• Sani υποσενδονο maxi plus 90x60 15τεμ χωρις αρωμα
  • Sani υποσενδονο maxi plus 90x60 15τεμ χωρις αρωμα

Sani υποσενδονο maxi plus 90x60 15τεμ χωρις αρωμα

Η Sani υποσένδονο maxi plus 90x60 15τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να νιώθετε φρεσκάδα και ασφάλεια όλη μέρα. Με την απορροφητικότητά του και την άνεσή του, σας προσφέρει την προστασία που χρειάζεστε κάθε στιγμή. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και της άνεσης κάθε μέρα!
35000
5201263083860
4,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πιατο πορσελανης φ14,8 cappuccino 584π

Το πιατο πορσελανης φ14,8 cappuccino 584π είναι ένα υπέροχο προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την κομψότητά του και την υψηλή ποιότητά του. Με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό του, αυτό το πιάτο θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στην τραπεζαρία σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα κάνει τις στιγμές του καφέ σας ακόμα πιο ευχάριστες και απολαυστικές.
Τιμή 2,04 €

NIVEA DEO SPRAY MEN 150ml - (DEEP BLACK CARBON)

Το NIVEA DEO SPRAY MEN 150ml - (DEEP BLACK CARBON) είναι η ιδανική επιλογή για τον σύγχρονο άνδρα που αναζητά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Με το αρρενωπό άρωμα του Deep Black Carbon, αυτό το αποσμητικό σας προσφέρει προστασία καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε τώρα το NIVEA DEO SPRAY MEN και απολαύστε τη φρεσκάδα και την αυτοπεποίθηση που σας προσφέρει!
Τιμή 3,05 €
Ποδιά σερβιτόρου μίνι λευκή one size
Περιορισμένη προσφορά!

Ποδιά σερβιτόρου μίνι λευκή one size

Η λευκή ποδιά σερβιτόρου one size είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε επαγγελματία στον χώρο της εστίασης. Με το μίνι μέγεθος της και το κομψό λευκό χρώμα, θα κλέψετε τις εντυπώσεις και θα δείξετε επαγγελματισμό σε κάθε σας εμφάνιση. Αποκτήστε τώρα την ποδιά σερβιτόρου που θα κάνει την εργασία σας πιο εύκολη και το στυλ σας ακόμα πιο εντυπωσιακό.
Κανονική τιμή 6,08 € Τιμή 5,79 €
  • -0,29 €
  • -0,29 €

Κορυφαία προϊόντα

Toshiba μπαταρίες LR44 5τεμ

Η αλκαλική μπαταρία της Toshiba, είναι κατάλληλη για την τροφοδοσία μικρών φορητών ηλεκτρονικών συσκευών, όπως ρολόγια χειρός, κλειδιά αυτοκινήτων και άλλα πολλά. Οι αλκαλικές μπαταρίες κατασκευάζονται στα ίδια μεγέθη με τους άλλους τύπους, αλλά συνήθως παρέχουν μικρότερη χωρητικότητα και λιγότερο σταθερή τάση από τις ακριβότερες μπαταρίες silver oxide ή λιθίου.

Τιμή 2,78 €

Sterk θήκη ντουλαπιών 32x12x24cm

Θήκη για σακούλες της εταιρείας Sterk, η οποία θα σας βοηθήσει στο να έχετε συγκεντρωμένες όλες τις σακούλες σας και να μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση όποτε χρειάζεστε σακούλα για τις καθημερινές ανάγκες. Τοποθετείται στον τοίχο σε οποιοδήποτε ύψος σας βολεύει.

Τιμή 2,34 €

Κύκνος τοματοπολτός 28-30% 70gr

Παραδοσιακός πελτές με πλούσια γεύση τομάτας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις συνταγές και με μια μόνο κουταλιά να δώσει εξαιρετική γεύση σε σάλτσες, σούπες, λαδερά και κοκκινιστά.

Τιμή 0,65 €