• Piltsis μαγιονεζα 320gr
  • Piltsis μαγιονεζα 320gr

Piltsis μαγιονεζα 320gr,

Piltsis μαγιονέζα 320gr είναι το απόλυτο απαραίτητο συστατικό για κάθε γεύμα! Με την απαλή του γεύση και την κρεμώδη υφή, δεν υπάρχει τίποτα άλλο που μπορεί να συγκριθεί. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες, burgers και άλλα πολλά. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λαχταριστές προτάσεις γεύσεων με την Piltsis μαγιονέζα!
35461
5200121321526
3,16 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κυκλωψ κουτι αποθηκευσης 17 lt μπλε

Ανακαλύψτε την τελειότητα στην αποθήκευση με το Κυκλωψ κουτί αποθήκευσης 17 lt μπλε. Με το μοναδικό του χρώμα και την ανθεκτική του κατασκευή, αυτό το κουτί θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με στυλ τον χώρο σας. Μην αφήνετε τα πράγματά σας εκτεθειμένα, αποκτήστε το Κυκλωψ κουτί αποθήκευσης τώρα και αναβαθμίστε την αισθητική και την οργάνωση του χώρου σας!
Τιμή 7,29 €

Tns θερμος 500ml 4 χρωματα 116

Ο θερμός Tns 500ml 4 χρωμάτων 116 είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για την καθημερινή σας ζωή. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή του και την ευκολία χρήσης, αυτός ο θερμός θα σας συνοδεύει παντού. Με τη δυνατότητα να διατηρεί τη θερμοκρασία των ροφημάτων σας για πολλές ώρες, θα απολαμβάνετε πάντα φρέσκο και ζεστό ποτό. Επιλέξτε τον θερμό Tns τώρα και απολαύστε την κορυφαία ποιότητα και απόδοση που σας προσφέρει!
Τιμή 7,62 €

LIPTON ΤΣΑΙ YELLOW LABEL (20x1,5gr.)

Το LIPTON ΤΣΑΙ YELLOW LABEL (20x1,5gr.) είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα απολαυστικό και αρωματικό τσάι. Με την προσεκτική επιλογή των καλύτερων ποιοτικών υλικών, αυτό το τσάι θα σας χαρίσει μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καθηλώσει. Απολαύστε το LIPTON ΤΣΑΙ YELLOW LABEL και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση σε κάθε κούπα.
Τιμή 2,12 €

Κορυφαία προϊόντα

3άλφα πράσινη φάβα από μπιζέλι 500gr

Η 3άλφα πράσινη φάβα από μπιζέλι 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με τη φρεσκάδα και τη γεύση της. Απολαύστε την πλούσια γεύση των μπιζελιών σε κάθε ματσάκι και δημιουργήστε γευστικές συνταγές που θα κάνουν το φαγητό σας ακόμα πιο νόστιμο. Αγοράστε τώρα την 3άλφα πράσινη φάβα από μπιζέλι και απολαύστε την πλούσια γεύση και τα θρεπτικά οφέλη της!
Τιμή 2,19 €

Scents ανταλλακτικό αρωματικό χώρου japanese blossom 250ml

Το Scents ανταλλακτικό αρωματικό χώρου Japanese Blossom 250ml της εταιρίας Scents θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και αρωμάτων. Αφήστε το Japanese Blossom να γεμίσει τον χώρο σας με τη φρεσκάδα και την εξωτική ομορφιά των ανθισμένων ανθών. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων και αναζωογόνησης με το Scents Japanese Blossom!
Τιμή 1,76 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού