• Nava misty κουτάλα πλαστική τρυπητή 12x35cm Nava - 1
  • Nava misty κουτάλα πλαστική τρυπητή 12x35cm Nava - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNava

Nava misty κουτάλα πλαστική τρυπητή 12x35cm

Η κουτάλα πλαστική τρυπητή Nava misty 12x35cm είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε κουζίνα. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή της και το μοντέρνο design της, η κουτάλα αυτή θα σας βοηθήσει να ετοιμάζετε τα πιο νόστιμα φαγητά με άνεση και ευκολία. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
16589
5205746889048
2,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nava terrestrial κουτάλα bamboo με χερούλι σιλικόνης τρυπητή

Η Nava terrestrial κουτάλα bamboo με χερούλι σιλικόνης τρυπητή είναι ένα προϊόν που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά του bamboo με τη λειτουργικότητα της σιλικόνης. Ιδανική για κάθε χρήση στην κουζίνα, αυτή η κουτάλα θα γίνει ο αγαπημένος σας σύντροφος στο μαγείρεμα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 1,72 €

Estia στραγγιστήρι για μαχαιροπίρουνα μεταλλικό μαύρο 11x11x21cm

Ανανεωμένος στιλ και λειτουργικότητα συναντούν την ποιότητα και την αντοχή στο Estia στραγγιστήρι για μαχαιροπίρουνα μεταλλικό μαύρο 11x11x21cm. Με μοντέρνο design και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αυτό το προϊόν θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας και θα δώσει μια πινελιά πολυτέλειας στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 4,51 €

Nava acer κουτάλα τρυπητή ανοξείδωτη 34cm

Η Nava acer κουτάλα τρυπητή ανοξείδωτη 34cm είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει τη ζωή σας στην κουζίνα πολύ πιο εύκολη. Με την ανθεκτική κατασκευή της από ανοξείδωτο ατσάλι, αυτή η κουτάλα τρυπητή είναι ο τέλειος σύντροφος για το μαγείρεμα σας. Με μήκος 34cm, είναι ιδανική για την προετοιμασία των γευμάτων σας με άνεση και ακρίβεια. Αγοράστε τώρα την Nava acer κουτάλα τρυπητή και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 3,11 €

Tns κουτάλα τρυπητή άκαυστη 32cm

Η κουτάλα τρυπητή άκαυστη 32cm της εταιρίας Tns είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την ανθεκτική κατασκευή της και την εργονομική σχεδίασή της, σας επιτρέπει να μαγειρεύετε με άνεση και ακρίβεια. Απολαύστε την ευκολία και την απόλυτη απόδοση στο μαγείρεμα με την κουτάλα τρυπητή Tns!
Τιμή 1,11 €

Κουτάλα σπατουλάκι τρυπητή ανοξείδωτη

Η κουτάλα σπατουλάκι τρυπητή ανοξείδωτη είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη της μαγειρικής! Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή της, αυτή η κουτάλα σας επιτρέπει να μετακινήσετε τα τρόφιμα με άνεση και ακρίβεια. Η λειτουργικότητά της είναι ανεπανάληπτη και θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σας πιάτα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη, αποκτήστε την τώρα και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικ
Τιμή 2,70 €

Κορυφαία προϊόντα

Καπάκι πιπίλα ελληνική μαύρη 14-16oz 100τεμ

Η μαύρη ελληνική πιπίλα με το καπάκι 14-16oz είναι το απόλυτο αξεσουάρ για τον καφέ σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και το μοντέρνο design της, δεν θα μπορείτε πια να αντισταθείτε στην απόλαυση του αγαπημένου σας ροφήματος. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ 100 τεμαχίων και απολαύστε κάθε στιγμή του καφέ σας με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 1,69 €

Lenor συμπ μαλακτικό ρούχων summer breeze 200μεζ 5lt

Ανανεωτικό και αρωματικό, το Lenor συμπ μαλακτικό ρούχων summer breeze 200μεζ 5lt θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν φρεσκάδα και καλοκαιρινή αύρα. Απολαύστε τη μαλακότητα και την αίσθηση φρεσκάδας σε κάθε πλύση με το Lenor, το απόλυτο αξεσουάρ για το ντύσιμό σας.
Τιμή 28,34 €

Ζαναέ σπιτική κοτόσουπα 200gr

Σούπα της εταιρίας Ζαναε, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Χορταστικό γεύμα για τους κρύους και μη μήνες του χρόνου.

Συσκευασία των 200γρ.

Τιμή 2,17 €

Bakamal ρύζι basmati λευκό 5kg

Αρωματικό και εξωτικό ρύζι Basmati από την εταιρεία Bakamal, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε σελήνιο και σε μαγγάνιο.

Τιμή 13,00 €