• The lttlies κολλα ρευστη 50gr 646542
  • The lttlies κολλα ρευστη 50gr 646542

The lttlies κολλα ρευστη 50gr 646542

Η κολλα ρευστή The Littlies 50gr είναι το ιδανικό προϊόν που θα σας βοηθήσει σε κάθε κατασκευή και δημιουργικό project σας. Με την αξιοπιστία και ποιότητα της εταιρίας μας, αυτή η κολλα ρευστή θα σας εντυπωσιάσει με την δύναμη και την αντοχή της. Αποκτήστε την τώρα και δώστε νέα διάσταση στις δημιουργίες σας!
30398
5205698432835
0,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vanish οχi action 450gr, white

Η Vanish οχι action 450gr, λευκό χρώμα, είναι το απόλυτο όπλο ενάντια στις δύσκολες λεκέδες. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες, αφήνοντας τα ρούχα σας λευκά και λαμπερά. Μην αφήνετε κανένα λεκέ να σας ανησυχεί πια, αφήστε το Vanish να κάνει τη δουλειά του και απολαύστε άψογα αποτελέσματα σε κάθε πλύσιμο.
Τιμή 3,73 €

PARODONTAX ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ml EXTRA FRESH

Η Parodontax Οδοντόκρεμα 75ml Extra Fresh είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια αναζωογονητική εμπειρία καθαρισμού των δοντιών τους. Με τη μοναδική της φόρμουλα που περιέχει φυσικά συστατικά, προσφέρει βαθύ καθαρισμό και προστασία ενάντια στην παροδοντίτιδα. Αφήνει μια δροσερή αίσθηση μετά τη χρήση της, ενώ η μακράς διάρκειας φρεσκάδα της θα σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση κάθε μέρα. Αγοράστε τώρα την Parodontax Οδοντόκρεμα 75ml Extra Fresh κα
Τιμή 3,47 €

Vir μαλακτικo 1450ml magnetic μαυρο

Το Vir μαλακτικό 1450ml magnetic μαύρο της εταιρίας Vir είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε λάμψη και μαλακία στα ρούχα σας. Με τη μοναδική του φόρμουλα, τα ρούχα σας θα αισθάνονται μαλακά και μυρίζουν υπέροχα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το Vir μαλακτικό 1450ml magnetic μαύρο τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία φρεσκάδας και απαλότητας στα ρούχα σας!
Τιμή 3,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Babycare μωρομάντηλα χαμομήλι 3x72τεμ

Τα μωρομάντηλα BabyCare Chamomile Pure Water σχεδιάστηκαν για τον απαλό καθημερινό καθαρισμό του βρεφικού δέρματος. Χάρη στη μοναδική σύνθεσή τους που περιέχει αγνό νερό (πάνω από 96% της φόρμουλας) και εκχύλισμα χαμομηλιού, καθαρίζουν απαλά και περιποιούνται το βρεφικό δέρμα, συμβάλλοντας στην προστασία του από ερεθισμούς και συγκάματα.

Χωρίς παραβένες, οινόπνευμα, χρωστικές, φθαλυκούς εστέρες, προπυλενογλυκόλη και σιλικόνες.

Δερματολογικά ελεγμένα σε ευαίσθητα δέρματα.

Σε 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία, με 100% ανακυκλώσιμο καπάκι.

Τιμή 3,24 €

Endless παχύρρευστο χλωροκαθαριστικό κίτρινο 2lit

Το Endless παχύρρευστο χλωροκαθαριστικό κίτρινο 2lit της Endless είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας ένα φρέσκο και ευχάριστο άρωμα πίσω. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό χώρο όπως ποτέ πριν!
Τιμή 2,05 €

Endless υγρό καθαριστικό φούρνου prof blue 4lt

Το Endless Prof Blue είναι ένα καθαριστικό φούρνου σε μορφή υγρού, με χωρητικότητα 4 λίτρων. Αυτό το προϊόν σχεδιάστηκε ειδικά για την αποτελεσματική και γρήγορη αφαίρεση λίπους, καμμένων υπολειμμάτων και λεκέδων από τον φούρνο. Χάρη στην ισχυρή του σύνθεση, το Endless Prof Blue καθαρίζει αποτελεσματικά και αφήνει τον φούρνο σας λαμπερό και καθαρό. Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για επαγγελματική χρήση σε εστιατόρια, αλλά και για οικιακή χρήση.
Τιμή 6,03 €

Βούρτσα μαλλιών CT 6001000

Μια βούρτσα μαλλιών είναι ένα εργαλείο περιποίησης των μαλλιών που χρησιμοποιείται για να απομακρύνει τα κόμπους, να ευθυγραμμίζει τα μαλλιά και να προάγει την υγιή και λαμπερή όψη τους. Οι βούρτσες μαλλιών διατίθενται σε διάφορα σχέδια, τύπους και υλικά, ανάλογα με τις ανάγκες και τον τύπο μαλλιών του καθενός.

Τιμή 1,74 €

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα ultra μωβ 2τεμ

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Scotch Brite, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 5,63 €