• Χαρτοσακούλες κραφτ καφέ breakfast 12x28cm 10kg
  • Χαρτοσακούλες κραφτ καφέ breakfast 12x28cm 10kg

Χαρτοσακούλες κραφτ καφέ breakfast 12x28cm 10kg

Αναβαθμίστε τον τρόπο που μεταφέρετε τα πρωινά σας με τις υπέροχες χαρτοσακούλες κραφτ καφέ! Με μέγεθος 12x28cm και χωρητικότητα 10kg, αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για να μεταφέρετε με άνεση όλα τα αγαπημένα σας προϊόντα πρωινού. Είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό χαρτί κραφτ που εξασφαλίζει την ασφάλεια των προϊόντων σας και παράλληλα προσθέτει ένα στυλάτο στοιχείο στην καθημερινή σας εμφάνιση. Αποκτήστε τις σήμερα και ανανεώστε ?
23361
2336123361
31,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

The lttlies κολλα ρευστη 50gr 646542

Η κολλα ρευστή The Littlies 50gr είναι το ιδανικό προϊόν που θα σας βοηθήσει σε κάθε κατασκευή και δημιουργικό project σας. Με την αξιοπιστία και ποιότητα της εταιρίας μας, αυτή η κολλα ρευστή θα σας εντυπωσιάσει με την δύναμη και την αντοχή της. Αποκτήστε την τώρα και δώστε νέα διάσταση στις δημιουργίες σας!
Τιμή 0,42 €

Wellaflex λακ 250ml no 5 volume & prepair

Η λακ Wellaflex 250ml no 5 volume & prepair είναι το ιδανικό προϊόν που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το τέλειο χτένισμα που πάντα ονειρευόσασταν. Με την ισχυρή φόρμουλα της, το χτένισμά σας θα διατηρείται αναλλοίωτο όλη μέρα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για ατέλειες. Αποκτήστε την Wellaflex 250ml no 5 volume & prepair τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα μόνο πάτημα.
Τιμή 3,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Wettex classic σπογγοπετσέτα No3 Wettex classic σπογγοπετσέτα No3
Περιορισμένη προσφορά!

Wettex classic σπογγοπετσέτα No3

Σπογγοπετσέτα έξτρα απορροφητική που απορροφά έως και 15 φορές το βάρος της σε νερό (βάση βάρους στεγνής σπογγοπετσέτας).

Μπορείτε να σκουπίσετε τον πάγκο της κουζίνας ή όποια άλλη επιφάνεια επιθυμείτε.

Παρασκευάζεται από 100% βιοδιασπώμενα υλικά. Μπορεί να κομποστοποιηθεί και βιοδιασπάται σε 8 εβδομάδες ενώ διαθέτει και πιστοποίηση Οeko-Τex .

Η συσκευασία περιέχει 1 τεμάχιο με διαστάσεις 26,5x25cm

Κανονική τιμή 1,58 € Τιμή 1,27 €
  • -0,31 €
  • -0,31 €

Halls καραμέλες μέλι & λεμόνι χωρίς ζάχαρη 32gr

Η μοναδική γεύση του HALLS ΜΑΣΟΥΡΙ HONEY & LEMON 33,5gr θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο από φρεσκάδα και γλυκιά γεύση με μέλι και λεμόνι. Απολαύστε το και αναζωογονηθείτε σε κάθε του δάγκωμα. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της φρεσκάδας σε κάθε σας στιγμή.
Τιμή 0,75 €

Head & shoulders σαμπουάν men old spice 360ml

Το Head & Shoulders Men σαμπουάν Ultra με Old Spice 360ml είναι η ιδανική επιλογή για ένα ανδρικό περιποιημένο look. Η μοναδική φόρμουλα του σαμπουάν αφαιρεί αποτελεσματικά την πιτυρίδα και παρέχει ένα ανδρικό άρωμα με την υπογραφή του Old Spice. Αποκτήστε καθαρά και αναζωογονημένα μαλλιά με το Head & Shoulders Men σαμπουάν Ultra με Old Spice 360ml.
Τιμή 3,79 €

Cheetos γαριδάκια πακοτίνια με τυρί 125gr

Τα Cheetos πακοτίνια 125gr της εταιρίας Cheetos είναι το τέλειο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την τραγανή τους υφή και την απίστευτη γεύση του τυριού, τα Cheetos πακοτίνια θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία γεύσης που προσφέρουν τα Cheetos πακοτίνια!
Τιμή 1,82 €