• ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΑΣΙΟΥ ΛΕΥΚΟ 255ml - (GC-42)
  • ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΑΣΙΟΥ ΛΕΥΚΟ 255ml - (GC-42)

ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΑΣΙΟΥ ΛΕΥΚΟ 255ml - (GC-42)

Απολαύστε το αγαπημένο σας λευκό κρασί με το ποτήρι κρασιού 255ml - (GC-42). Η κομψή σχεδίαση και η υψηλή ποιότητα κατασκευής θα σας ενθουσιάσουν. Απολαύστε κάθε γουλιά με στυλ και κομψότητα. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την εμπειρία σας στο τραπέζι!
36994
5209800101824
3,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns πενταλ 5lt ftc001-6-23

Η Tns πενταλ 5lt ftc001-6-23 είναι ένα απαραίτητο προϊόν για τον καθημερινό σας βιομηχανικό και εργασιακό χώρο. Με μεγάλη χωρητικότητα 5 λίτρων, αυτό το πενταλ είναι ιδανικό για την αποθήκευση και την ασφαλή μεταφορά υγρών υλικών. Η αξιοπιστία και η ανθεκτικότητά του είναι αδιαμφισβήτητες, κάνοντάς το ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε εργασιακό περιβάλλον. Αποκτήστε το Tns πενταλ 5lt ftc001-6-23 τώρα και απολαύστε την άνεση και την ασφάλεια που προσφέ
Τιμή 10,34 €

Φορμα τσερκι τετραγωνο inox νο 4 14x14cm

Αυτή η φόρμα τσέρκι τετράγωνη inox Νο 4 14x14cm είναι ιδανική για την προετοιμασία των αγαπημένων σας γλυκών και αλμυρών συνταγών. Με την ανθεκτική κατασκευή της από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι σίγουρο ότι θα σας χαρίσει αξιόπιστα αποτελέσματα κάθε φορά. Αποκτήστε τώρα τη φόρμα τσέρκι τετράγωνη inox και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας με τις μοναδικές δημιουργίες σας!
Τιμή 1,95 €

VARNA MINI WAFERS COCOA CREME 280GR

Τα VARNA MINI WAFERS COCOA CREME 280GR είναι ο ιδανικός συνοδός για τον καφέ σας. Με την απολαυστική γεύση της κακάο κρέμας και το τραγανό καβουρδιστό όψη, αυτά τα νόστιμα μικρά wafer θα σας κάνουν να ξεχάσετε τη δίψα σας και να απολαύσετε κάθε στιγμή. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την εμπειρία!
Τιμή 1,73 €

Κορυφαία προϊόντα

Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων blue oxygen 105μεζ 5,25kg

Το απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη Blue Oxygen της Soft διαλύεται σε ζεστό νερό και χρησιμοποιείται για λεκέδες, όπως βρωμιά, λάσπη ή γρασίδι. Η εφαρμογή του απευθείας πάνω στους λεκέδες πριν από την πλύση δεν συνιστάται. Τοποθετείστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας χρησιμοποιώντας την μεζούρα, ώστε να διαλυθεί πιο γρήγορα. Διαρκεί για 100 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 μεζούρα για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 μεζούρα είναι αρκετή για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 9,98 €

Rex σοδα πλυσεως σκονη 500gr,

Η Rex σόδα πλυσίματος σκόνη 500gr είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυρά που θέλει λαμπερά και καθαρά ρούχα. Με την ισχυρή της σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Αποκτήστε την Rex σόδα πλυσίματος σκόνη 500gr τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα σε κάθε πλύση.
Τιμή 1,08 €

Παπουτσάνης aromatics αφρόλουτρο dare με βανίλια 600ml

Το Παπουτσάνης aromatics αφρόλουτρο dare 600ml είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία λουσίματος. Η αρωματική του σύνθεση θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και χαλάρωσης, ενώ η μαλακτική του φόρμουλα θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Αποκτήστε το Παπουτσάνης aromatics αφρόλουτρο dare 600ml τώρα και απολαύστε μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία λουσίματος.
Τιμή 3,02 €

Minos τσουρέκι πολίτικο 75gr

Το Minos τσουρέκι πολίτικο 75gr της εταιρίας Minos είναι μια απολαυστική γεύση που θα σας ταξιδέψει στους δρόμους της Πόλης. Με την πλούσια γεύση του και τη μοναδική υφή του, το Minos τσουρέκι πολίτικο είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καφέ σας ή το τσάι σας. Απολαύστε το και αφήστε το να σας ταξιδέψει σε μια γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 0,94 €

Κερί σταυρός μικρός με μπαταρία κόκκινος 150 ημερών

Ο σταυρός είναι κατάλληλος για εξωτερικούς χώρους, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, το χρόνο και τις φθορές, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Μπορεί να τοποθετηθεί σε επιτύμβιες στήλες, τάφους και μνημεία. Κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι ιδανικό για το εικονοστάσι στο σπίτι, καθώς και για χρήση στο μνήμα. Η διάρκεια ζωής του φτάνει τις 150 ημέρες.

Τιμή 1,71 €