• -0,25 €
  • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE (3x250gr.) - (ΟΛΙΚΗΣ) (ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ) (-10%)
  • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE (3x250gr.) - (ΟΛΙΚΗΣ) (ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ) (-10%)

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE (3x250gr.) - (ΟΛΙΚΗΣ) (ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ) (-10%)

Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE (3x250gr.) - (ΟΛΙΚΗΣ) (ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ) (-10%) είναι η ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό σνακ που θα σας δώσει ενέργεια και γεύση! Απολαύστε το χωρίς ανησυχίες για τη ζάχαρη και απολαύστε την πλούσια γεύση του. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε με έκπτωση 10%!
37429
5201004221056
5,71 €
5,96 €
Έκπτωση -0,25 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

OVERLAY ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΑΤΩΝ 650ml

Αποκτήστε το OVERLAY ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΑΤΩΝ 650ml και απολαύστε μια υγιεινή διατροφή χωρίς περιττά αλάτια. Με την ειδική του τεχνολογία, το OVERLAY απομακρύνει τα αλάτια από τα φαγητά σας, προσφέροντας σας μια γεύση που ξεχωρίζει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε υγιεινά γεύματα κάθε μέρα!
Τιμή 3,21 €

ΔΟΧΕΙΟ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑΣ 16oz 1016

Το ΔΟΧΕΙΟ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑΣ 16oz 1016 είναι το απόλυτο must-have προϊόν για κάθε κουζίνα! Με την απαλή και κρεμώδη υφή της μαγιονέζας μας, θα αναβαθμίσετε κάθε γεύμα σας σε λίγα λεπτά. Απολαύστε τη μοναδική γεύση και την πλούσια υφή σε σάντουιτς, σαλάτες και συνοδευτικά φαγητά. Αγοράστε το ΔΟΧΕΙΟ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑΣ 16oz 1016 σήμερα και απογειώστε τη γεύση των πιάτων σας!
Τιμή 1,26 €

Πατος διφυλλος για κουτι πιτσας 29x29cm- 200τεμ

Αυτό το πατώς διφύλλος είναι ο τέλειος τρόπος για να σερβίρετε τις πιτσες σας με στυλ και άνεση. Με διαστάσεις 29x29cm και ποσότητα 200 τεμαχίων, αυτό το πατώς είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση στον χώρο εστίασης. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας χαρτόνι, είναι ανθεκτικό και διατηρεί την φρεσκάδα και τη θερμοκρασία της πίτσας σας. Απογειώστε την εμπειρία των πελατών σας προσφέροντας τους αυτό το πατώς διφύλλος και κάντε την αγορά σ
Τιμή 17,39 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food φάβα κομμένη 500gr

Απολαύστε την απόλυτη γεύση φάβας με την κομμένη Arion food 500gr. Μια νόστιμη επιλογή που θα σας κερδίσει με την ποιότητά της και την αυθεντική γεύση της φάβας. Απολαύστε την σε σαλάτες, πίτες ή ως συνοδευτικό πιάτο. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 1,84 €

Ξύλινο κουτάλι 16cm 8τεμ

Ανανεωτικό και πρακτικό, το Ξύλινο κουτάλι 16cm 8τεμ θα σας βοηθήσει στην κουζίνα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ξύλο, αυτό το σετ κουταλιών θα δώσει μια φυσική αίσθηση στην κουζίνα σας και θα σας βοηθήσει στην παρασκευή των αγαπημένων σας φαγητών. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό σετ κουταλιών και να βελτιώσετε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 0,37 €

Agros χυμός κόκκινο σταφύλι 1lt

Ο χυμός κόκκινο σταφύλι "Agros" σε συσκευασία 1 λίτρου είναι μια νόστιμη και φρουτώδης επιλογή για όσους αναζητούν τη φρεσκάδα του χυμού από κόκκινα σταφύλια. Ο χυμός από κόκκινα σταφύλια είναι γνωστός για την πλούσια γεύση του και τα ευεργετικά του θρεπτικά συστατικά.

Τιμή 1,24 €

Rice cakes ρυζογκοφρέτα popcorn 100gr

Το Rice cakes ρυζογκοφρέτα popcorn 100gr της εταιρίας Rice Cakes είναι ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε την πείνα σας. Με την τραγανή υφή του και την απίστευτη γεύση του popcorn, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώσετε γεμάτοι και ικανοποιημένοι. Απολαύστε το ως σνακ μεταξύ των γευμάτων σας ή ως μια υγιεινή επιλογή για να ικανοποιήσετε την πείνα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 0,69 €

Κύκλωψ μπωλ στρόγγυλο πλαστικό 5lt

Το Κύκλωψ μπωλ στρόγγυλο πλαστικό 5lt είναι το ιδανικό αξεσουάρ για τον κάθε σπιτικό σας χώρο. Με την ανθεκτική κατασκευή του και την μοντέρνα σχεδίασή του, το μπωλ Κύκλωψ θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα κομψό και πρακτικό αντικείμενο που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 1,78 €