• Βιολεν δολωμα 100gr, κυβοι ποντικια
  • Βιολεν δολωμα 100gr, κυβοι ποντικια

Βιολεν δολωμα 100gr, κυβοι ποντικια

Το Βιολεν δόλωμα 100gr είναι η ιδανική επιλογή για να εξουδετερώσετε τα ποντίκια στον χώρο σας. Με τους κυβούς ποντικιών της εταιρίας μας, θα αποχαιρετήσετε το πρόβλημα των ενοχλητικών επισκεπτών σας. Αποκτήστε το Βιολεν δόλωμα τώρα και απολαύστε έναν χώρο απαλλαγμένο από ποντίκια.
34083
5200138770133
3,04 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΣΕΤ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΤΟΥΖ 1.5 + ΣΠΙΡΑΛ (TEL-SS-1.5S)

Αναβαθμίστε το μπάνιο σας με το TNS ΣΕΤ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΤΟΥΖ 1.5 ΣΠΙΡΑΛ. Απολαύστε μια ευχάριστη εμπειρία ντους με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση αυτού του προϊόντος. Με τον σπιράλ σχεδιασμό του, θα αισθανθείτε την πολυτέλεια και την άνεση που προσφέρει. Μην αφήσετε να σας ξεφύγει αυτή η ευκαιρία για ένα ανανεωμένο μπάνιο!
Τιμή 6,71 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex hygiene απολυμαντικό on the go spray 75ml

Το Klinex hygiene απολυμαντικό spray on the go 75ml είναι το απόλυτο απολυμαντικό προϊόν που χρειάζεσαι για να προστατεύσεις τον εαυτό σου και την οικογένειά σου από βακτήρια και ιούς. Με τον εύκολο ψεκασμό του, μπορείς να απολυμάνεις γρήγορα και αποτελεσματικά τις επιφάνειες και τα αντικείμενα που αγγίζεις καθημερινά. Μην το αφήνεις να σου ξεφύγει - αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ασφάλεια που σου προσφέρει!
Τιμή 1,09 €

Elvive σαμπουάν ολικής αναδόμησης total repair 5 400ml

Το πέρασμα του χρόνου και οι εξωτερικές επιθέσεις φθείρουν το φυσικό προστατευτικό στρώμα των μαλλιών, δημιουργώντας μικρό-σπασίματα στην επιφάνεια τους. Η τρίχα γίνεται λεπτή και αδύναμη, χωρίς σώμα, άγρια, θαμπή.

Τιμή 3,97 €

Endless κρεμοσάπουνο με ήπια αντισηπτική δράση 4lt

Υγρό κρεμοσάπουνο της Endless, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 4,68 €

Οδοντογλυφίδες ξύλινες 500τεμ

Οι ξύλινες οδοντογλυφίδες 500 τεμαχίων είναι το απόλυτο αξεσουάρ για την προσωπική σας φροντίδα. Με φυσικό ξύλο υψηλής ποιότητας και ανθεκτική κατασκευή, αυτές οι οδοντογλυφίδες θα σας προσφέρουν απόλυτη ακρίβεια και άνεση κατά τη χρήση. Μην αφήνετε κανένα προϊόν περιποίησης να λείπει από τη συλλογή σας και αποκτήστε τώρα τις ξύλινες οδοντογλυφίδες 500 τεμαχίων για άψογα αποτελέσματα κάθε φορά.
Τιμή 0,56 €

Brut αφρόλουτρο sport style 500ml

Το αφρόλουτρο Brut Sport Style σε συσκευασία 500ml είναι ιδανικό για τους λάτρεις του αθλητισμοϋ και του δυναμικού στυλ. Απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία καθαρισμοϋ και αναζωογόνησης με το αρρενωπό άρωμα του Brut Sport Style.
Τιμή 2,69 €