• Κυκλωψ κουτι αποθηκευσης 17 lt μπλε
  • Κυκλωψ κουτι αποθηκευσης 17 lt μπλε
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κυκλωψ κουτι αποθηκευσης 17 lt μπλε

Ανακαλύψτε την τελειότητα στην αποθήκευση με το Κυκλωψ κουτί αποθήκευσης 17 lt μπλε. Με το μοναδικό του χρώμα και την ανθεκτική του κατασκευή, αυτό το κουτί θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με στυλ τον χώρο σας. Μην αφήνετε τα πράγματά σας εκτεθειμένα, αποκτήστε το Κυκλωψ κουτί αποθήκευσης τώρα και αναβαθμίστε την αισθητική και την οργάνωση του χώρου σας!
27714
5202707010879
7,29 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙ - (JH-DRK-23A)

Πρωτότυπο πλαστικό ποτήρι με καλαμάκι για να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας ροφήματα με στυλ και άνεση. Ιδανικό για τις καθημερινές σας δραστηριότητες και για να δώσετε μια διαφορετική νότα στις στιγμές χαλάρωσής σας. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας ρουτίνα με στιλ!
Τιμή 3,59 €

Blue dragon σως γλυκόξινη 390gr

Η Blue Dragon σως γλυκόξινη 390gr της εταιρίας Blue Dragon είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την μοναδική της γεύση, θα ταξιδέψετε στην Ασία με κάθε μπουκιά. Απολαύστε τη σε σαλάτες, stir-fries, και ως dipping sauce. Αποκτήστε τη σήμερα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει.
Τιμή 3,34 €

SWIFFER ΑΝΤ/ΚΤΙΚΟ DUSTER 4 ΠΑΝΑΚΙΑ

Το Swiffer Αντικτίκικο Duster 4 Πανάκια είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική του ποιότητα και απόδοση, το Swiffer Duster σας επιτρέπει να αφαιρέσετε τη σκόνη και τις βρωμιές με ευκολία και γρήγορα. Μην αφήνετε τη βρωμιά να σας ενοχλεί πια - επενδύστε στο Swiffer Αντικτίκικο Duster και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 3,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless μαλακτικό aroma boost cotton clean 2lt

Το Endless μαλακτικό 2lt cotton clear θα κάνει τα ρούχα σας απαλά και μυρωδάτα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία φρεσκάδας κάθε φορά που τα φοράτε. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας στα ρούχα σας!
Τιμή 3,77 €

Pellito φυστίκια με ρίγανη 150gr

Τα Pellito φυστίκια με ρίγανη 150gr είναι φυστίκια που έχουν αρωματιστεί με ρίγανη. Η ρίγανη είναι ένα αρωματικό βότανο με έντονη γεύση και άρωμα, και συχνά χρησιμοποιείται ως μπαχαρικό στη μαγειρική για να προσθέσει γεύση σε διάφορα φαγητά.

Τιμή 1,51 €

Every Day σερβιέτες sensitive ultra plus normal 10τεμ

Κανονικού μήκους λεπτές σερβιέτες, με φτερά προστασίας. Με υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, για προστασία χωρίς ερεθισμούς. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 1,76 €

Oreo μπισκότα με επικάλυψη λευκής σοκολάτας 246gr

Μπισκότα Oreo με γεύση σοκολάτας, γέμιση γεύσης βανίλιας με παχιά επικάλυψη λευκής σοκολάτας. Η συσκευασία περιέχει 6 πακέτα το καθένα με 2 διπλά μπισκότα, συσκευασμένα σε αλουμινόχαρτο.

Τιμή 3,52 €
Endless χαρτί κουζίνας stronger 40m 3φυλλο 600gr Endless χαρτί κουζίνας stronger 40m 3φυλλο 600gr
Περιορισμένη προσφορά!

Endless χαρτί κουζίνας stronger 40m 3φυλλο 600gr

Ένα ανθεκτικό στη χρήση και στο χρόνο χαρτί κουζίνας, που συνδυάζει οικονομία και πρακτικότητα. Δεν αφήνει χνούδια, με εξαιρετική απορροφητικότητα και απαλότητα για όλες τις δουλειές της κουζίνας και όχι μόνο.

Κανονική τιμή 2,42 € Τιμή 2,24 €
  • -0,18 €
  • -0,18 €