• Lenor μαλακτικο 25μεζ, 525ml capri
  • Lenor μαλακτικο 25μεζ, 525ml capri

Lenor μαλακτικο 25μεζ, 525ml capri

Το Lenor μαλακτικό 25μεζ, 525ml capri είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα μοναδικό άρωμα στα ρούχα σας. Με τη μακρά διάρκεια της μυρωδιάς του, τα ρούχα σας θα παραμένουν φρέσκα και αρωματικά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Απολαύστε την αίσθηση της μαλακότητας και του αρώματος που προσφέρει το Lenor μαλακτικό και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο των ρούχων.
32498
8006540891704
3,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns γυαλινη καραφα 10,5x10,5x27cm gw23023

Η γυάλινη καράφα Tns διαστάσεων 10,5x10,5x27cm gw23023 είναι ο απόλυτος συνοδός κάθε στιγμής απόλαυσης. Με το μοντέρνο της design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε τραπέζι. Αναβαθμίστε την σερβιριστική εμπειρία σας με την κομψή και λειτουργική καράφα Tns.
Τιμή 3,22 €

WISETRADE ΣΑΚΟΥΛΑ Δ35 1KG

Η σακούλα WISETRADE Δ35 1KG είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και αξιοπιστία στη συσκευασία των προϊόντων τους. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, η σακούλα αυτή θα κρατήσει τα προϊόντα σας ασφαλή και φρέσκα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και πιο οργανωμένη. Αγοράστε τώρα τη σακούλα WISETRADE Δ35 1KG και απολαύστε την ασφάλεια και την πρακτικότητα που προσφέρει.
Τιμή 3,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία cardamomo 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα cardamomo σε συσκευασία των 1 λίτρου αποτελεί μια πολυτελή επιλογή για την καθημερινή σας φροντίδα. Η ειδική αντλία διευκολύνει τη χρήση, προσφέροντας άνεση και βολικότητα, ενώ η φόρμουλά του είναι σχεδιασμένη για να καθαρίζει αποτελεσματικά ενώ παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα.

Τιμή 1,09 €

Snapy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι μπλε 54x75cm 10τεμ

Οι Snapy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι μπλε 54x75cm 10τεμ είναι η ιδανική λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων σας. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Snapy, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τώρα τις Snapy σακούλες και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητά τους.
Τιμή 0,66 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία mandorle dolci 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα Mandorle Dolci, σε συσκευασία 1 λίτρου, συνδυάζει την ευκολία της αντλίας με μια απολαυστική αίσθηση γλυκών αμυγδάλων. Η ειδικά σχεδιασμένη αντλία καθιστά τη χρήση βολική και αποτελεσματική, ενώ η φόρμουλα του παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό και φροντίδα του δέρματος.

Τιμή 1,05 €

Άλφα ketchup 1kg

Κέτσαπ της εταιρίας Άλφα, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνοδευτική σάλτσα σε κρεατικά και λαχανικά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε ντρέσινγκ.

Τιμή 2,14 €