• TRATA ΤΟΝΟΣ H.PROTEIN 140γρ- (ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ/ΣΠΑΝΑΚΙ)
  • TRATA ΤΟΝΟΣ H.PROTEIN 140γρ- (ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ/ΣΠΑΝΑΚΙ)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTrata

TRATA ΤΟΝΟΣ H.PROTEIN 140γρ- (ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ/ΣΠΑΝΑΚΙ)

Αποκτήστε τον τόνο που πάντα ονειρευόσασταν με το TRATA ΤΟΝΟΣ H.PROTEIN 140γρ- (ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ/ΣΠΑΝΑΚΙ) από την εταιρία Trata. Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και τα αγαπημένα σας φασόλια και σπανάκι, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει με την γεύση και τη θρεπτική αξία του. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τη διατροφή σας με υγιεινό τρόπο!
37210
5201340082014
2,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 57

Το πωμά ασφαλείας 57 είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία που προσφέρει, μπορείτε να αισθανθείτε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι οι πολύτιμες περιουσίες σας είναι προστατευμένες. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη, επιλέξτε το πωμά ασφαλείας 57 για την ασφάλεια των αγαπημένων σας.
Τιμή 1,45 €

ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK professional (17018)

Το ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK professional (17018) είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη της μαγειρικής. Με την αιχμηρή λεπίδα του, μπορείτε εύκολα να κόψετε κάθε κομμάτι κρέατος με ακρίβεια και ευκολία. Η εργονομική λαβή του σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε με άνεση και ακρίβεια, ενώ η κατασκευή υψηλής ποιότητας εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή. Αποκτήστε το ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK professional (17018) τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στη μαγειρική!
Τιμή 0,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Smartex μαξιλαροθήκη μονόχρωμη 52x72cm 2τεμ

Η μονόχρωμη μαξιλαροθήκη Smartex διαστάσεων 52x72cm θα δώσει μια διακριτική και κομψή νότα στο υπνοδωμάτιό σας. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά της, θα σας προσφέρει άνεση και ξεκούραστο ύπνο κάθε νύχτα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την αισθητική και την ποιότητα του ύπνου σας!
Τιμή 3,93 €

Malizia αφρόλουτρο argan & vanilla 1lt

Το αφρόλουτρο της Malizia με κρεμώδη υφή, προσφέρει ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Τιμή 2,25 €

Powerade ισοτονικό ποτό mountain blast 500ml

Το Powerade ισοτονικό ποτό mountain blast 500ml της εταιρίας Powerade είναι η ιδανική επιλογή για να αναζωογονηθείτε μετά από μια δύσκολη προπόνηση ή μια κουραστική μέρα. Με την αναζωογονητική γεύση του mountain blast και την ισορροπημένη σύνθεσή του, το Powerade σας προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της καθημερινότητας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία που θα σας κάνει να νιώθετε
Τιμή 1,16 €

Αλλατίνη σιμιγδάλι ψιλό 500gr

Το Αλλατίνη σιμιγδάλι ψιλό 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Με τη λεπτή του υφή και την απίστευτη αρωματική νότα, το σιμιγδάλι Αλλατίνη θα απογειώσει τις γεύσεις σας και θα δώσει νέα πνοή στις δημιουργίες σας στην κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες!
Τιμή 1,54 €