• ΑΡΚΑΔΙ ΣΑΠΟΥΝΟΠΛΑΚΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 150gr.
  • ΑΡΚΑΔΙ ΣΑΠΟΥΝΟΠΛΑΚΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 150gr.

ΑΡΚΑΔΙ ΣΑΠΟΥΝΟΠΛΑΚΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 150gr.

49427
5201109003922
0,87 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Simple τετραδιο σπιραλ 4 θεματων α4 120 φυλλα 14580

Αυτό το τετράδιο Simple με σπιράλ και 4 θέματα θα σας βοηθήσει να οργανώσετε όλες σας τις σημειώσεις με έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο. Με μέγεθος Α4 και 120 φύλλα, είναι ιδανικό για την καθημερινή σας χρήση στο σχολείο, το γραφείο ή το σπίτι. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τετράδιο που θα σας διευκολύνει στην οργάνωση των σκέψεών σας και θα σας βοηθήσει να είστε πιο παραγωγικοί!
Τιμή 4,10 €

ΚΛΙΠ ΓΙΑ ΤΡΑΠ/ΜΑΝΤΗΛΟ INOX (4τεμ.)

Αυτό το κλιπ για τραπεζομάντηλο από ανοξείδωτο χάλυβα είναι ο απόλυτος σύμμαχος για κάθε τραπέζι. Με την κομψή του σχεδίαση και την ανθεκτικότητά του, είναι η ιδανική λύση για να κρατάτε τα μαντήλια τραπεζιού σας στη θέση τους, προστατεύοντάς τα από τον αέρα και την κίνηση. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ κλιπ και ανανεώστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα.
Τιμή 0,84 €

Βοσινακη φρυγανια σιτου 250gr,

Η Βοσινάκη φρυγανιά σίτου 250gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας κάνει να αισθανθείτε τη γεύση και τη νοστιμιά του παραδοσιακού ψωμιού. Με φρέσκες πρώτες ύλες και παραδοσιακή συνταγή, αυτή η φρυγανιά θα σας μεταφέρει στις γεύσεις της παράδοσης. Απολαύστε την με έναν καφέ ή ένα τσάι και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε γευστικές απολαύσεις.
Τιμή 1,94 €

SPIRA ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΕΝΤΟΜΩΝ 100ml. - (ΕΝΗΛΙΚΕΣ & ΠΑΙΔΙΑ)

Το SPIRA ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΕΝΤΟΜΩΝ 100ml είναι η τέλεια λύση για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τα παιδιά σας από ενοχλητικά έντομα. Με την ισχυρή του σύνθεση, αποτρέπει αποτελεσματικά τα έντομα και σας εξασφαλίζει μια άνετη και απολαυστική εμπειρία στον εξωτερικό χώρο. Μην αφήνετε τα έντομα να χαλάσουν τη διασκέδασή σας, αποκτήστε το SPIRA ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΕΝΤΟΜΩΝ 100ml τώρα και απολαύστε το καλοκαιρινό σας χρόνο χωρίς ενοχλήσεις!
Τιμή 5,75 €

TNS ΓΛΑΣΤΡΑΚΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ - (05-950-3061)

Ανανεωτικό γλαστράκι με πλαστικό λουλούδι που θα φωτίσει τον χώρο σας με το μοναδικό του design. Ιδανικό για τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή του γραφείου σας. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια φρέσκια νότα στον χώρο σας!
Τιμή 2,68 €

Κορυφαία προϊόντα

Bona Vita crunchy musli με 3 είδη σοκολάτας 375gr

Το "Bona Vita crunchy musli με 3 είδη σοκολάτας 375γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν δημηλίου δημητριακού, συγκεκριμένα μια ποικιλία μούσλι που περιέχει διάφορα είδη σοκολάτας για ενισχυμένη γευστική απόλαυση.

Τιμή 2,66 €

Korona μπισκότα digestive με 0% ζάχαρη 120gr

Τα Korona μπισκότα digestive είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια υγιεινή και νόστιμη λύση. Με το 0% ζάχαρη, αποτελούν το τέλειο σνακ για κάθε ώρα της ημέρας. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα Korona μπισκότα digestive 120gr!
Τιμή 0,83 €

MediTrast γάντια βινυλίου διαφανή χωρίς πούδρα S/M/L/XL 100τεμ

Εξεταστικά γάντια που προσφέρουν άριστη εφαρμογή, ενώ είναι ταυτόχρονα πολύ ανθεκτικά και λεπτά προκειμένου να μην επηρεάζουν την αφή. 

Τιμή 2,62 €

Λάβδας καραμέλες super jelly 400gr

Οι Λάβδας καραμέλες super jelly 400gr είναι το απόλυτο γλυκό απόλαυσης! Με την μοναδική τους γεύση και υφή, αυτές οι καραμέλες θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να τις απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας. Δοκιμάστε τις τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις!
Τιμή 5,10 €

Moschato bello ερυθρός ημίγλυκος οίνος 500ml

Ανακαλύψτε την απόλαυση του Moschato bello ερυθρού ημίγλυκου οίνου 500ml από την εταιρία Moschato bello. Μια μοναδική γεύση που θα σας ταξιδέψει και θα σας κερδίσει με την πλούσια αίσθηση γεύσης και το άρωμά του. Απολαύστε τον σε κάθε ευκαιρία και δώστε μια νότα πολυτέλειας στις στιγμές σας.
Τιμή 3,05 €