• Tulip καραμελα μπιλια 250gr, ουζο
  • Tulip καραμελα μπιλια 250gr, ουζο

Tulip καραμελα μπιλια 250gr, ουζο

Απολαύστε τη μοναδική γεύση των Tulip καραμέλων μπίλια 250gr, συνοδευόμενη από το απαράμιλλο άρωμα του ούζου. Μια απόλυτα ελληνική γεύση που θα σας ταξιδέψει σε μοναδικές γευστικές απολαύσεις. Αποκτήστε τώρα το δικό σας πακέτο και αφεθείτε στην απόλυτη απόλαυση!
35067
5201036181212
1,92 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ιον nucrema 420gr, 380gr,+40gr, δώρο διχρωμη 9702

Η νέα Iοn nucrema δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα γύρω σας. Με τρία διαφορετικά μεγέθη για κάθε ανάγκη σας, και με δώρο μια διχρωμη 9702, αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλες τις στιγμές της ημέρας. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 3,43 €

Αραχνοσκουπα μπαλα

Η αραχνοσκουπα μπαλα είναι το ιδανικό εργαλείο για να καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα το σπίτι σας από αράχνες και ακάρεα. Με τον ειδικά σχεδιασμένο σχεδιασμό της, μπορείτε να φτάσετε σε δύσκολα σημεία και να αφαιρέσετε αποτελεσματικά τις ανεπιθύμητες ενοχλητικές επισκέπτριες. Αγοράστε τώρα την αραχνοσκουπα μπαλα και απολαύστε ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 1,11 €

Κορυφαία προϊόντα

Fanta αναψυκτικό πορτοκαλάδα 4x500ml

Αεριούχο αναψυκτικό με φυσικά αρώματα, 20% χυμό πορτοκαλιού από συμπυκνωμένο χυμό και αμέτρητες φυσαλίδες. Υπέροχη φρουτένια γεύση και 30% λιγότερη ζάχαρη. Χωρίς χρωστικές. Παρασκευάζεται στην Ελλάδα.

Τιμή 4,39 €

Melissa αχιβάδα ψιλή 500gr

Η ψιλή αχιβάδα Melissa, παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση. 

Τιμή 1,26 €

Pringles πατατάκια passport τζατζίκι 165gr

Τα Pringles πατατάκια passport τζατζίκι 165gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική απόλαυση με μια δόση πρωτοτυπίας. Με την αγνή γεύση τζατζικιού, αυτά τα πατατάκια θα σας ταξιδέψουν σε νέες γευστικές εμπειρίες. Αφήστε τα Pringles passport τζατζίκι να σας καθηλώσουν και να σας κάνουν να τα αγοράσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 2,42 €