• Οδοντογλυφιδες ξυλινες σε κουti 400τεμ
  • Οδοντογλυφιδες ξυλινες σε κουti 400τεμ

Οδοντογλυφιδες ξυλινες σε κουti 400τεμ

Οι ξύλινες οδοντογλυφίδες σε κουτί των 400 τεμαχίων είναι το ιδανικό εργαλείο για την καθημερινή σας περιποίηση των δοντιών. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας ξύλο, είναι απαραίτητες για κάθε οικιακό κιτ υγιεινής. Με την άνετη λαβή και την ανθεκτικότητά τους, σας επιτρέπουν να κάνετε τον καθαρισμό των δοντιών σας με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Αγοράστε τώρα τις ξύλινες οδοντογλυφίδες και απολαύστε ένα υγιές και λαμπερό χαμό?
34395
5213006893940
0,48 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

LOGO STICK ΚΟΛΛΑ 10GR

Η κολλαγόνος LOGO STICK 10GR είναι η απόλυτη λύση για κάθε εργασία σας! Με την ισχυρή της σύνθεση και την εύκολη εφαρμογή, θα μπορείτε να κολλήσετε τα πάντα γρήγορα και αποτελεσματικά. Αποκτήστε τώρα τη LOGO STICK κολλαγόνος 10GR και αναβαθμίστε την καθημερινή σας δουλειά!
Τιμή 0,61 €

Χαρτοσακούλες κραφτ καφέ breakfast 12x28cm 10kg

Αναβαθμίστε τον τρόπο που μεταφέρετε τα πρωινά σας με τις υπέροχες χαρτοσακούλες κραφτ καφέ! Με μέγεθος 12x28cm και χωρητικότητα 10kg, αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για να μεταφέρετε με άνεση όλα τα αγαπημένα σας προϊόντα πρωινού. Είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό χαρτί κραφτ που εξασφαλίζει την ασφάλεια των προϊόντων σας και παράλληλα προσθέτει ένα στυλάτο στοιχείο στην καθημερινή σας εμφάνιση. Αποκτήστε τις σήμερα και ανανεώστε ?
Τιμή 31,51 €

TNS ΑΠΟΦΛΟΙΩΤΗΣ - (03-800-1673)

Η TNS ΑΠΟΦΛΟΙΩΤΗΣ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία που θέλει να κάνει τη ζωή του πιο εύκολη και αποτελεσματική. Με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας TNS, ο AΠΟΦΛΟΙΩΤΗΣ είναι η ιδανική λύση για την επεξεργασία των προϊόντων σας με απόλυτη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τον TNS ΑΠΟΦΛΟΙΩΤΗΣ και να βελτιώσετε την εμπειρία σας στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου!
Τιμή 1,06 €

Κορυφαία προϊόντα

Dermomed καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή cornflower με β5 με αντλία 300ml

Το Dermomed καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή cornflower με β5 είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του δέρματός σας. Με την εξαιρετική του φόρμουλα και την αντλία 300ml, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και προστασία. Αφήνει το δέρμα σας απαλό, αναζωογονημένο και ενυδατωμένο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας κάθε μέρα.
Τιμή 1,24 €

Evergreen αλάτι ιμαλαΐων χονδρό 1kg

Χονδρό αλάτι Ιμαλαΐων της εταιρείας Evergreen Organics σε συσκευασία 1000 γραμμαρίων. Το αλάτι αυτό περιέχει έως και 84 διαφορετικά στοιχεία, μερικά εκ των οποίων είναι απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Χρησιμοποιείται με τον ίδιο τρόπο όπως το συνηθισμένο αλάτι, στο μαγείρεμα, σαν καρύκευμα στο φαγητό καθώς και στη συντήρηση των τροφίμων και στην παρασκευή παστών ψαριών και τουρσί. Έχει κοκκινωπό ή ροζ χρώμα, με ορισμένους κρυστάλλους να έχουν ένα υπόλευκο προς διαφανές χρώμα.

Τιμή 1,84 €