• Κρεμαστρα περιστρεφομενη 41x21cm 3τεμ
  • Κρεμαστρα περιστρεφομενη 41x21cm 3τεμ

Κρεμαστρα περιστρεφομενη 41x21cm 3τεμ

Η κρεμάστρα περιστρεφόμενη 41x21cm 3τεμ είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση των ρούχων σας στην ντουλάπα σας. Με την πρακτική και λειτουργική σχεδίασή της, σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χώρο και να κρεμάτε τα ρούχα σας με ευκολία. Η ποιότητα και η αντοχή της θα σας ενθουσιάσουν, ενώ η ευελιξία της σας επιτρέπει να τη χρησιμοποιήσετε για ρούχα, αξεσουάρ και πολλά άλλα. Αποκτήστε τώρα την κρεμάστρα περιστρεφόμενη και απολαύστε την τάξη ?
34784
5201856000601
1,71 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΨΥΓΕΙΟ ΦΕΛΙΖΟΛ ΠΙΚ ΝΙΚ - (32lit)

Το ψυγείο Φελίζολ Πικ Νικ με χωρητικότητα 32 λίτρων είναι η ιδανική λύση για να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα και δροσερά. Με μοντέρνο σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το ψυγείο θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή του. Μην αφήσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την άριστη ποιότητα και λειτουργικότητα αυτού του υπέροχου προϊόντος!
Τιμή 7,04 €

Tns φορμακια χαρτινα 7,5cm 100τεμ bkcp-7/100

Τα Tns φορμάκια χαρτίνα 7,5cm 100τεμ bkcp-7/100 είναι ιδανικά για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη ζαχαροπλάστη. Με υψηλής ποιότητας χαρτί και ανθεκτική κατασκευή, αυτά τα φορμάκια είναι απαραίτητα για κάθε μαγειρική δημιουργία. Με την εγγύηση της εταιρίας Tns, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτά τα φορμάκια θα κάνουν τη ζαχαροπλαστική σας ακόμα πιο εύκολη και διασκεδαστική. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε τη μαγειρική σας εμπειρία! Αγοράστε τ?
Τιμή 0,76 €

Καπακι λευκο 320gr, 100τεμ 101

Το λευκό καπάκι 320gr, 100 τεμάχια της εταιρίας Καπακι είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Με ανθεκτική κατασκευή και μοντέρνο design, αυτό το καπάκι θα προσθέσει στυλ και λειτουργικότητα σε κάθε σας προϊόν. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα καπάκια που κυκλοφορούν στην αγορά!
Τιμή 3,46 €

Rat kat δολωμα κυβοι 300gr ποντικια

Οι δολώματα κυβοί Rat kat 300gr είναι η ιδανική λύση για την εξάλειψη των ποντικιών στον χώρο σας. Με την ισχυρή τους σύνθεση, εξασφαλίζουν αποτελεσματική εξόντωση των ενοχλητικών εντόμων, χωρίς να αφήνουν κανέναν επιζήμιο. Αποκτήστε τα τώρα και διατηρήστε τον χώρο σας ασφαλή και υγιή.
Τιμή 4,77 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου μπισκότα choco strawberry με φράουλα 150gr

Απολαύστε τη μοναδική γεύση των Παπαδοπούλου μπισκότων choco strawberry με φράουλα 150gr. Ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κερδίσει με την πλούσια γεύση της φράουλας και την εκλεπτυσμένη πινελιά της σοκολάτας. Αφήστε τα γευστικά σας ένστικτα να οδηγήσουν την απόλαυση σε νέα επίπεδα με αυτό το αγαπημένο γλυκό.
Τιμή 2,16 €

Simba γατοτροφή πατέ μοσχάρι 100gr

Υγρή τροφή σε μορφή πατέ, από την Simba, κατάλληλη για ενήλικες γάτες. Βοηθάει στην καλύτερη ενυδάτωση του οργανισμού της γάτας σας και καθώς περιέχει χαμηλό ποσοστό σε υδατάνθρακες σε σύγκριση με τη ξηρά τροφή, συμβάλλει στην αποφυγή δυσπεψιών.

Συστατικά: Κρέας και ζωικά παράγωγα ( εκ των 6% μοσχάρι ), βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία

Τιμή 0,49 €

Εύρηκα bright pre wash spray καθαριστικό λεκέδων 450ml

Το καθαριστικό λεκέδων της εταιρείας Ευρηκα είναι ιδανικό για πολύ λερωμένα ρούχα ή για μία έξτρα δόση καθαριότητας σε κάθε πλύση μαζί με το απορρυπαντικό σας. Σε περίπτωση πολύ σκληρών λεκέδων μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο σημείο, πριν το πλύσιμο.

Οδηγίες Χρήσης: Ελέγχετε πάντα την θερμοκρασία πλυσίματος στην ετικέτα ρούχων.

Τιμή 5,24 €

Nava nature γουόκ από αλουμίνιο με αντικολλητική επίστρωση 28cm

Τηγάνι Nava Wok Nature με ανθεκτική αντικολλητική επίστρωση που εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή στα γδαρσίματα και σε υψηλές θερμοκρασίες. 

Παράγεται με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει σημαντική μείωση εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα και δεν περιέχει PFOA. Με πέντε αντικολλητικές επιστρώσεις που προσδίδουν μακρά διάρκεια ζωής στο σκεύος. 

 Η αντιολισθητική, εργονομική λαβή με όψη ξύλου, παραμένει κρύα ακόμη και μετά από ώρες μαγειρέματος και δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να χειριστεί με ευκολία το σκεύος. 

Τα σκεύη της σειράς NATURE έχουνε κατασκευαστεί για να αντέχουν τις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας και είναι πολύ εύκολα στο καθάρισμα.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί καθαρίζεται εύκολα και έχει καλή ποιότητα κατασκευής.

Τιμή 18,79 €