• ΖΩΗΦΟΡΟΣ ΟΙΝΟΣ ΡΟΖΕ 750ml
  • ΖΩΗΦΟΡΟΣ ΟΙΝΟΣ ΡΟΖΕ 750ml
  • ΖΩΗΦΟΡΟΣ ΟΙΝΟΣ ΡΟΖΕ 750ml
  • ΖΩΗΦΟΡΟΣ ΟΙΝΟΣ ΡΟΖΕ 750ml

ΖΩΗΦΟΡΟΣ ΟΙΝΟΣ ΡΟΖΕ 750ml

48869
5200362400202
8,06 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ματινα ριγανη 60gr, φακελοσ

Η Ματίνα ρίγανη 60gr είναι το απόλυτο μυστικό για την τελειότητα σε κάθε φαγητό σας. Με τη μοναδική της γεύση και άρωμα, θα μετατρέψει κάθε πιάτο σας σε μια απόλαυση γεύσης. Αποκτήστε τη Ματίνα ρίγανη 60gr τώρα και αναδείξτε τις γεύσεις σας σε άλλο επίπεδο!
Τιμή 1,12 €

LIPOSAN 4,8G CLASSIC (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ)

Το LIPOSAN 4,8G CLASSIC είναι το απόλυτο must-have προϊόν για κάθε οικογένεια! Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει ενυδάτωση και προστασία στα χείλη σας, κρατώντας τα απαλά και ενυδατωμένα όλη μέρα. Η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας κερδίσει αμέσως, ενώ η βολική συσκευασία του κάνει το LIPOSAN 4,8G CLASSIC ιδανικό για να το έχετε πάντα μαζί σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το LIPOSAN 4,8G CLASSIC και να φροντίσετε τα χείλη σας με τον καλύτ?
Τιμή 2,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη κίτρινη 750ml Klinex χλωρίνη παχύρρευστη κίτρινη 750ml
Περιορισμένη προσφορά!

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη κίτρινη 750ml

Η Χλωρίνη® KLINEX Ultra Protection Lemon προσφέρει προστασία από τα μικρόβια και αξεπέραστη απολύμανση χάρις στην ενισχυμένη σύνθεσή της με τη μοναδική και κατοχυρωμένη τεχνολογία C-Tac. Λίγες μόνο σταγόνες εχουν τη δύναμη να λευκανουν, να καθαρίσουν τη βρωμιά και να απολυμάνουν σε όλο το σπίτι. Η απολυμαντική δράση της Χλωρίνης® KLINEX Ultra Protection διαρκεί περισσότερο καθώς προσκολλάται καλύτερα* στις επιφάνειες και κάθε της σταγόνα σκοτώνει όλους τους τύπους ιών, βακτηριδίων και μικροβίων. * 'Οταν χρησιμοποιείται αδιάλυτη. Βάσει Εργαστηριακών δοκιμών.

Κανονική τιμή 1,92 € Τιμή 1,85 €
  • -0,07 €
  • -0,07 €

Γιώτης κουβερτούρα σε σταγόνες 100gr

KOYBEΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΛΙΩΣΙΜΟ.

Την ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΓΙΩΤΗΣ μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε: Λιωμένη για την παρασκευή ΓΛΑΣΟΥ για κέικ ή τούρτες. Λιωμένη για παρασκευή ΣΙΡΟΠΙΟΥ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ με το οποίο θα γαρνίρετε παγωτά, κρέπες, προφιτερόλ.

Όπως είναι για μπι- σκότα, κέικ, τούρτες αφού την αναμίξετε με την έτοιμη ζύμη ή την έτοιμη κρέμα.

Τιμή 1,85 €

Καγιά βαφή αυγών κόκκινη 50 αυγών με 2 γάντια

Η κόκκινη Καγιά βαφή αυγών είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε χρώμα και γεύση στα αυγά σας. Με τη συσκευασία των 50 αυγών και τα 2 γάντια που περιλαμβάνονται, μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα υπέροχες δημιουργίες με τα αυγά σας. Αναδείξτε τον τρόπο μαγειρέματος σας και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας με την ποιότητα και τη γεύση της Καγιά βαφής αυγών.
Τιμή 0,84 €