• ΛΕΜΟΝΙ ΣΑΛΤΣΑ LEMONAKI 30Χ380ML
  • ΛΕΜΟΝΙ ΣΑΛΤΣΑ LEMONAKI 30Χ380ML

ΛΕΜΟΝΙ ΣΑΛΤΣΑ LEMONAKI 30Χ380ML

48850
5907531657398
8,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μπλοκ ζωγραφικης σπιραλ 23x33 40 φυλλων barbie

Ζωγραφίστε με το στυλ της Barbie σε αυτό το μοναδικό μπλοκ ζωγραφικής σπιράλ! Με 40 φύλλα και μέγεθος 23x33 εκατοστών, αυτό το μπλοκ θα σας εμπνεύσει να δημιουργήσετε τα πιο μαγικά έργα τέχνης. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τη φαντασία σας να ξεδιπλωθεί!
Τιμή 2,21 €

Βιολεν ποντικοφαρμακο 130gr, παστα

Το Βιολεν ποντικοφαρμακο 130gr είναι η ιδανική λύση για τον έλεγχο των ποντικών στον χώρο σας. Με την προηγμένη του σύνθεση, εξασφαλίζει αποτελεσματική εξάλειψη των ενοχλητικών εντόμων, προστατεύοντας τον χώρο σας από οποιαδήποτε επιδρομή. Μη διστάσετε να το δοκιμάσετε και να απολαύσετε έναν ασφαλή και καθαρό χώρο χωρίς ποντίκια.
Τιμή 2,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Χαρά κρεμοσάπουνο με αντλία γάλα & μέλι 400ml

Το χαρά κρεμοσάπουνο με αντλία γάλα και μέλι σε συσκευασία 400ml είναι ένα προϊόν που συνδυάζει τις ενυδατικές ιδιότητες του γάλακτος και του μελιού για να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα σας. Η αντλία κάνει τη χρήση του προϊόντος εύκολη και βολική, ενώ η ευχάριστη μυρωδιά που αποπνέει θα σας χαλαρώσει και θα σας αναζωογονήσει κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.

Τιμή 0,99 €

Elephant twisted πρέτσελς ντομάτα και σπόροι κύμινο 70gr

Η ιδανική λύση για όσους αναζητούν μια γευστική εμπειρία που ξεχωρίζει. Το ELEPHANT TWISTED PRETZEL 70gr. με ντομάτα και σπόρους κύμινου συνδυάζει την πλούσια γεύση της ντομάτας με το αρωματικό κύμινο, δημιουργώντας ένα μοναδικό συνδυασμό που θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε την τραγανή υφή και την απίστευτη γεύση του Elephant Twisted Pretzel και αφήστε το να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Αποκτήστε το τώρα και ζήστε μια μοναδική γαστρονομικ?
Τιμή 0,91 €

Μύλοι Αγίου Γεωργίου φαρίν-απ 500gr

Σε αντίθεση με το αλεύρι για όλες τις χρήσεις το αλεύρι αυτό παράγεται από πιο μαλακά σιτηρά, χαμηλότερα σε πρωτεΐνη καθιστώντας το ιδανικό για συνταγές όπως κέικ, μπισκότα, τηγανίτες και άλλα χωρίς να χρειάζεται προσθήκη baking powder.

Τιμή 1,07 €

Sanitas σακούλες απορριμμάτων αρωματικές 46x56cm 25lt 20τεμ

Οι αρωματικές σακούλες απορριμμάτων SANITAS είναι ανθεκτικές χάρη στην αστεροειδή ραφή στη βάση τους.

Διατίθενται σε διάφορα χρώματα και έχουν υπέροχο άρωμα φρεσκάδας.

Ιδανικές για μικρά καλαθάκια WC.

Τιμή 0,52 €