• ΠΟΤΗΡΙ CASABLANCA ΔΙΑΦΑΝΟ 250ml (GC-20)
  • ΠΟΤΗΡΙ CASABLANCA ΔΙΑΦΑΝΟ 250ml (GC-20)

ΠΟΤΗΡΙ CASABLANCA ΔΙΑΦΑΝΟ 250ml (GC-20)

Το ποτήρι Casablanca διαφανούς χρώματος 250ml (GC-20) είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας ποτό. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την κομψή εμφάνισή του, θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε σας εκδήλωση. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και ιδανικό για καθημερινή χρήση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κάθε ποτό σας με στυλ και κομψότητα!
37107
5209800086442
1,94 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ιτεα οβαλ πιατελα 25cm

Η Ιτεα οβαλ πιατέλα 25cm είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το σπίτι σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Απολαύστε τα γεύματα σας με στυλ και κομψότητα, κάνοντας τους καλεσμένους σας να θαυμάζουν κάθε λεπτομέρεια. Αποκτήστε την Ιτεα οβαλ πιατέλα 25cm τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 8,12 €

NESTLE ΦΡΟΥΤΟΠΟΥΡΕΣ 90gr. - (ΜΠΑΝΑΝΑ & ΜΗΛΟ)

Η απόλαυση της φρεσκάδας της μπανάνας και του μήλου συναντά την πρακτικότητα των φρούτων σε μια συσκευασία 90gr. Τα NESTLE ΦΡΟΥΤΟΠΟΥΡΕΣ είναι ο ιδανικός συνοδός για ένα γευστικό ενεργειακό σνακ όλη την ημέρα. Απολαύστε την απόλυτη γεύση των φρούτων χωρίς πρόσθετα σάκχαρα και συντηρητικά. Απλά ανοίξτε τη συσκευασία και απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση που θα σας κάνει να το λατρέψετε. Αγοράστε τώρα τα NESTLE ΦΡΟΥΤΟΠΟΥΡΕΣ και ανακαλύψτε την
Τιμή 1,96 €

Καλαθι μεταλλικο γραφειου δμ-29

Ένα καλάθι μεταλλικό γραφείου ΔΜ-29 είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην καθημερινή οργάνωση και αποθήκευση των εργαλείων σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε γραφείο. Μην αφήνετε το χάος να επικρατεί, αποκτήστε το καλάθι μεταλλικό γραφείου ΔΜ-29 τώρα και ανανεώστε τον χώρο εργασίας σας!
Τιμή 3,33 €

ROSHEN ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 920gr.

Το ROSHEN ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 920gr είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε ένα παραδοσιακό ελληνικό σπίτι. Η φρέσκια γεύση του γιαουρτιού σε συνδυασμό με την απαλή υφή του γλειφιτζουριού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο από αυθεντικές γεύσεις και αρώματα. Απολαύστε το κάθε δακτυλίδι και αφεθείτε στην απόλαυση που προσφέρει. Αγοράστε τώρα και ανακαλύψτε την αληθινή γεύση της Ελλάδας!
Τιμή 5,36 €

Κορυφαία προϊόντα

Ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι διάτρητη 100τεμ

Η ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι διάτρητη 100τεμ είναι ο απαραίτητος σύντροφος για κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα ποτήρια σας με άνεση και στυλ. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα αξεσουάρ που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 7,08 €

Υπόστρωμα εκμάθησης για κατοικίδια 60x40cm 20τεμ

Το υπόστρωμα εκμάθησης για κατοικίδια 60x40cm 20τεμ είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και το κατοικίδιό σας ευτυχισμένο. Με υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα, αυτό το υπόστρωμα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον χώρο σας υγιή και καθαρό. Αγοράστε τώρα και απολαύστε άνετες και ευχάριστες στιγμές με το αγαπημένο σας κατοικίδιο!
Τιμή 2,60 €

Felix γατοτροφή μοσχάρι & κοτόπουλο σε ζελέ 4x85gr

Η Felix γατοτροφή μοσχάρι & κοτόπουλο σε ζελέ 4x85gr είναι η τέλεια επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκα κομμάτια μοσχαριού και κοτόπουλου σε νόστιμο ζελέ, θα ικανοποιήσει τις ανάγκες του πιο απαιτητικού γατίσιου ουρανίσκου. Αφήστε τη γάτα σας να απολαύσει κάθε μπουκιά και να απολαύσει την πλούσια γεύση και τη θρεπτική αξία του Felix γατοτροφή μοσχάρι & κοτόπουλο σε ζελέ 4x85gr.
Τιμή 3,04 €

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα κίτρινη 2τεμ

Πρακτική και εύκολη στη χρήση για γρήγορο και αποτελεσματικό σφουγγάρισμα. Πολύ απορροφητική. Δεν αφήνει νερά στο πέρασμά της, προσφέροντας ομοιόμορφο σφουγγάρισμα σε όλο το σπίτι. Πολύ ανθεκτική με λωρίδες που δεν φθείρονται εύκολα. Για μεγαλύτερη διάρκεια της σφουγγαρίστρας συνιστάται χρήση σε λείες, μη πορώδεις επιφάνειες. Κατάλληλη για όλα τα δάπεδα.

Τιμή 5,61 €