• Oscar σοκολατακια μινι 300gr, υγειασ
  • Oscar σοκολατακια μινι 300gr, υγειασ

Oscar σοκολατακια μινι 300gr, υγειασ

Τα Oscar σοκολατάκια μίνι 300gr είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την πιο γλυκιά σας επιθυμία. Με πλούσια γεύση και τέλεια υφή, αυτά τα σοκολατάκια θα σας κάνουν να νιώσετε μοναδική ευχαρίστηση κάθε φορά που τα απολαμβάνετε. Αποκτήστε τα τώρα και αφήστε τη γεύση τους να σας ταξιδέψει!
31562
5202460062610
5,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Νεφελη πιατο βαθυ 23cm 1259βαθυ

Το βαθύ πιάτο Νεφέλη 23cm είναι η ιδανική επιλογή για το σερβίρισμα των πιο νόστιμων γευμάτων σας. Με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό του, θα δώσει μια ξεχωριστή νότα στην τραπεζαρία σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο φαγητό!
Τιμή 3,83 €

Nature valley τραγανες μπαρες βρωμης με μελι 5x42gr

Nature Valley. Αυτές οι τραγανές μπάρες βρώμης με μέλι 5x42gr είναι ο ιδανικός συνδυασμός γεύσης και θρεπτικών συστατικών που θα σας κάνει να τις λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την αφράτη βρώμη, το γλυκό μέλι και την τραγανή υφή σε κάθε δόση και ανακαλύψτε την απόλαυση που προσφέρουν. Αποκτήστε τώρα τις Nature Valley τραγανές μπάρες βρώμης με μέλι 5x42gr και απολαύστε μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 3,41 €

Κορυφαία προϊόντα

Evergreen αλάτι ιμαλαΐων ψιλό 1kg

Ψιλό αλάτι Ιμαλαΐων της εταιρείας Evergreen Organics σε συσκευασία 1000 γραμμαρίων. Το αλάτι αυτό περιέχει έως και 84 διαφορετικά στοιχεία, μερικά εκ των οποίων είναι απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Χρησιμοποιείται με τον ίδιο τρόπο όπως το συνηθισμένο αλάτι, στο μαγείρεμα, σαν καρύκευμα στο φαγητό καθώς και στη συντήρηση των τροφίμων και στην παρασκευή παστών ψαριών και τουρσί. Έχει κοκκινωπό ή ροζ χρώμα, με ορισμένους κρυστάλλους να έχουν ένα υπόλευκο προς διαφανές χρώμα.

Τιμή 1,84 €

Kit Kat γκοφρέτα white 41,5gr

Η Kit Kat γκοφρέτα white 41,5gr είναι ένα από τα πιο γευστικά γλυκά που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Η λευκή σοκολάτα συνδυάζεται με το τραγανό γκοφρέτα για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε την κάθε μέρα ως ένα γλυκό διάλειμμα ή μοιραστείτε τη με φίλους και οικογένεια. Αγοράστε τώρα τη Kit Kat γκοφρέτα white 41,5gr και απολαύστε τη γεύση της!
Τιμή 0,95 €

Βίκος βυσσινάδα 6x330ml

Τα μόνα αναψυκτικά με Φυσικό Μεταλλικό Νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, αλλά και χυμούς από ελληνικά φρούτα δημιουργούν τα πιο ξεχωριστά αναψυκτικά και υπόσχονται πραγματική απόλαυση χάρη στη μοναδική τους γεύση.

Τιμή 3,55 €

Endless μαλακτικό fresh musk 3lt

Το Endless μαλακτικό 3lt musk / λευκό είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στα ρούχα σας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και μαλακότητας. Με τη μοναδική του μυρωδιά musk, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και ευχάριστων στιγμών. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία μαλακίας και φρεσκάδας στα ρούχα σας!
Τιμή 3,40 €