• Χαρτ/λες κραφτ καφε ατυπωτη 10x28cm 10kg
  • Χαρτ/λες κραφτ καφε ατυπωτη 10x28cm 10kg

Χαρτ/λες κραφτ καφε ατυπωτη 10x28cm 10kg

Η χαρτ/λες κραφτ καφε ατυπωτη 10x28cm 10kg είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις του crafting και της δημιουργικότητας. Με την απαλή της υφή και την ανθεκτικότητά της, αυτή η συσκευασία θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μοναδικά και εντυπωσιακά έργα τέχνης. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να αναβαθμίσετε τις δημιουργικές σας ικανότητες!
33071
3307133071
29,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΛΕΜΟΝΙ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ

Απολαύστε τη φρεσκάδα του ελληνικού μαστίχα λεμονιού χωρίς ζάχαρη από την εταιρία ΕΛΜΑ. Μια μοναδική γεύση που θα σας ταξιδέψει στην Ελλάδα με κάθε γουλιά. Απολαύστε την αυθεντική γεύση των ελληνικών προϊόντων και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με το μοναδικό μας προϊόν.

Τιμή 0,81 €

Θηκη για μαχαιροπιρουνα κραφτ καφε 9x28cm 1000τεμ ατυπωτη

Η θήκη για μαχαιροπίρουνα κραφτ καφέ 9x28cm 1000τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για το τραπέζι σας. Κρατά τα μαχαιροπίρουνα σας οργανωμένα και προστατεύει από γρατζουνιές και φθορές. Η απλή και κομψή σχεδίαση της θήκης θα προσθέσει στυλ στην τραπεζαρία σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία φαγητού σας!
Τιμή 37,36 €

Septona μωρομαντηλα calm n' care 3x12τεμ πανθενολη 2+1 δωρο για παιδια

Οι Septona μωρομαντηλα calm n' care περιέχουν πανθενολη για την απαλή φροντίδα του δέρματος του μωρού σας. Με την προσφορά 3x12 τεμάχια και ένα τεμάχιο δώρο, είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή φροντίδα του μωρού σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας την προστασία και την αγάπη που του αξίζει!
Τιμή 1,09 €

Κορυφαία προϊόντα

Galaxy κρέμα βαλσάμικου με σύκο 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,24 €

Lux-Plast ποτήρι αυτ/του πωλητή διαφανές 200ml 100τεμ

Πλαστικό ποτήρι μιας χρήσης κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 200ml. Διατίθενται σε διάφανο χρώμα και σε συσκευασία των 100 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 200ml

Συσκευασία: 100τμχ

Τιμή 0,90 €

Velto οργανικό ασβέστιο κοκκώδες για τομάτες, πιπεριές και όλα τα κηπευτικά 1kg

Το Velto οργανικό ασβέστιο κοκκώδες 1kg είναι ο μυστικός σας σύμμαχος για υγιή και γευστικά νόστιμα κηπευτικά. Με τη μοναδική του σύνθεση, εξασφαλίζει ότι οι τομάτες και οι πιπεριές σας θα είναι γεμάτες από θρεπτικά συστατικά και γεύση. Αποκτήστε το Velto σήμερα και απολαύστε τον καρπό της εργασίας σας στον κήπο σας!
Τιμή 2,10 €

Simba σκυλοτροφή κονσέρβα μοσχάρι 400gr

Υγρή τροφή από την Simba, κατάλληλη για ενήλικους σκύλους. Είναι ιδανική για μια ισορροπημένη διατροφή και προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζονται για τις καθημερινές τους ανάγκες. Βοηθάει στην καλύτερη ενυδάτωση του οργανισμού τους καθώς περιέχει περισσότερο νερό και λόγω της μαλακής υφής της, συνιστάται για σκύλους με προβλήματα μάσησης.

Τιμή 0,69 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού