• Κυκλωψ καλαθι οβαλ με μανταλακια 24τεμ
  • Κυκλωψ καλαθι οβαλ με μανταλακια 24τεμ

Κυκλωψ καλαθι οβαλ με μανταλακια 24τεμ

Ανανεωμένος σχεδιασμός και εξαιρετική ποιότητα! Το Κυκλωψ καλάθι οβάλ με μανταλάκια 24 τεμάχια είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας εκδρομή. Ελαφρύ, ανθεκτικό και ευέλικτο, θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε τα προσωπικά σας αντικείμενα με άνεση και στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα μας!
34918
5202707999488
2,48 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Παρκετεζα κοκκινη βαμβακι νο 40 χωρις κονταρι

Η παρκετέζα κόκκινη βαμβακερή νούμερο 40 χωρίς κοντάρι είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία και ερασιτέχνη ράφτη. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μοναδικά κομμάτια ρούχων και κεντήματα που θα ξεχωρίσουν. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την ραπτική σας εμπειρία!
Τιμή 7,86 €

Tetra σαλατιερα τετραγωνη 20cm 1281

Η Tetra σαλατιέρα τετράγωνη 20cm 1281 είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα. Με το μοντέρνο τετράγωνο σχήμα της και το μέγεθος της 20cm, προσφέρει άνετο χώρο για τη σερβιρίσματα σαλάτας, φρούτων και άλλων λαχανικών. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η σαλατιέρα Tetra είναι ανθεκτική και εύκολη στη χρήση. Απογειώστε την εμπειρία σας στην κουζίνα με αυτή την εκπληκτική σαλατιέρα Tetra!
Τιμή 5,14 €

LIPTON ΤΣΑΙ YELLOW LABEL (20x1,5gr.)

Το LIPTON ΤΣΑΙ YELLOW LABEL (20x1,5gr.) είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα απολαυστικό και αρωματικό τσάι. Με την προσεκτική επιλογή των καλύτερων ποιοτικών υλικών, αυτό το τσάι θα σας χαρίσει μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καθηλώσει. Απολαύστε το LIPTON ΤΣΑΙ YELLOW LABEL και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση σε κάθε κούπα.
Τιμή 2,12 €

Pedigree dentastix 4τεμ 154gr large

Τα Pedigree Dentastix είναι ιδανικά για μεγάλους σκύλους και βοηθούν στη φροντίδα των δοντιών τους. Με μοναδική σύνθεση που βοηθά στον έλεγχο της πλάκας και της πέτρας, τα Dentastix είναι μια νόστιμη λύση που κάνει το σκύλο σας να αισθάνεται ευχαριστημένος και ταυτόχρονα προστατευμένος. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στον τετράποδο φίλο σας ένα λαμπερό χαμόγελο!
Τιμή 2,73 €

Κορυφαία προϊόντα

Durex προφυλακτικά sensitive 3τεμ

Πολύ λεπτά για καλύτερη αίσθηση. Ευκολοφόρετα & με σπερματοδόχο κατάληξη για μεγαλύτερη άνεση και καλύτερη εφαρμογή. Δερματολογικά ελεγμένα. Διαφανή προφυλακτικά. Ονομαστικό πλάτος: 56mm. 100% ηλεκτρονικά ελεγμένα.

Τιμή 1,50 €

LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR NUDE

Η LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR NUDE είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τα χείλη σας ενυδατωμένα και προστατευμένα όλη μέρα. Η απαλή απόχρωση nude θα σας χαρίσει ένα φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα, ενώ η φόρμουλα που περιέχει περιποιητικά συστατικά θα φροντίσει για την υγεία των χειλιών σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει, αποκτήστε το LIPOSAN CARE COLOUR NUDE τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά σας!
Τιμή 3,37 €
Bonjour κρουασάν grand 250gr Bonjour κρουασάν grand 250gr
Περιορισμένη προσφορά!

Bonjour κρουασάν grand 250gr

Το "Bonjour κρουασάν grand 250γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα κρουασάν μάρκας Bonjour με συνολικό βάρος 250 γραμμάρια και πιθανώς με την προσθήκη του χαρακτηριστικού "grand".

Κανονική τιμή 1,65 € Τιμή 1,45 €
  • -0,20 €
  • -0,20 €

Klinex μπλοκ αρωματικό τουαλέτας πράσινο λεμόνι 2x55gr

Τα KLINEX WC Block Power 5 συνδυάζουν 5 δράσεις σε 1 χρήση. Έτσι, κάθε φορά που τραβάτε το καζανάκι, απελευθερώνεται η ειδική σύνθεσή τους, που αποτρέπει τη συσσώρευση αλάτων και διατηρεί την τουαλέτα σας υγιεινά καθαρή. Επιπλέον δημιουργούν πλούσιο αφρό και διατηρούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τη λεκάνη της τουαλέτας σας λαμπερή και καθαρή.

Χαρίζουν υγιεινή καθαριότητα, άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί, αποτρέπουν τη συσσώρευση των αλάτων και δημιουργούν πλούσιο αφρό. Δίνουν λάμψη στις επιφάνειες και διατηρούν τη λεκάνη της τουαλέτας καθαρή.

Διαρκούν έως και 300 χρήσεις.

Τιμή 2,08 €

Mythos μπύρα 8x330ml

Η σύγχρονη ελληνική μπίρα lager με πλούσιο αφρό, λαμπερό ξανθό χρώμα και ευχάριστη δροσιστική γεύση με νότες λυκίσκου που συνδυάζονται με μια ελαφρά γλυκύτητα και μια μακράς διάρκειας επίγευση.

Τιμή 8,30 €