τη μοναδική γεύση της σοκολάτας γάλακτος με αμύγδαλα και καρύδα από την Roshen. Ένα απολαυστικό σνακ που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 0,46 €

PUMMARO PASSATA (3x250gr.) - (-25% ΠΡΟΣΦΟΡΑ)

Η PUMMARO PASSATA (3x250gr.) είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια φρέσκια και γευστική νότα στις συνταγές σας. Με τη μοναδική της γεύση και την πλούσια υφή, θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και ελκυστικά. Μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την προσφορά με έκπτωση 25%! Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με την ποιότητα και τη γεύση της PUMMARO PASSATA.
Τιμή 1,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Babylino sensitive πάνες junior No5 11-25kg 44τεμ

Οι ελληνικές πάνες για μωρά Babylino Sensitive, προσφέρουν άριστη απορροφητικότητα και πιστοποιημένη φιλικότητα στο δέρμα του μωρού σας. Διαθέτουν 3-D πυρήνα με τεχνολογία Dry Matrix με φυτικές ίνες που συγκρατεί την υγρασία σταθερή στο εσωτερικό της πάνας.

Οι μόνες πάνες που κατάφεραν να διακριθούν με το κορυφαίο βραβείο ασφάλειας προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση από ειδική κριτική επιτροπή της ΕΕ.Είναι επίσης οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, ενώ έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια, που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3 ετών.

Τιμή 11,43 €

Κύκλωψ σκούπα επαγγελματική σκληρή πλαστική Νο40

Η Κύκλωψ σκούπα επαγγελματική σκληρή πλαστική Νο40 είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματικό καθαρισμό. Με την ανθεκτική κατασκευή της και την υψηλή απόδοσή της, θα κάνει τον καθαρισμό σας γρήγορο και αποτελεσματικό. Αποκτήστε την τώρα και κάντε τον χώρο σας να λάμπει!
Τιμή 3,52 €

Tns εργαλειοθήκη πλαστική 30cm

Η πλαστική εργαλειοθήκη Tns 30cm είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση και την αποθήκευση των εργαλείων σας. Με την ανθεκτική κατασκευή της και τον ευέλικτο σχεδιασμό της, σας παρέχει την απόλυτη λειτουργικότητα και ευκολία στη χρήση. Μην αφήνετε τα εργαλεία σας αχρησιμοποίητα και ανακατωμένα. Αποκτήστε τώρα την πλαστική εργαλειοθήκη Tns 30cm και κάντε τη ζωή σας πιο οργανωμένη και εύκολη!
Τιμή 2,00 €

Lux-Plast ποτήρι ελληνικού καφέ No501 λευκό 130ml 50τεμ

Το ποτήρι ελληνικού καφέ Lux-Plast No501 είναι λευκό χρώμα, με χωρητικότητα 130ml και πακέτο 50 τεμαχίων. Ιδανικό για να απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας ελληνικό καφέ με άνεση και στυλ.

Τιμή 0,44 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό κουζίνας spray 750ml

Καθαριστικό κουζίνας 4σε1, χωρίς ενεργό χλώριο που συνδυάζει τη λιποκαθαριστική δράση με την απολύμανση.

Η μοναδική του σύνθεση, όχι μόνο διαλύει λίπη και αφαιρεί επίμονη βρωμιά, αλλά απολυμαίνει και τις επιφάνειες από βακτήρια με ένα μόνο πέρασμα, αφήνοντας την κουζίνα καθαρή.

Τιμή 2,79 €