• -20%
  • Rice cakes ρυζογκοφρέτα popcorn 100gr  - 1
  • Rice cakes ρυζογκοφρέτα popcorn 100gr  - 1

Rice cakes ρυζογκοφρέτα popcorn 100gr

Το Rice cakes ρυζογκοφρέτα popcorn 100gr της εταιρίας Rice Cakes είναι ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε την πείνα σας. Με την τραγανή υφή του και την απίστευτη γεύση του popcorn, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώσετε γεμάτοι και ικανοποιημένοι. Απολαύστε το ως σνακ μεταξύ των γευμάτων σας ή ως μια υγιεινή επιλογή για να ικανοποιήσετε την πείνα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
8587
8606012183797
0,55 €
0,69 €
Έκπτωση -20%
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αλλατίνη cookie με κομματάκια σοκολάτας και φουντουκιού 175gr

Η Αλλατίνη cookie με κομματάκια σοκολάτας και φουντουκιού 175gr είναι το τέλειο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση της σοκολάτας και του φουντουκιού, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ικανοποίηση. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,98 €

Biscomania γκοφρετάκια με κρέμα κακάο 250gr

Τα Biscomania γκοφρετάκια με κρέμα κακάο 250gr είναι η απόλυτη απόλαυση για το γλυκό σας διάλειμμα. Με την απίστευτα πλούσια και γευστική κρέμα κακάο που ξεχειλίζει από κάθε δαγκωνιά, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό γλυκό. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να θέλετε περισσότερα και περισσότερα. Biscomania - Για αυτούς που απολαμβάνουν τα καλύτερα γλυκά!
Τιμή 1,53 €

Biscomania γκοφρετάκια με κρέμα φουντούκι 250gr

Τα Biscomania γκοφρετάκια με κρέμα φουντούκι 250gr είναι η τέλεια επιλογή για μια γλυκιά απόλαυση! Με λαχταριστή κρέμα φουντουκιού που λιώνει στο στόμα και το τραγανό γκοφρέτο, θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε τα ως σνακ μεταξύ γεύματων ή συνοδεύστε τους καφέ σας με μια γλυκιά νότα. Αγοράστε τα τώρα και αφήστε τη γεύση τους να σας κερδίσει!
Τιμή 1,53 €

McVitie's μπισκότα digestive με σοκολάτα 200gr

Τα McVitie's μπισκότα digestive με σοκολάτα 200gr είναι ο ιδανικός συνοδός για έναν γλυκό καφέ ή τσάι. Με την απίστευτη γεύση της σοκολάτας να συνδυάζεται με την τραγανή υφή των μπισκότων, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε ένα ακόμη κομμάτι. Απολαύστε την γεύση και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την ευχαρίστηση της γλυκιάς απόλαυσης.
Τιμή 2,28 €

Κορυφαία προϊόντα

Γκρέκα τριφτή τομάτα 400gr

Η τριφτή τομάτα ΓΚΡΕΚΑ αποτελείται από τις πιο ζουμερές, κόκκινες και ώριμες τομάτες. Ιδανική για σάλτσες, λαδερά, κοκκινιστά αγαπημένα πιάτα.

100% ελληνικές τομάτες

Τομάτα καλοκαιρινής συγκομιδής

Εκλεκτές και ώριμες τομάτες από τον εύφορο κάμπο Σερρών

Χωρίς προσθήκη συντηρητικών

Τιμή 0,92 €

Coral gas φιαλάκι με βαλβίδα 230gr

Η Coral gas φιάλη με βαλβίδα 230gr είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία που χρειάζεται να εργαστεί με αερόμπαλλον ή άλλες συσκευές. Με την αξιόπιστη ποιότητα της Coral gas, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το προϊόν θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας εργασία.
Τιμή 1,60 €

My popcorn ποπ κορν με μπάρμπεκιου 200gr

Το My Popcorn ποπ κορν με μπάρμπεκιου 200gr είναι ένα απολαυστικό σνακ που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Με την τέλεια ισορροπία γεύσης μπάρμπεκιου και την τραγανή υφή του καλαμποκιού, θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε το My Popcorn ποπ κορν με μπάρμπεκιου 200gr τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 3,16 €

Αβεζ κουσκούσι 500gr

Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.

Τιμή 0,87 €