• Palmolive σαπουνi 90gr milk & honey
  • Palmolive σαπουνi 90gr milk & honey
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPalmolive

Palmolive σαπουνi 90gr milk & honey

Το Palmolive σαπούνι 90gr 3 σε 1 δώρο milk & honey είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα προϊόν που θα φροντίσει το δέρμα σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Η μοναδική σύνθεσή του με γάλα και μέλι θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας καταπλήξει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και ανανεωμένοι κάθε μέρα.

33652
8718951607330
1,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΦΑΓΗΤΟΔΟΧΕΙΟ & ΠΑΓΟΥΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΕΤ - (MARIE CAT) (563077)

Το απόλυτο σετ για κάθε φανατικό της Marie Cat! Αυτό το πλαστικό σετ περιλαμβάνει ένα φαγητοδοχείο και ένα παγούρι, ώστε να μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας την αγαπημένη σας γάτα. Κομψό, πρακτικό και ανθεκτικό, αυτό το σετ είναι ιδανικό για κάθε μικρό ή μεγάλο fan της Marie Cat. Αποκτήστε το τώρα και κάντε την καθημερινότητά σας πιο χαρούμενη με την παρέα της αγαπημένης γάτας!
Τιμή 8,60 €

NIVEA GEL ΞΥΡΙΣΜ. ΑΣΠΡΟΣ 200ml

Το NIVEA GEL ΞΥΡΙΣΜΑ ΑΣΠΡΟΣ 200ml είναι η ιδανική επιλογή για ένα λείο και απαλό ξύρισμα. Η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει ενυδάτωση και προστασία στο δέρμα σας, ενώ ταυτόχρονα παρέχει ένα απαλό και εύκολο ξύρισμα. Αποκτήστε το NIVEA GEL ΞΥΡΙΣΜΑ ΑΣΠΡΟΣ 200ml σήμερα και απολαύστε μια απόλυτα αποτελεσματική εμπειρία ξυρίσματος!
Τιμή 4,11 €

NATURE TECH ALOE VERA SUGAR FREE PET 500ml - (STRAWBERRY)

Η NATURE TECH ALOE VERA SUGAR FREE PET 500ml - (STRAWBERRY) είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Η φρέσκια γεύση της φράουλας σε συνδυασμό με τον αλόη βέρα θα σας καταπλήξει. Απολαύστε το χωρίς ζάχαρη και απολαύστε τη φυσική ενέργεια που προσφέρει. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και ευεξίας.
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Head & shoulders σαμπουάν 2σε1 κλασικό 200ml

Το HEAD&SHOULDERS SHAMPOO 200ML CLASSIC 2 IN 1 CONDITIONER είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και απαλότητα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει αντικαταμίκρυστη προστασία από την πιτυρίδα. Αποκτήστε την αίσθηση της καθαριότητας και της φρεσκάδας με το HEAD&SHOULDERS SHAMPOO 200ML CLASSIC 2 IN 1 CONDITIONER και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 2,40 €

Μάκβελ σπαγγέτι λαζανάκι 675gr

Λαζάνια της εταιρίας Μακβελ, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

Γνωστό ως αγαπημένο ζυμαρικό του Garfield, τα λαζάνια προέρχονται από τη Νάπολη και διαθέτουν μακρύ, επίπεδο, ορθογώνιο σχήμα με κυματιστές άκρες. Είναι πιο συχνά μαγειρεμένα ως πιάτο ψημένο σε κατσαρόλα. Γίνεται με στρώματα λαζάνια διάσπαρτα με διάφορες σάλτσες, τυριά και άλλα συστατικά. Είναι ιδανικά για συνταγές στο φούρνο, για παράδειγμα με μπεσαμέλ και λαχανικά, με κιμά και ντομάτα ή με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος. Επίσης, ταιριάζουν ιδιαίτερα σε ραγού με σάλτσα μπολονέζ. Τα πράσινα λαζάνια, ειδικότερα, αναδεικνύονται σε συνταγές όπου πρωταγωνιστεί το κόκκινο ραντίτσιο, με το οποίο δημιουργούν μια ενδιαφέρουσα γευστική αρμονία και χρωματική αντίθεση.

Τιμή 1,14 €

Jumbo βρυκόλες χωρίς γλουτένη 85gr

Νοστιμότατα σνάκς με δημητριακά ψημένα στο φούρνο. Η εταιρεία Ohonos snacks είναι μια Ελληνική εταιρεία με υψηλή τεχνογνωσία στην παραγωγή chips & snacks. Ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στον τομέα των τροφίμων το 1994 με την παραγωγή ειδών διατροφής (chips & snacks),αρίστης ποιότητας. Σε ελάχιστο χρόνο άλλαξε τα δεδομένα στην αγορά προωθώντας προϊόντα που παρασκευάζονται με αγνά υλικά κάτω από συνθήκες αυστηρού ποιοτικού ελέγχου.

Τιμή 1,12 €