• Tns σιδερόπανο 52x135cm
  • Tns σιδερόπανο 52x135cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns σιδερόπανο 52x135cm

Το TNS σιδερόπανο διαστάσεων 52x135cm είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ποιότητα και απόδοση στο σιδέρωμα. Με εξαιρετική αντοχή και αντιολισθητική επιφάνεια, το σιδερόπανο TNS θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε γρήγορα και εύκολα το σιδέρωμα των ρούχων σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το TNS σιδερόπανο τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα σε κάθε σιδέρωμα!
36931
5205850446168
1,81 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns διακοσμητικο μπουκετο λουλουδια 4 χρωματα 0055-2/7flw

Φωτεινά και πολύχρωμα λουλούδια που θα φωτίσουν κάθε γωνιά του σπιτιού σας! Το Tns διακοσμητικό μπουκέτο λουλούδια σε 4 χρώματα είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε έναν αέρα φρεσκάδας και ζωντάνιας στο χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με ένα μοναδικό κομμάτι!
Τιμή 1,23 €

Κορυφαία προϊόντα

Nuvoletta μαλακτικό alla rosa 3lt

Το μαλακτικό ρούχων της Nuvoletta εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 2,85 €

Noxzema αφρός ξυρίσματος cocoa butter 300ml

Η περιποιητική σύνθεση του αφρού ξυρίσματος Noxzema Men Conditioning με Cocoa Butter, απορροφάται άμεσα και βοηθάει στην προστασία του δέρματος από την ξηρότητα και την αίσθηση τραβήγματος. Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία Easy Glide & Skin Protect προσφέρει ένα άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα.

Είναι δερματολογικά ελεγμένος.

Τιμή 3,03 €

Agrino ρύζι exotic basmati αρωματικό 500gr

Φυσικά αρωματικό ρύζι από την Ινδία. Η ποικιλία ρυζιού Basmati είναι γνωστή και ως "βασίλισσα των αρωμάτων". Φυτρώνει εδώ και χιλιάδες χρόνια στους πρόποδες των Ιμαλαΐων από όπου παίρνει το χαρακτηριστικό του άρωμα. Η Agrino επιλέγει προσεκτικά τις καλύτερες ποικιλίες Basmati από την φημισμένη κοιλάδα Punjab, την οποία διαρρέουν 5 παραπόταμοι του Ινδού.

Τιμή 3,38 €

Ινδία κύμινο τριμμένο 50gr

Κύμινο της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Είναι παγκοσμίως δημοφιλές και αποτελεί βασικό άρτυμα σε πολλές κουζίνες, ιδιαίτερα στις κουζίνες της Νότιας Ασίας, της Βόρειας Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής. Επιπλέον, το κύμινο μπορεί να αποτελέσει συστατικό σε τυριά, όπως το τυρί Leyden και σε ορισμένα παραδοσιακά ψωμιά από τη Γαλλία. Το κύμινο μπορεί να είναι συστατικό στη σκόνη τσίλι ή να βρίσκεται σε μείγματα μπαχαρικών. Παραδοσιακά, σε ελληνικές συνταγές το κύμινο χρησιμοποιείται σε συνταγές με κρέας και ειδικά με κιμά. Όμως, ταιριάζει πολύ σε συνταγές με όσπρια αλλά και για τους πιο τολμηρούς με ψητό ψάρι. Ενώ για αυτούς που αναζητούν πιο ιδιαίτερες γεύσεις πρέπει να δοκιμάσουν φαλάφελ ή αλλιώς ρεβιθοκεφτέδες.

Τιμή 0,92 €