• LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR NUDE  - 1
  • LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR NUDE  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLiposan

LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR NUDE

Η LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR NUDE είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τα χείλη σας ενυδατωμένα και προστατευμένα όλη μέρα. Η απαλή απόχρωση nude θα σας χαρίσει ένα φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα, ενώ η φόρμουλα που περιέχει περιποιητικά συστατικά θα φροντίσει για την υγεία των χειλιών σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει, αποκτήστε το LIPOSAN CARE COLOUR NUDE τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά σας!
36240
4005900206244
3,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

LIPOSAN 4,8GR PEACH SHINE

Η LIPOSAN 4,8GR PEACH SHINE είναι το απόλυτο αξεσουάρ ομορφιάς που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην τσάντα της. Με την απαλή του υφή και το εκθαμβωτικό χρώμα του ροδάκινου, θα δώσει λάμψη και ενυδάτωση στα χείλη σας όλη μέρα. Αποκτήστε το LIPOSAN 4,8GR PEACH SHINE τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 2,89 €

LIPOSAN 4,8GR REPAIR AND BEAUTY

Η LIPOSAN 4,8GR REPAIR AND BEAUTY είναι το ιδανικό προϊόν για να φροντίσετε τα χείλη σας. Με μια μοναδική φόρμουλα που επιδιορθώνει και αναζωογονεί τα χείλη σας, θα αισθανθείτε την διαφορά αμέσως. Μην αφήνετε τα ξηρά και σκασμένα χείλη να σας εμποδίζουν από το να έχετε την απόλυτη εμφάνιση. Αποκτήστε τα LIPOSAN 4,8GR REPAIR AND BEAUTY σήμερα και αναδείξτε την φυσική ομορφιά σας.
Τιμή 3,37 €

Liposan blister κερασι 4,8gr

Η Liposan blister κερασί 4,8gr είναι το τέλειο προϊόν για εκείνους που αναζητούν την τελειότητα στην περιποίηση των χειλιών τους. Με μια μοναδική φόρμουλα που προσφέρει ενυδάτωση και προστασία, τα χείλη σας θα αισθάνονται απαλά και ενυδατωμένα όλη μέρα. Η κερασιά δίνει μια ελαφριά αίσθηση φρεσκάδας και γλυκιάς αρωματικής νότας που θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη στιγμή. Αποκτήστε το Liposan blister κερασί 4,8gr τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομ
Τιμή 2,31 €

VASELINE 20ML LIP THERAPY ALOE

Vaseline lip therapy aloe vera lips παρέχει μακράς διάρκειας ενυδάτωση και βοηθάει στη θεραπεία για τα ξηρά χείλη.

Τιμή 1,27 €

Κορυφαία προϊόντα

Axion υγρό πλυντηρίου πιάτων 4lt

Το Axion υγρό πλυντηρίου πιάτων 4lt της εταιρίας Axion είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει τα πιάτα της λαμπερά και καθαρά. Με την ισχυρή του φόρμουλα, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες, ενώ παράλληλα προστατεύει τα πιάτα από την φθορά. Αποκτήστε το Axion υγρό πλυντηρίου πιάτων 4lt της εταιρίας Axion και απολαύστε άψογα καθαρά αποτελέσματα κάθε φορά!
Τιμή 8,09 €

AIM οδοντόβουρτσα white system μέτρια

Για όσους δίνουν έμφαση στη λευκότητα των δοντιών τους. Αποτελείται από ελαστική μεμβράνη που περιέχει περλίτη - ένα υλικό στίλβωσης που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι, το οποίο βοηθά στην αφαίρεση λεκέδων και στο γυάλισμα του σμάλτου για φυσικά λευκότερα δόντια, που παραμένουν λευκά.

87% ανακυκλωμένη πλαστική συσκευασία*.

* Αφορά το πλαστικό περίβλημα.

Τιμή 2,29 €

Παπαδοπούλου μπισκότα πτι-μπερ 225gr

Μπισκότο με υψηλή περιεκτικότητα σε δημητριακά (70%), λίγες θερμίδες (μόνο 32 θερμίδες το ένα) και διακριτική γεύση που ταιριάζει άψογα με όλα τα ροφήματα.

Δοκιμάστε τα σε αγαπημένες συνταγές και απογειώστε το γευστικό αποτέλεσμα.

Τιμή 1,32 €

Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων λίλιουμ & φρούτα του δάσους 45μεζ 2,93kg

Το απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη της Skip με άρωμα Cajoline Λίλιουμ & Φρούτα του Δάσους, διαλύεται σε ζεστό νερό και χρησιμοποιείται για λεκέδες, όπως βρωμιά, λάσπη ή γρασίδι. Η εφαρμογή του απευθείας πάνω στους λεκέδες πριν από την πλύση δεν συνιστάται.

Τιμή 10,24 €