• Πινελο επαγγελματικο 7,5cm μεγαλο
  • Πινελο επαγγελματικο 7,5cm μεγαλο

Πινελο επαγγελματικο 7,5cm μεγαλο

Το Πινέλο επαγγελματικό 7,5cm μεγάλο είναι ο απόλυτος σύμμαχος σας στο χώρο του μακιγιάζ. Με την εξαιρετική ποιότητα και ακρίβεια του, θα δημιουργήσετε εντυπωσιακά looks που θα κλέψουν την παράσταση. Η εργονομική λαβή του εξασφαλίζει άνετη και εύκολη χρήση, ενώ η μεγάλη του επιφάνεια επιτρέπει την ομαλή εφαρμογή του μακιγιάζ σας. Αποκτήστε το Πινέλο επαγγελματικό 7,5cm μεγάλο της εταιρίας μας και αναδείξτε την ομορφιά σας με στυλ και επαγγε
34555
5201854011050
4,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Endless παχύρρευστο χλωροκαθαριστικό μπλε 1250ml

Καθαριστικό παχύρρευστο υγρό χλωρίου της εταιρείας Endless, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν τη χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Όγκος: 1250ml

Τιμή 1,29 €

Milka σοκολάτα oreo sandwich 92gr

Η Milka σοκολάτα oreo sandwich 92gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που συνδυάζει την πλούσια γεύση της Milka σοκολάτας με την τραγανή υφή των μπισκότων Oreo. Με κάθε δάγκωμα θα αισθανθείτε την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση που προσφέρει αυτό το μοναδικό γλυκό. Απολαύστε την Milka σοκολάτα oreo sandwich 92gr και αφεθείτε στη γεύση!
Τιμή 1,09 €

Jumbo crunchy chips με ρίγανη χωρίς γλουτένη 90gr

Οι Jumbo crunchy chips με ρίγανη χωρίς γλουτένη 90gr από την εταιρία Ohonos snacks είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ. Η πλούσια γεύση της ρίγανης συνδυάζεται με την τραγανή υφή των chips, κάνοντας κάθε δαγκωνιά μια απόλαυση. Απολαύστε τα χωρίς ενοχές, αφού δεν περιέχουν γλουτένη, ενώ η μικρή συσκευασία των 90gr τα καθιστά ιδανικά για να τα έχετε πάντα μαζί σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα γευστικό σνακ που δεν θα μπορέσετε να αντ
Τιμή 1,12 €

Cajoline μαλακτικό doux & pure professional 5lt

Δημιουργήθηκε με τις μαμάδες χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά υλικά. Δερματολογικά ελεγμένο. Μελετημένο για τις ευαίσθητες επιδερμίδες Μια μικρή μόνο δόση αρκεί για απίστευτη απαλότητα και για ρούχα εξαιρετικά απαλά για το δέρμα.

Τιμή 17,47 €

Lux-plast σκεύος pet τετράγωνο με καπάκι 375gr 50τεμ

Το Lux-plast σκεύος PET τετράγωνο με καπάκι 375gr 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση των τροφίμων σας. Με την ανθεκτική του κατασκευή και το ασφαλές καπάκι, είναι η τέλεια λύση για την οργάνωση της κουζίνας σας. Αποκτήστε το τώρα και διατηρήστε τα τρόφιμά σας φρέσκα και ασφαλή!
Τιμή 1,61 €