• ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK riviera (307)(22.70cm)  - 1
  • ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK riviera (307)(22.70cm)  - 1

ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK riviera (307)(22.70cm)

Το ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK riviera (307)(22.70cm) είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη του καλοψημένου κρέατος. Με το μήκος των 22.70cm και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το μαχαίρι θα σας βοηθήσει να κόψετε το κρέας σας με άνεση και ακρίβεια. Η εκλεπτυσμένη σχεδίαση του riviera θα προσθέσει στυλ και κομψότητα στην τραπεζαρία σας. Αποκτήστε το ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK riviera τώρα και απολαύστε τις απολαύσεις του κρέατος όπως ποτέ άλλοτε!
36801
5209800090586
1,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Mentos 40τεμ fruit κουτι

Τα Mentos 40τεμ fruit είναι το ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Με μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων φρούτων, αυτά τα κουτιά Mentos θα σας κάνουν να νιώσετε αναζωογονημένοι και δροσεροί. Απολαύστε την εμπειρία των Mentos 40τεμ fruit και ανακαλύψτε τη γλυκιά γεύση τους που θα σας κερδίσει αμέσως. Αγοράστε τώρα και απολαύστε ένα νόστιμο σνακ που δε θα μπορείτε να αντισταθείτε!
Τιμή 29,37 €

TNS ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΕΡΙ ΣΕ KORMO - (05-950-2901)

Το TNS αρωματικό κερί σε Kormo θα δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Με τον εκλεπτυσμένο συνδυασμό αρωμάτων, θα ταξιδέψετε σε έναν κόσμο γεμάτο ευωδιαστές νότες και χαλάρωση. Αφήστε το αρωματικό κερί της TNS να σας ξεσηκώσει τις αισθήσεις και να σας πείσει να το αποκτήσετε τώρα!
Τιμή 1,18 €

Κορυφαία προϊόντα

Melissa σπαγγετίνι No10 500gr

Από τα πιο λεπτά ζυμαρικά το Σπαγγέτινι Νο10 Melissa είναι ένα ζυμαρικό που παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια με χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.

Ένα λεπτό ζυμαρικό που είναι εξαιρετικά ευέλικτο ως βάση για το καθημερινό μαγείρεμα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιήθεί και σε πιο gourmet συνταγές.

Μαγειρεύεται σκέτο, με τυρί, με κόκκινες ή άσπρες σάλτσες.

Δένει ιδανικά με ελληνικές κλασικές συνταγές όπως τα μακαρόνια με κιμά, αλλά και με μοντέρνες συνταγές.

Χρόνος βρασμού: 6-7 λεπτά. Μαγειρεύεται σκέτο, με τυρί, με κόκκινες ή άσπρες σάλτσες.

Ελληνικά ζυμαρικά.

Από το εξαιρετικό σιμιγδάλι Melissa.

Τιμή 1,07 €

Axion συμπυκνωμένο υγρό πιάτων λεμονανθοί 4lt

Το Axion συμπυκνωμένο υγρό πιάτων με άρωμα λεμονανθούλας έχει χωρητικότητα 4 λίτρων. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για τον καθαρισμό και τον απολογισμό των πιάτων σας, ενώ ταυτόχρονα αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα λεμονανθούλας. Χάρη στη σύνθεσή του, το Axion συμπυκνωμένο υγρό πιάτων αφαιρεί αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες από τα πιάτα σας, ενώ παράλληλα προστατεύει τα χέρια σας.

Τιμή 4,11 €

Βιοδιασπώμενα 1/1 συσκευασμένα ξύλινα κουτάλια φαγητού 16cm 100τεμ

Ανακαλύψτε την ομορφιά και την ποιότητα των βιοδιασπώμενων ξύλινων κουταλιών φαγητού 16cm! Με 100 τεμάχια από την κορυφαία εταιρία, αυτά τα κουτάλια δεν είναι μόνο περιβαλλοντικά φιλικά, αλλά είναι και ιδανικά για κάθε γεύμα. Αγοράστε τα τώρα και απογειώστε την εμπειρία φαγητού σας!
Τιμή 4,34 €

Novel υγρό καθαριστικό spray για τα άλατα 500ml

Το Novel υγρό καθαριστικό spray για τα άλατα 500ml της εταιρίας Novel είναι το ιδανικό προϊόν που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα άλατα σας καθαρά και λαμπερά. Με την ισχυρή του σύνθεση, αυτό το καθαριστικό spray θα αφαιρέσει αποτελεσματικά κάθε ίχνος αλάτων, ενώ παράλληλα θα αφήσει ένα ευχάριστο άρωμα που θα διαρκέσει για πολλές ώρες. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε το Novel υγρό καθαριστικό spray για τα άλατα 500ml τώρα!
Τιμή 2,44 €

Famiglia farfalle φιογκάκια 500gr

Farfalle από σιμιγδάλι σκληρού σίτου, για να απολαύσετε την αγαπημένη σας μακαρονάδα, με σάλτσα ή κιμά, να φτιάξετε πλούσιες μακαρονοσαλάτες ή γευστικά σουφλέ φούρνου, με αφράτη μπεσαμέλ.

Τιμή 0,94 €